Προς το περιεχόμενο

Θραύση κρυστάλλων

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανακάλυψα σήμερα ένα μικρό χτυπηματάκι στο παρμπριζ. Είναι πολύ μικρό και σε σημείο που δεν ενοχλεί αλλά θέλω να το επιδιορθώσω γιατί σκοπεύω να πουλήσω το αμάξι και δε θέλω να χάσει σε αξία.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο λήγει σε 1 μήνα. Αυτή τη στιγμή δεν έχω θραύση κρυστάλλων. Άμα βάλω στο νέο, θα ισχύει κατευθείαν; Δηλαδή μπορώ να δηλώσω το χτύπημα την επόμενη κιόλας μέρα στην ασφαλιστική για να προβώ σε αντικατάσταση παρμπριζ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, yannis27gr είπε

Ανακάλυψα σήμερα ένα μικρό χτυπηματάκι στο παρμπριζ. Είναι πολύ μικρό και σε σημείο που δεν ενοχλεί αλλά θέλω να το επιδιορθώσω γιατί σκοπεύω να πουλήσω το αμάξι και δε θέλω να χάσει σε αξία.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο λήγει σε 1 μήνα. Αυτή τη στιγμή δεν έχω θραύση κρυστάλλων. Άμα βάλω στο νέο, θα ισχύει κατευθείαν; Δηλαδή μπορώ να δηλώσω το χτύπημα την επόμενη κιόλας μέρα στην ασφαλιστική για να προβώ σε αντικατάσταση παρμπριζ;

Επειδή πολλοί σκέφτονταν σαν εσένα πολλές ασφαλιστικές έβαλαν χρονικό όριο από πότε θα μέτραγε η κάλυψη για θραύση κρυστάλλων όταν έμπαινε συμπληρωματικά σε ένα συμβόλαιο ή ακόμα και σε νέα.
Κάποιες π.χ. σου λένε ότι ισχύει μετά από 30 ή 40 μέρες κλπ.

3 ώρες πριν, czarjuly είπε

Μολις κανεις θραυση κρυσταλλων θα ερθουν να σου φωτογραφισουν τα τζαμια οποτε δεν νομιζω να περασει στο νεο ασφαλιστηριο

οντως?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, dpolal είπε

Επειδή πολλοί σκέφτονταν σαν εσένα πολλές ασφαλιστικές έβαλαν χρονικό όριο από πότε θα μέτραγε η κάλυψη για θραύση κρυστάλλων όταν έμπαινε συμπληρωματικά σε ένα συμβόλαιο ή ακόμα και σε νέα.
Κάποιες π.χ. σου λένε ότι ισχύει μετά από 30 ή 40 μέρες κλπ.

Αυτό φαντάστηκα, γι αυτό ρωτάω. 

Επειδή η ζημιά είναι πραγματικά πολύ μικρή, έχει διάμετρο λιγότερο από 1 εκ, κι είναι κρίμα να αλλαχτεί ολόκληρο παρμπρίζ, κάτι τέτοιο θα έκανε δουλειά; Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Οι κριτικές είναι αντιφατικές ενώ το βίντεο της εταιρείας στο yt το δείχνει να κάνει θαύματα.

Επεξ/σία από yannis27gr

3 ώρες πριν, czarjuly είπε

Μολις κανεις θραυση κρυσταλλων θα ερθουν να σου φωτογραφισουν τα τζαμια οποτε δεν νομιζω να περασει στο νεο ασφαλιστηριο

Σε εμένα δεν ήρθε κανένας πάντως

• Like 1

15 hours ago, yannis27gr said:

Αυτό φαντάστηκα, γι αυτό ρωτάω. 

Επειδή η ζημιά είναι πραγματικά πολύ μικρή, έχει διάμετρο λιγότερο από 1 εκ, κι είναι κρίμα να αλλαχτεί ολόκληρο παρμπρίζ, κάτι τέτοιο θα έκανε δουλειά; Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Οι κριτικές είναι αντιφατικές ενώ το βίντεο της εταιρείας στο yt το δείχνει να κάνει θαύματα.

Δεν ξέρω αν θα κάνει δουλειά, αλλά υπήρχε περίπτωση να ισχυριζόταν κάτι διαφορετικό η εταιρεία που το κατασκευάζει και το πουλάει? ;)

Όσο για αυτό που ρώτησες στην αρχή, σε όλες σχεδόν τις ασφαλιστικές η κάλυψη θραύσης κρυστάλλων δεν έχει άμεση ισχύ, στη Grouprama πχ αρχίζει να ισχύει 30 ημέρες μετά την ημερομηνία έναρξης στα νέα ασφαλιστήρια και στις τροποποιήσεις.

18 hours ago, czarjuly said:

Αν κάνεις τροποποίηση στο ήδη υπάρχον συμβόλαιο μπορεί και να έρθουν, αν κάνεις νέο σε άλλη ασφαλιστική και στις καλύψεις επιλέξεις και θραύση κρυστάλλων δεν θα έρθει κανένας.

• Like 2

Αν θέλεις να ισχύσει άμεσα πρέπει να επισυνάψεις προηγούμενο ασφαλιστήριο που να έχει ήδη την κάλυψη χωρίς κενό ασφάλισης είτε να περάσεις από προασφαλιστικό έλεγχο είτε με αποστολή φωτογραφιών είτε όπως ορίζει η κάθε εταιρεία. 

Στις 12/2/2024 στις 7:33 ΜΜ, Nabuko είπε

Σε εμένα δεν ήρθε κανένας πάντως

Εγω εκανα νεο συμβολαιο σε αλλη ασφαλιστικη απο αυτη που ημουνα με θραυση κρυσταλλων και ηρθε ο ασφαλιστης μου και τραβηξε φωτογραφιες στο αυτοκινητο

Με λιγα λογια, δεν πα να εισαι τιμιος και να σου σπασει το τζαμι κλεφτης μετα απο μια βδομαδα απο το ασφαλιστηριο, οοοοοοχι, η καλη ασφαλιστικη επειδη δεν εκλεισες μηνα θα αρνηθει να σου παρασχει την καλυψη για την οποια πληρωσες. Και αμα δε σου αρεσει θα σου πουν πηγαινε μας δικαστικα να πληρωσεις 10 παρμπριζ σε δικηγορους μεχρι να βγαλεις ακρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...