Προς το περιεχόμενο

Θραύση κρυστάλλων

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, lector είπε

Με λιγα λογια, δεν πα να εισαι τιμιος και να σου σπασει το τζαμι κλεφτης μετα απο μια βδομαδα απο το ασφαλιστηριο, οοοοοοχι, η καλη ασφαλιστικη επειδη δεν εκλεισες μηνα θα αρνηθει να σου παρασχει την καλυψη για την οποια πληρωσες. Και αμα δε σου αρεσει θα σου πουν πηγαινε μας δικαστικα να πληρωσεις 10 παρμπριζ σε δικηγορους μεχρι να βγαλεις ακρη.

Δεν είναι γενικό για όλες τις ασφαλιστικές και έχεις πάντα την επιλογή να κάνεις έλεγχο για να έχεις αμέσως την κάλυψη. Πολλοί απλώς θέλουν να βάζουν την κάλυψη αυτή οπως και την οδική βοήθεια αφού πάθουν κάτι και φυσικά οι ασφαλιστικές το ξέρουν.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, lector είπε

Με λιγα λογια, δεν πα να εισαι τιμιος και να σου σπασει το τζαμι κλεφτης μετα απο μια βδομαδα απο το ασφαλιστηριο, οοοοοοχι, η καλη ασφαλιστικη επειδη δεν εκλεισες μηνα θα αρνηθει να σου παρασχει την καλυψη για την οποια πληρωσες. Και αμα δε σου αρεσει θα σου πουν πηγαινε μας δικαστικα να πληρωσεις 10 παρμπριζ σε δικηγορους μεχρι να βγαλεις ακρη.

Αυτό είναι ζημιά εξαιτίας απόπειρας κλοπής και μπορεί να καλυφθεί διαφορετικά σε περίπτωση που έχεις μερική/ολική κλοπή στο συμβόλαιο.

Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί «τίμιοι» δεν πλήρωναν την κάλυψη και μόλις πάθαιναν κάτι πήγαιναν και την έβαζαν κατόπιν εορτής για να πληρώσει η ασφαλιστική τα σπασμένα.
Λογικό είναι ότι κάποια στιγμή θα τσινίσουν οι ασφαλιστικές και θα βάλουν εμπόδια όπως και έκαναν.

• Like 1

1 ώρα πριν, dpolal είπε

Αυτό είναι ζημιά εξαιτίας απόπειρας κλοπής και μπορεί να καλυφθεί διαφορετικά σε περίπτωση που έχεις μερική/ολική κλοπή στο συμβόλαιο.

Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί «τίμιοι» δεν πλήρωναν την κάλυψη και μόλις πάθαιναν κάτι πήγαιναν και την έβαζαν κατόπιν εορτής για να πληρώσει η ασφαλιστική τα σπασμένα.
Λογικό είναι ότι κάποια στιγμή θα τσινίσουν οι ασφαλιστικές και θα βάλουν εμπόδια όπως και έκαναν.

Μέσα στο ίδιο ασφαλιστήριο η εταιρεία ζητάει πάντα προασφαλιστικό έλεγχο. Είναι δυστυχώς αρκετοί αυτοί που το κάνουν όχι μόνο για την θραύση αλλά και για την οδική βοήθεια. Μου έχει τύχει και κάποιοι να κάνουν επίτηδες τρίμηνη ασφάλεια με θραύση (όταν έχει κάτι που μπορούν να περιμένουν) και μετά να την βγάζουν ξανά!

Ή να βάζουν οδική κατόπιν του συμβάντος αν μπορούν να περιμένουν και δεν χρειάζονται άμεσα μεταφορά. 

Μου έχει τύχει να με ρωτάει κάποιος αν έχει οδική το αυτοκίνητο του, ενώ ήθελε αποκλειστικά την φθηνότερη ασφάλεια, να πληρώνει 150 ευρώ σε οδική να του το μεταφέρουν γιατί δεν μπορούσε να το αφήσει εκεί και την επόμενη φορά να μην βάζει πάλι οδική γιατί του φαινόταν πολλά τα επιπλεόν χρήματα του εξαμήνου. 

Δηλαδή δεν είναι ότι είναι παρανοϊκές οι εταιρείες, απλά είναι λογικό να είναι δύσπιστες. 

Προσωπικά μου έχει τύχει να έχω αλλάξει εταιρεία (στις δικές μου ασφάλειες έχω σχεδόν όλες τις καλύψεις που θεωρώ ότι μπορεί να μου χρειαστούν) και να μου σπάσει το τζάμι 2-3 μέρες μετά την έναρξη του νέου συμβολαίου, πήγα στο φανοποιείο, έβγαλαν φώτο το παλιό ασφαλιστήριο και το έφτιαξαν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...