skapodis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, inetien12 είπε Εγώ βλέπω στον Ψηφιακό χάρτη να περνάει το λεωφορείο και από κοντά να μην υπάρχει σίγουρα είναι διαδρομή φάντασμά Εγώ έχω δει στην οθόνη μέσα στο λεωφορείο να έχει διαδρομή άλλου δρομολογίου και φυσικά να φαίνεται ότι είναι εκτός διαδρομής γιατί μάλλον βάλανε το λεωφορείο σε άλλο δρομολόγιο και δεν ενημέρωσαν τον υπολογιστή του λεωφορείου με την νέα διαδρομή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Ελα παμε ελανταααα βαλε σε ολους τα γυαλια δειξε τους πως λειτουργουν τα πραγματαααα παμεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2 hours ago, Diavolos666 said: Ε, ναι αλλά δεν δουλεύει πάντα και σε όλα τα λεωφορεία, και αν δεν λειτουργεί πάντα τότε δεν μπορείς να την εμπιστευτείς, δεν ξέρεις αν θα πέσεις στο 10% που το έβγαλε λάθος! Το νόημα έχει μία τέτοια εφαρμογή αν δεν είναι ακριβής; και δεν εννοώ να είναι ακριβής στο δευτερόλεπτο, εννοώ να μην υπάρχει περίπτωση να σου λέει φτάνει σε 3 λεπτά και να έχει περάσει ήδη ή να κάνει άλλη μισή ώρα, ή να περνάει το λεωφορείο και να μην το έχει βγάλει καν στην εφαρμογή ποτέ. Προσωπικά τη χρησιμοποιώ για να δω που είναι τα λεωφορεία real time... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Την εφαρμογή τη χρησιμοποιώ χρόνια και λειτουργεί (σχεδόν) άψογα στο να δείχνει που βρίσκεται το λεωφορείο που μας ενδιαφέρει, όπως είπαν και άλλοι. Τώρα, αν κάποιος πχ έχει χρησιμοποιήσει αντίστοιχα app στο εξωτερικό (πχ τύπου 9292 στην Ολλανδία) ξέρει ότι υπάρχει πολύ δουλειά να γίνει. Ένα βασικό θα ήταν πχ να αγόραζες επιτόπου εισιτήριο από το app για τη διαδρομή που θες, αλλά εδώ δεν υπάρχει ακόμα καν ηλεκτρονικό εισιτήριο, οπότε... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jts Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, spectaculator είπε Άλλο το κάποιες φορές κι άλλο το δεν δουλεύει. Φαντάζομαι πως γνωρίζεις πως τόσο το GPS όσο και οι ασύρματες μεταδώσεις δεδομένων έχουν και τυφλά σημεία. Το screenshot δεν ήταν photoshop. Ήταν πραγματικότητα της στιγμής για σένα. Έχει δίκιο πάντως ότι αρκετά συχνά δεν δουλεύει ώστε να μην είναι άξιο εμπιστοσύνης. Ειδικά αν η στάση είναι σχετικά κοντά στην αφετηρία, μου έχει τύχει άπειρες φορές να μην το δείχνει και να το βλεπω απ'το μπαλκόνι να έρχεται(είμαι τυχερός σε αυτό). Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από Jts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Καθημερινά και γω τη χρησιμοποιώ και έχω πάρει δεκάδες γραμμές και μικρές και μεγάλες . Η εφαρμογή σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά και δείχνει σωστά με εξαίρεση κάτι σπάνιες φορές που δείχνει λεωφορείο ότι έρχεται, περνάει και δεν σταματάει ( ίσως πάει αμαξοστάσιο πχ αλλά έχουν ξεχάσει να το βγάλουν ) η ότι δεν έρχεται και τελικά περνάει. Αλλά είναι φορές μετρημένες στα δάχτυλα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τη κλαψα. Ο στόλος θελει αλλαγή αλλά τα παράπονα στους άριστους που έχουν προτεραιότητες οτιδήποτε άλλο εκτός του κοινού καλού. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeaLion Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Ο καθένας έχει να πει μια ιστορία για κάτι που δεν δούλευε σωστά μια δεδομένη στιγμή, σε οποιαδήποτε εφαρμογή, πόσο μάλλον στον ΟΑΣΑ. Αλλά το "δεν δουλεύει," έτσι γενικά κι αόριστα στα πλαίσια μιας μόνιμης μίρλας, ειδικά όταν άλλοι εδώ γράφουν πως τους δουλεύει και τους εξυπηρετεί, είναι υπερβολή! Προσωπικά στις περιοχές που κινούμαι, κέντρο/νότια, εδώ και χρόνια πάντα μου δούλευε η παλιά εφαρμογή, με real time θέσεις των λεωφορείων, σε αντίθεση με τους χρόνους στο Google Maps που είναι πάντα λάθος και είναι σαν απλά να έχει περαστεί το schedule. Δεν θυμάμαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά που δεν δούλεψε (ήταν εκτός για λίγο καιρό νομίζω σε κάποια φάση αρκετά χρόνια πριν...) Την καινούρια δεν την τέσταρα ακόμα για την ακρίβειά της, αλλά αισθητικά είναι ένα upgrade σίγουρα. Η παλιά σε άφηνε να αναρωτιέσαι αν είναι το design άποψη-μπρουταλισμός ή απλά wireframes. Γενικά δούλευε όμως. Edit: Έχει νέα bugs η νέα έκδοση, όπως π.χ. έχασε τα favorites και ούτε μπορείς να προσθέσεις νέα. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, SeaLion είπε Edit: Έχει νέα bugs η νέα έκδοση, όπως π.χ. έχασε τα favorites και ούτε μπορείς να προσθέσεις νέα. Μια χαρά μου δούλεψαν εμένα τα αγαπημένα, ναι τα έχασε αλλά μια χαρά τα ξαναπρόσθεσα… Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeaLion Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 10 λεπτά πριν, AtiX είπε Μια χαρά μου δούλεψε εμένα τα αγαπημένα, ναι τα έχασε αλλά μια χαρά τα ξαναπρόσθεσα… Στάσεις αποθηκεύει, με τις γραμμές έχει θεματάκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, SeaLion είπε Στάσεις αποθηκεύει, με τις γραμμές έχει θεματάκι έχεις δίκιο, έχω αποθηκεύσει μόνο τις στάσεις που χρησιμοποιώ… update: μόλις δοκίμασα και έβαλα τύχαια δυο γραμμές και τις δέχτηκε… έχω έκδοση 1.1.3 αν λέει κάτι αυτό… Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από AtiX 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Για μένα, δεν ήταν user friendly γιατί με μπέρδευε η ώρα αναχώρησης άφιξης στην αφετηρία/τέρμα, (όχι του αεροδρομίου που είναι μετρημενα κουκιά). Την ανανέωσα πριν δύο τρεις μέρες αλλά δεν μπορώ να δω τι έκαναν λόγω απουσίας στο εξωτερικό. Πάντως το real time δούλευε κανονικά όπου το είχα δοκιμάσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panka Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ξέρει κάνεις πως μπαίνουν αυτές που ειδοποιήσεις που λένε; Όταν πατήσεις σε μια γραμμή της στάσης , βγάζει ένα γκρι ματάκι (!;!;) αλλά δεν κάνει κάτι …. update: αυτό είναι …δούλεψε στα 2’ πρίν! Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από panka 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexvi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Για τα τρένα υπάρχει καμία αντίστοιχη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulix Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, spectaculator είπε Μα υπάρχουν και υπάρχει και η δυνατότητα να δεις το που είναι το λεωφορείο σε πραγματικό χρόνο και δουλεύει μια χαρά! Καλό είναι πριν γράψουμε κάτι για την πλάκα μας, να τσεκάρουμε το τι συμβαίνει. Ιδού στο Android: @@ μια χαρα δουλευει. Σε 3 παραδειγματα σημερα, το λεωφορειο ειχε ηδη περασει απο τη σταση και ελεγε οτι θα περασει σε 5 λεπτα. Στο δευτερο περασε σε 1 και η σταση ακομα εγραφε οτι θα περασει σε 3. Στο 3ο παραδειγμα, το λεωφορειο εδειχνε θεση 5 στασεις πριν κι εμφανιστηκε απο το πουθενα λες και αναδυθηκε... Πηγη: Εγω που χαζευα τα διαφορα δρομολογια περιμενοντας 15 λεπτα ενα αλλο λεωφορειο στη μια σταση κι απο 8-12 λεπτα στις 2 αλλαγες μου στην επιστροφη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gakost Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 1 hour ago, Diavolos666 said: Εν τω μεταξύ αυτό που δεν μπορούν να βάλουν σωστούς πομποδέκτες για να βλέπει ο κόσμος σε πραμγατικό χρόνο που είναι το κάθε λεωφορείο-αστικό με προσπερνάει. Ποιος ξέρει τι κουμάσια έχουν εκεί στο δημόσιο για να κάνουν τέτοιες απλές εφαρμογές και να αποτυγχάνουν. Να μας πουν και πόσα εκατομμύρια κόστισε. "απλές εφαρμογες" ένα τεράστιο δίκτυο τηλεματικής. Πολύ ισοπέδωση χωρίς γνώσεις... και προφανώς θα στοίχησε πάρα πολλά χρήματα. Τέτοια προγραμματα δεν είναι φθηνά ούτε να τα υλοποιήσεις ούτε να τα συντηρήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα