gdp77 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Λοιπόν αποφάσισα προσωρινά να εγκαταλείψω το overclocking του συστήματος (12x223 προς το παρόν και βλέπουμε...) και να ασχοληθώ λίγο με τη vga μου εν όψει του DOOM III. Έχουμε και λέμε: 1) Η stock ψύκτρα έφυγε και μπήκε ένα arctic-cooling silencer με ceramique. 2) Έχω κατεβάσει το RaBit. 3) Δεν ξέρω τι να κάνω... Προφανώς χρειάζομαι Bios της κάρτας μου για να το κάνω open και να κάνω save μετά τις αλλαγές μου. Από που θα το βρω? 4) Αν γίνει στραβή, κάπου έχει πάρει το μάτι μου για το λεγόμενο "blind flashing".΄Φαντάζομαι τι σημαίνει, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί να γίνει. Επίσης, έχω 2 συστήματα με 2 9800 pro. Μήπως αυτό μπορεί με κάποιο τρόπο να με βοηθήσει σε περίπτωση που γίνει "στραβή" στη μία κάρτα? 5) Οτιδήποτε άλλο μπορείτε να μου πείτε... Ευχαριστώ...
dreamcast Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 mia kai thn anoikses fantazomai na eides to chip!!!den pisteuw na to ksexases?? an leei r360 ta pragmata einai eukola!katevazeis to bios ths xt[prosexe na einai h ekdosh me 128mb,h 256mb ,analoga me thn mnhmh pou exeis]kai flashareis!an pali leei r350 den yparxei logos na flashareis to bios ,kaneis apla o/c kai epilegeis autoload! p.s mia kai den kserw ti ekdosh karta exeis sou grafw to ekshs bios:sapphire 9800xt 128mb [hynix mem] >http://www.rojakpot.com/files/bios/video/ati/Radeon_9800_XT/Sapphire9800XT128MBHynix.bin
Christos19 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Βολεύει το r360 δηλαδή? Στο site της gigabyte δε λέει τι chip έχει...Διάβασα σε άλλο topic εδώ ότι έχει r350..Πού μπορούμε να το δούμε? Ποιές έχουν r360?
gdp77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Μπορείς να το δεις βγάζοντας την ψύκτρα ή με το ATItool. Εμένα τελικά η δικιά μου είναι R350 με μνήμες Hynix και την ανέβασα 430/386 stable. Απλά επειδή δε θέλω να τρέχω κάθε φορά το Atitool για το o/c θα φλασάρω το bios με το rabit και έτσι θα μείνει μόνιμα στις ρυθμίσεις που θέλω. Επόμενος στόχος να αρχίσω να "παίζω" με τα timings.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.