killer76 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας. Διαπίστωσα ένα μεγάλο πρόβλημα με τα email που στέλνονται από τα sites μου (codeigniter). Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Όλα τα emails έφευγαν από τις σελίδες μου και πηγαιναν σε εμένα ή τους χρήστες απόλυτα σωστά. Τώρα παρατήρησα οτι από όλα τα site μου τα μηνύματα πάνε με προβλήματα σε κωδικοποίηση. Στα email του site πάνε έτσι Σε gmail που δοκίμασα, πάνε έτσι Και στο hotmail φαίνεται μόνο το θέμα και το κείμενο είναι άδειο ----------------------------------------------------------- Το περίεργο είναι οτι έγινε χωρίς να πειράξω κάτι στα site ή στον χώρο. ------------------------------------------------------------ Ο Hosting δεν μπορεί να βοηθήσει άλλο Λοιπόν έψαξα πάρα πολύ και δοκίμασα πολλά πράγματα και τελικά λύθηκε το πρόβλημα. Το γράφω εδώ μήπως και το χρειαστεί και καποιος άλλος... Δεν ξέρω πως προκλήθηκε το πρόβλημα και τι άλλαξε αλλά η λύση ήταν να προσθέσω την γραμμή $ci->email->set_crlf( "\r\n" ); στο helper που έχω φτιάξει για την αποστολή email. Δεν έχω καταλάβει όμως ακριβώς τι κάνει αυτή η γραμμή. Δηλαδή έγινε έτσι $config = Array( 'protocol' => 'smtp', 'smtp_host' => 'ssl://'.$mail_server, 'smtp_port' => 465, 'smtp_user' => $mail_username, 'smtp_pass' => $mail_pass, 'mailtype' => 'html', 'charset' => 'UTF-8' ); $ci->load->library('email', $config); $ci->email->set_newline("\r\n"); ----> $ci->email->set_crlf( "\r\n" ); <----- $ci->email->from($mail_username, $mail_name); $ci->email->to($email); $ci->email->subject($subject); Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2024 από killer76 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα