xtrmsnpr Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 16 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Είναι permanent και όταν μπουν νέα, θα παραμένουν τα παλιά. Aπό αυτό το άρθρο. Yep αυτό ήρθα να γράψω ότι βρήκα ότι είναι permanent το premium battlepass και δε χρειάζεται συνεχώς αγορά του. Μια και έξω αγορά όπως το halo. Φίνα! The Pros and Cons of Helldivers 2's Permanent Battle Passes
pavlos1908 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Το ξεκινησα κι εγω προσφατα, ειμαι χαμηλα ακομα, λεβελ 5, αλλα προσπαθω να γινομαι καλυτερος μιας και το game εχει πολυ χαβαλε. Εστειλα σε μερικους στο steam, οποιος αλλος θελει μπορει να με κανει add, το ονομα μου ειναι Pavlos1908.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Helldivers 2 Max Level Cap: Unveiling The Ultimate Rank Limits Εντάξει, κοντεύω!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 6 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Helldivers 2 Max Level Cap: Unveiling The Ultimate Rank Limits Εντάξει, κοντεύω! Δεν γράφει πουθενά για τα super samples που ξεκινάνε από suicide difficulty (7) και πάνω. Που θες κάμποσα για αρκετά unlocks των ship modules. How to get common, rare, and super samples in Helldivers 2 1
alet Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Εδραιώνεται η πεποίθηση μου πως το παιχνίδι είναι early access/beta τόσο τεχνικά αλλά και απο πλευράς gameplay. Aντε να κάνουν κανένα balance patch για να γίνουν viable και άλλα όπλα στις μεγάλες δυσκολίες. Βαρέθηκα το breaker-railgun-shield/guard dog. Και να κάνουν fix το armor επιτέλους ,πόσο δύσκολο είναι? Ετσι όπως είναι το παιχνίδι,δεν έχει ουτε mid,ουτε late game.Δεν εχει νόημα ουτε να ανεβάσεις ΧP,ουτε να ξεκλειδώσεις το warbond απο ενα σημείο και μετά,ούτε να φαρμάρεις super samples για upgrades στα ship modules,καθώς πλην +1 eagle strike ,είναι τραγικά. 40 ωρες και βαρέθηκα.Δεν υπάρχει κίνητρο. Οσο fun και αν είναι ο πυρήνας του gameplay,αυτό απο μόνο του δεν αρκει
bushidocougar Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Alet, μαλλον δεν έχεις διαβάσει την ανακοίνωση του CEO της Arrowhead στο reddit ότι (όπως ακριβώς το λες κι εσύ) δεν έχει νόημα ούτε να ανεβάσεις XP, ούτε να grindareis, ούτε να λιώσεις το κορμάκι σου 24/7 στο Helldivers. Παίξε κανα rpgακι dude και μάζευε πέτρες από το χώμα και χρυσό από τις σπηλιές για να γίνεις ο μεγιστάνας του Fighter's Guild. Εγώ παίζω ακόμα WoW Classic, μεγάλο θύμα. Το Helldivers είναι co-op shooter-survival game και όχι rpg. Έχει difficulty setting για να κάνει πιο challenging το mission success και να νοιώθεις απλά γαμάτος που το πέτυχες με την ομάδα σου. Ούτε εμένα μου αρέσουν κάποια πράγματα στο helldivers αλλά δεν θα πάω στην Arrowhead να της πω "γιατί δεν έφτιαξες το game που θέλω εγώ", όταν έχει 1.000.000 παίκτες online να λιώνουν το κορμάκι τους και να είναι happy. Ναι, αρκεί και μόνο να είναι fun ο πυρήνας του game για να παίζεις ένα game. Παίζω Rocket League από το 2016 και δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να σου προσφέρει πέρα από λίγες ώρες διασκέδασης με τους φίλους σου. Ούτε grind, ούτε xp benefits, ούτε τίποτα. Άλλαξε game όταν φτάσεις στο τέλμα, μην προσπαθείς να αλλάξεις το game. Τα games δεν τα παντρευόμαστε. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Δεν γράφει πουθενά για τα super samples που ξεκινάνε από suicide difficulty (7) και πάνω. Που θες κάμποσα για αρκετά unlocks των ship modules. How to get common, rare, and super samples in Helldivers 2 Το είπα κυρίως για το max level 50, είμαι 17 . Είναι fun παιχνίδι, ειδικά με την παρέα σου. Όταν δε μπορούν να παίξουν, απλώς farmαρω XP με ράντομ άτομα. Όμως πρέπει άμεσα να βγει νέο υλικό, έχω 18 ώρες σε 2 μέρες. Παίζω εν αλλαξ ρομπότια-μαμούνια να σπάω λίγο το μονότονο που γίνεται. @alet έχουν πει για balanced patch ότι θα βγει, όμως χωρίς ΕΤΑ. Θέλω να ρωτήσω το matchmaking που κάνει, είναι σε όλο τον κόσμο ε; Γιατί το πρωί έπαιζα με Αμερική με κάτι τυπάκια που ήταν στο ps5. Επεξ/σία 5 Μαρτίου από xtrmsnpr 1
alet Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 18 λεπτά πριν, bushidocougar είπε Alet, μαλλον δεν έχεις διαβάσει την ανακοίνωση του CEO της Arrowhead στο reddit ότι (όπως ακριβώς το λες κι εσύ) δεν έχει νόημα ούτε να ανεβάσεις XP, ούτε να grindareis, ούτε να λιώσεις το κορμάκι σου 24/7 στο Helldivers. Παίξε κανα rpgακι dude και μάζευε πέτρες από το χώμα και χρυσό από τις σπηλιές για να γίνεις ο μεγιστάνας του Fighter's Guild. Εγώ παίζω ακόμα WoW Classic, μεγάλο θύμα. Το Helldivers είναι co-op shooter-survival game και όχι rpg. Έχει difficulty setting για να κάνει πιο challenging το mission success και να νοιώθεις απλά γαμάτος που το πέτυχες με την ομάδα σου. Ούτε εμένα μου αρέσουν κάποια πράγματα στο helldivers αλλά δεν θα πάω στην Arrowhead να της πω "γιατί δεν έφτιαξες το game που θέλω εγώ", όταν έχει 1.000.000 παίκτες online να λιώνουν το κορμάκι τους και να είναι happy. Ναι, αρκεί και μόνο να είναι fun ο πυρήνας του game για να παίζεις ένα game. Παίζω Rocket League από το 2016 και δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να σου προσφέρει πέρα από λίγες ώρες διασκέδασης με τους φίλους σου. Ούτε grind, ούτε xp benefits, ούτε τίποτα. Άλλαξε game όταν φτάσεις στο τέλμα, μην προσπαθείς να αλλάξεις το game. Τα games δεν τα παντρευόμαστε. To παιχνίδι δεν έχει mid/late game.Εχει έλλειψη content. 40 ωρες μεσα σε 3 βδομάδες που έχω (που αρκετες απο αυτές ήταν σε server capacity screen) δεν το λες λιώσιμο. Προφανώς και θα προχωρήσω και θα επιστρέψω μετα απο κάποιο update Ο καθένας έχει τα στάνταρτς του ,τι περιμένει απο μια full release. Οπως εγραψα το παιχνίδι είναι ο ορισμός του early access μεταμφιεσμένο σε full release 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 48 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Το είπα κυρίως για το max level 50, είμαι 17 . Δεν χρειάζεται να πας lvl50 για suicide difficulty.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 29 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Δεν χρειάζεται να πας lvl50 για suicide difficulty. δε πειράζει. Δε το είπα ποτές αυτό. Εγω θέλω να παω 50!
bushidocougar Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 39 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Τα posters που φτιάχνουν είναι αλλού πραγματικά!
SabotazNic Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 27 λεπτά πριν, bushidocougar είπε Τα posters που φτιάχνουν είναι αλλού πραγματικά! Αν έχεις το game, βλέπε και τα animation πάνω από τις οθόνες που σου δίνει και τιπς. Και αυτά είναι καλό φτιαγμένα
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ας μιλήσουμε για τον ελέφαντα στο δωμάτιο, για να σώσει κανείς τα χρήματα του προσώρας: Λέγατε και τι δε λέγατε για το sf και το παιχνίδι τούτο δω, τί να πω...ψάχνεις το content με το κιάλι. ΟΛΟΙ οι διαθέσιμοι πλανήτες είναι κόπι πάστε ο ένας με τον άλλον και αλλάζουν μόνο τα χρώματα. Ευτυχώς αλλάζει η ώρα και ο καιρός! Μιλάμε για τέτοια ποικιλία. Καλά για τους εχθρούς, ούτε κουβέντα, μεγάλη φαντασία, NOT. Πάλι καλά, ανεβαίνω δυσκολία κάθε τόσο και βλέπω κάναν εχθρό διαφορετικό, μέχρι να τον βλέπω συνέχεια και αυτόν, ως το επόμενο level. Άθλιες στολές, κακάσχημες και από σχεδιασμό και από χρώματα. Κάποιες στολές στο superstore που τις ανανεώνει κάθε 24 ώρες, είναι ωραίες και δίνουν καλά perks. Γελάμε εδώ που δεν είναι p2w παιχνίδι . Μόλις χθες και σήμερα να δίνει 2 στολές που δίνουν τρομερής βοήθειας passive perks, πχ έχει μια τώρα που σου δίνει παραπάνω χειροβομβίδες ή μια άλλη που ελαττώνει το recoil, που αν είχες φάει τα supercredits που σου δίνει το battlepass σε τίποτα άλλο, θα τις κοίταζες απλώς ή θα έβαζες €€€ για να τις πάρεις, αν είσαι τέτοιου είδος gamer ή απλώς κάθεσαι και λιώνεις. Οπότε, ναι, δεν είναι ΑΠΛΩΣ cosmetics! Τα όπλα είναι ελάχιστα και ο τρόπος που τα ξεκλειδώνεις μέσα στο battlepass δεν είναι και κάτι το τρομερό, σίγουρα θα μπορούσε να ήταν αλλιώς, αλλά οκ τρώγεται. Μιλάμε όμως για τραγική ποικιλία όπλων, μόλις 10 συνολικά όπλα υπάρχουν στο παιχνίδι να ξεκλειδώσεις με το απλό battlepass και 4 στο premium, αν τα μέτρησα σωστά. Υπάρχει πολύ άχρηστο/ασήμαντο υλικό στο battlepass σε σχέση με την ποικιλία των αντικειμένων και έτσι έχει τόσο ηλίθιο τρόπο για να πας στο επόμενο στάδιο του, που σε αναγκάζει να λιώσεις στο grind, γιατί αναγκαστικά θα φας τα μετάλλια σου σε κάποια βλακεία που δε θες/χρειάζεσαι, αλλά ντε και καλά θα την πάρεις για να πιάσεις τον απαιτούμενο αριθμό μεταλλίων που πρέπει να ξοδέψεις για να ανοίξεις το επόμενο επίπεδο και μετά δε θα έχεις να ξοδέψεις άλλα. Τουλάχιστον ξεκλειδώνω stratagems και θέλω να τα βλέπω, οπότε είναι και ο λόγος που παίζω κυρίως ακόμα! Το παιχνίδι θέλει content χθες κιόλας. Φωνάζει από χιλιόμετρα. Πάλι καλά που δε το πήρα όταν βγήκε, σίγουρα θα το είχα κάνει uninstall ως τώρα, δε θα την είχα παλέψει τόσες ώρες με τα ίδια πράματα. Ήδη στις 23 ώρες έπιασα να βαριέμαι κάπως πιάνοντας 22 lvl, ευτυχώς 14 του μήνα θα βγει νέο content λένε. Τα bugs με τα instakill σε κάποια πελόρια mobs, infinite loading times, να κολλάς μέσα σε textures, να μην αποδίδονται xp και μετάλλια με την μία κτλ, θα διορθωθούν, δε νομίζω να είναι δύσκολα πράματα αυτά, αν όχι είναι noobαδες! Εκνευριστικές είναι οι ίδιες ατάκες που εκφωνούνται, είναι οι ίδιες ξανά και ξανά και ξανά. Και εκεί σκίζει από ποικιλία το παιχνίδι. Αν δεν ήθελαν/θέλουν παραπάνω, ας μειώσουν τη συχνότητα που τις ακούμε έστω ή να μη λένε τίποτα. Δηλαδή ακούς και την λέξη δημοκρατία τόσες φορές, που δεν είναι καν πια αστείο ούτε ως reference, ούτε τίποτα! Ναι διασκεδάζεις με το παιχνίδι, αλλά για πόσο κάνοντας το ίδιο ξανά και ξανά, στα ίδια μέρη, με τους ίδιους εχθρούς, με τα ίδια όπλα; Αν τα ήξερα αυτά όλα πιο πριν, δε θα το αγόραζα με τίποτα, θα περίμενα. Οπότε μελλοντικέ πατριωτικέ δημοκράτη, που σκέφτεσαι να πάρεις το παιχνίδι, σε παρακαλώ, μη το κάνεις! Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου. Περίμενε να μπει υλικό, να μπει ΠΟΛΥ υλικό και μετά αγόρασε το (αν υπάρχει κόσμος να το παίζει ακόμα ως τότε, αλλιώς θες και 3 φίλους σου ακόμα σίγουρα). Τα δημοκρατικά🤮μου φελάκια. Επεξ/σία 6 Μαρτίου από xtrmsnpr 3 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα