SabotazNic Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το 'χετε αγοράσει αρκετοί από 'δω μέσα, γιατί δεν μπαίνετε σε party και πάτε με randoms ; Περα του οτι το community ειναι οντως καλο και μαπινεις ευκολα με τους ιδιους ξανα και ξανα, προηγουμενη σελιδα εχω το steam code. ενας μου εστειλε απο εδω μεσα. Οποιος θελει... 71627580 18 λεπτά πριν, alet είπε Στο lvl 20 έχεις ξεκλειδώσει και το railgun και το backpack με την ασπίδα. Λίγο πολύ εκεί τελειώνουν τα αντικείμενα που που σου δίνουν το κίνητρο σαν παίκτη. Ναι οντως, και για αυτο ειπα προηγουμενως να δουμε αν θα αλλαξει τιποτα μεθαυριο. 20 λεπτά πριν, alet είπε αλλα το τελευταίο tier δεν είναι game changer Ε για τα offensive stratagem λιγο πολυ ολα χρειαζονται. Επισης, περα απο τα support weapons εχεις και το grindαρισμα του battle pass, οπου ψιλο αξιζει (boosters, οπλα, πανοπλιες)
alet Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Είδα τεράστια βελτίωση με τους 24.2.1 της AMD που έγιναν stable release χτες με 90fps στο high preset ,εκεί που έπιανα με το ζόρι 40.Ουτε ενα crash λόγω drivers στις ωρες που έπαιξα 1
azazil1190 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, alet είπε Είδα τεράστια βελτίωση με τους 24.2.1 της AMD που έγιναν stable release χτες με 90fps στο high preset ,εκεί που έπιανα με το ζόρι 40.Ουτε ενα crash λόγω drivers στις ωρες που έπαιξα Αυτό παρατήρησα και εγώ στο ally που τους πέρασα σήμερα και έπαιξα λιγο.Μεγάλη βελτίωση !
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Εντάξει οπτικά δεν λέει τίποτα, απλά τρώγεται για τα σημερινά δεδομένα. Κατά τα άλλα σαν παιχνίδι είναι καλό αλλά γίνεται επαναλαμβανόμενο γρήγορα και βαριέσαι όπως όλα του είδους.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Πάντως οι τρέλες του συνεχίζονται. Spoiler Κι έρχονται και τα playable mechs SOON™. Edit: Κι άλλο ένα leaked mech vid. Edit 2: 1
SabotazNic Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) ^ελπίζω για κάνα update σύντομα. Πάντως το repetitive δεν ισχύει τόσο στα bugs. Κάθε επίπεδο δυσκολίας λίγο πολύ σου δίνει διαφορετικά objectives. Θέμα με την δυσκολία υπάρχει με τους scientists στην μεριά των robot. Ειδικά >60 δύσκολα τους κάνεις extract. Πρεπει να πέσει full squad έκτος περιοχής για να τα τραβάνε αυτοί όσο πάει ένας και ανοίγει πόρτες. Και αυτό αν είναι τυχερός και δεν του κάνει spawn κάνα heavy Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου από SabotazNic
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Το πήρα, ωχ ωχ! @SabotazNic Σημείωση ότι τα friend codes, είναι μιας χρήσης και είναι μόνο για crossplay invites ανάμεσα σε pc και ps5. Μόλις κλείσεις την καρτέλα, χάνεται και ο κωδικός και πρέπει να κάνεις άλλον κτλ. Από steam όποιος θέλει add.
SabotazNic Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Το πήρα, ωχ ωχ! @SabotazNic Σημείωση ότι τα friend codes, είναι μιας χρήσης και είναι μόνο για crossplay invites ανάμεσα σε pc και ps5. Μόλις κλείσεις την καρτέλα, χάνεται και ο κωδικός και πρέπει να κάνεις άλλον κτλ. Από steam όποιος θέλει add. Ναι ναι το γνωρίζω, όταν πήγαινα στο discord για να βρω άτομα το άφηνα ανοιχτό. Μπορείς να πλοηγείσαι μόνο στο μενού του σοσιαλ. Λίγο χαζό, αλλά oh well. Σε έκανα ταγκ και στο discord. Εγώ γενικά μπαίνω καθημερινά. Σχεδόν 40 ώρες liber-tea και πρέπει να είμαι κάνα 38 λεβελ πλέον. Γενικά αν και θα μπορούσα να φαρμαρω samples, παίζω κανονικα τα operation. Μπορω να βοηθήσω με λίγο lvl up 😉
plr77 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Στις 28/2/2024 στις 11:02 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε Πάντως οι τρέλες του συνεχίζονται. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Κι έρχονται και τα playable mechs SOON™. Edit: Κι άλλο ένα leaked mech vid. Edit 2: Αν θες στειλε για να μπουμε Helldivers παιζω και με κατι αλλα παιδια.Γενικοτεροα οποιος θελει στελνει μηνυμα
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Ναι ναι το γνωρίζω, όταν πήγαινα στο discord για να βρω άτομα το άφηνα ανοιχτό. Μπορείς να πλοηγείσαι μόνο στο μενού του σοσιαλ. Λίγο χαζό, αλλά oh well. Σε έκανα ταγκ και στο discord. Εγώ γενικά μπαίνω καθημερινά. Σχεδόν 40 ώρες liber-tea και πρέπει να είμαι κάνα 38 λεβελ πλέον. Γενικά αν και θα μπορούσα να φαρμαρω samples, παίζω κανονικα τα operation. Μπορω να βοηθήσω με λίγο lvl up 😉 Μάλλον δεν είμαι στον σέρβερο αυτόν. Όποιος θέλει add σε steam/discord: xtrmsnpr Ερώτηση, το premium battlepass είναι μια και έξω αγορά όπως στο halo ή τελειώνει?
SabotazNic Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε Μάλλον δεν είμαι στον σέρβερο αυτόν. Όποιος θέλει add σε steam/discord: xtrmsnpr Ερώτηση, το premium battlepass είναι μια και έξω αγορά όπως στο halo ή τελειώνει? Δεν αξίζει γενικά να σκάσεις λεφτά. Όταν ανέβεις λεβελ, πλέον βρίσκεις και premium credits και ως loot (σίγουρα στο 9,ισως και νωρίτερα. Χθες βρήκα αρκετά), πέρα που ξεκλειδώνεις από το free με τα medals. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν αξίζει γενικά να σκάσεις λεφτά. Όταν ανέβεις λεβελ, πλέον βρίσκεις και premium credits και ως loot (σίγουρα στο 9,ισως και νωρίτερα. Χθες βρήκα αρκετά), πέρα που ξεκλειδώνεις από το free με τα medals. είναι permanent ή όχι?
SabotazNic Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε είναι permanent ή όχι? Φαντάζομαι πως όχι γιατί σχετικά γρήγορα μπορείς να τερματίσεις και το απλό, και το premium. Όταν μπει νέο content θα μπει μέσω του pass. Δεν λέει δλδ ημερομηνία όπως συνήθως στα άλλα pass στα games (ή δεν το χω προσέξει)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 23 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε είναι permanent ή όχι? Είναι permanent και όταν μπουν νέα, θα παραμένουν τα παλιά. Αναφορά σε κείμενο "This is important to us: the Warbonds are NOT a pay-to-win, FOMO-driven system. Instead, the gear in the Warbonds just keeps accumulating. We will not retire earlier Warbonds as new ones are released—you can pick them up and complete them at any time," says Helldivers 2's deputy game director Sagar Beroshi. Aπό αυτό το άρθρο. 1
SabotazNic Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Απ' ότι διάβασα είναι permanent και όταν μπουν νέα, θα παραμένουν τα παλιά. Ναι σωστά, δεν γίνεται να φύγουν items όπως boosters, όπλα κτλ. Οπότε θα μπουν έξτρα επίπεδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα