sonikk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Θέλω να βάλω σε προσωρινή παύση για ένα μήνα ένα καρτοκινητό που έχω. Όταν λέω παύση εννοώ όταν κάποιος με καλέσει να δείχνει ότι δεν λειτουργεί με κάποιο τρόπο. Να είναι μεν ανοιχτή η συσκευή αλλά όταν με καλέσει κάποιος να βγάζει ένα μήνυμα όπου πάνω κάτω να δείχνει ότι ο αριθμός είναι "κλειστος". Ας λέει πχ ότι ο αριθμός σας προωθείται πχ δεν με ενοχλεί αυτό αρκεί να δείχνει ότι ο αριθμός δεν δουλεύει ή ότι δεν δέχεται κλήσεις. Και μετά από ένα διάστημα πχ ένα μήνα να το επαναφέρω πάλι. Με ποιο τρόπο μπορώ να το κάνω αυτό; Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2024 από sonikk
sonikk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, Estevan είπε Με την λειτουργία πτήσης. Είναι εφικτό;Γιατί ξέχασα να αναφέρω ότι αφορά καρτοκινητό απλό με κουμπιά όχι smartphone.Το έχω τρία χρόνια σαν μοντέλο. Tετοια επιλογή δεν μου βγάζει αυτή η συσκευή
Estevan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 24 λεπτά πριν, sonikk είπε Είναι εφικτό;Γιατί ξέχασα να αναφέρω ότι αφορά καρτοκινητό απλό με κουμπιά όχι smartphone.Το έχω τρία χρόνια σαν μοντέλο. Tετοια επιλογή δεν μου βγάζει αυτή η συσκευή Tοτε φραγη εισερχομενων κλησεων ειναι επισης μια (καλη) επιλογη, κανε αναζητηση αναλογα με τον παροχο σου (για την εντολη) 1
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 και υπαρχει και το κολπο.εκτροπη σε νουμερο που δεν υπαρχει 1 hour ago, sonikk said: Γεια σας. Θέλω να βάλω σε προσωρινή παύση για ένα μήνα ένα καρτοκινητό που έχω. Όταν λέω παύση εννοώ όταν κάποιος με καλέσει να δείχνει ότι δεν λειτουργεί με κάποιο τρόπο. Να είναι μεν ανοιχτή η συσκευή αλλά όταν με καλέσει κάποιος να βγάζει ένα μήνυμα όπου πάνω κάτω να δείχνει ότι ο αριθμός είναι "κλειστος". Ας λέει πχ ότι ο αριθμός σας προωθείται πχ δεν με ενοχλεί αυτό αρκεί να δείχνει ότι ο αριθμός δεν δουλεύει ή ότι δεν δέχεται κλήσεις. Και μετά από ένα διάστημα πχ ένα μήνα να το επαναφέρω πάλι. Με ποιο τρόπο μπορώ να το κάνω αυτό; Ευχαριστώ πολύ. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Από την στιγμή που δεν είναι καν smartphone γιατί δεν κλείνεις απλά την συσκευή? Την κάνεις και τίποτα άλλο? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα