Sue_Sav Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα και γω με τη σειρά μου να ενεργοποιήσω το iris μέσω e banking εθνικής. Η πρώτη απόπειρα εντελώς αποτυχημένη, δεν με αφήνει να προχωρήσω. Μου γράφει το εξής:" Φαινεται ότι είστε ήδη εγγεγραμμένος στο iris με λογαριασμό άλλης τράπεζας.Μπορείτε εάν θέλετε να τον αντικαταστήσετε με λογαριασμό σας από την Εθνική Τράπεζα". Πατάω το κουμπί, τίποτα, με ξαναγυρίζει στην ίδια σελίδα. Λέω ωραία, θα πάρω στην Εθνική. Παίρνω, μου λένε επικαιροποιήστε στοιχεία. Το κάνω κανονικά μέσω gov. Ξαναμπαίνω, μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Ξαναπαίρνω στην Εθνική. Μου λένε δεν βλέπουμε κάτι να έχει μπλοκάρει, ξαναδοκιμάστε μετά απο επανεγκατάσταση του app. Τίποτα, ίδιο πράγμα ακριβώς. Θυμάμαι ότι έχω κάνει έναν λογαριασμό στην Πειραιώς πριν 200 χρόνια για μια Prepaid. Τους καλώ, μου λένε δεν έχετε πια λογαριασμό γιατί η prepaid έχει λήξει από το 2015. Δεν έχω λογαριασμό σε άλλη τράπεζα. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ή τι να κάνω. Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι αντίστοιχο; Ευχαριστώ!
ekrepali Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Κάποιος άλλος έχει κάνει εγγραφή στο IRIS με το κινητό σου... δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
fmarkos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Sue_Sav είπε Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα και γω με τη σειρά μου να ενεργοποιήσω το iris μέσω e banking εθνικής. Η πρώτη απόπειρα εντελώς αποτυχημένη, δεν με αφήνει να προχωρήσω. Μου γράφει το εξής:" Φαινεται ότι είστε ήδη εγγεγραμμένος στο iris με λογαριασμό άλλης τράπεζας.Μπορείτε εάν θέλετε να τον αντικαταστήσετε με λογαριασμό σας από την Εθνική Τράπεζα". Πατάω το κουμπί, τίποτα, με ξαναγυρίζει στην ίδια σελίδα. Λέω ωραία, θα πάρω στην Εθνική. Παίρνω, μου λένε επικαιροποιήστε στοιχεία. Το κάνω κανονικά μέσω gov. Ξαναμπαίνω, μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Ξαναπαίρνω στην Εθνική. Μου λένε δεν βλέπουμε κάτι να έχει μπλοκάρει, ξαναδοκιμάστε μετά απο επανεγκατάσταση του app. Τίποτα, ίδιο πράγμα ακριβώς. Θυμάμαι ότι έχω κάνει έναν λογαριασμό στην Πειραιώς πριν 200 χρόνια για μια Prepaid. Τους καλώ, μου λένε δεν έχετε πια λογαριασμό γιατί η prepaid έχει λήξει από το 2015. Δεν έχω λογαριασμό σε άλλη τράπεζα. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ή τι να κάνω. Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι αντίστοιχο; Ευχαριστώ! Θέλει κάποιες μέρες να ολοκληρωθεί στο σύστημα της Εθνικής η επικαιροποίηση μέσω Gov. Σε παρόμοια περίπτωση που αντιμετώπισα μου πήρε καμιά βδομάδα να ανοίξουν οι λειτουργίες, δοκίμασε ξανά μέχρι να δεις ότι σου δουλεύει. 1
Sue_Sav Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Θα περιμένω λιγο και θα ξαναδοκιμάσω. Ευχαριστώ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα