SabotazNic Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 6 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε "Δεν έγινε τίποτα παιδιά, μάθετε να χρησιμοποιείτε VPN, να κάνετε τη διαδικασία άλλης χώρας και παραβιάστε το ToS της Sony που είναι bannable" Έχω δει και έχω δει fanboyισμους αλλά εδώ μιλάμε για τον Τάκη Τσουκαλα της Sony Πως γίνεται να μην έχετε θέμα για συνδρομές σε άλλες χώρες, αλλά σε αυτό υπάρχει θέμα. Btw, δεν γίνεται ban αν έχεις psn άλλης χώρας. 3 ώρες πριν, firepc είπε Δεν βλέπω όμως κανένα back down στο ghost of tsushima. Απο άλλη πόρτα προσπαθούν να το περάσουν τώρα. Τσπ, για όλα αυτά φταίει το steam. Δεν έπρεπε ποτέ να τους αφήσει όλους με τα link account τους Μα, το έχει ως requirement και εκεί για το online. Τώρα ούτε και σε δικό της στούντιο δεν μπορεί να το κάνει αυτό?
firepc Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Ξαναλέω, για όλα φταίει το steam που το επέτρεψε και για τις άλλες εταιρείες 1
Hacker?pcs Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 1 hour ago, SabotazNic said: Πως γίνεται να μην έχετε θέμα για συνδρομές σε άλλες χώρες, αλλά σε αυτό υπάρχει θέμα. Btw, δεν γίνεται ban αν έχεις psn άλλης χώρας. Προσωπικά το έχω συνηθίσει το account τρίτου, η μπινιά της Sony είναι ότι πωλούσε το game σε παιχνίδι που ΔΕΝ υπήρχε PSN και το άλλαξε μονομερώς σε requirement από optional για να το κάνει required (WayBack Machine 2 σελίδες πίσω). Η Ubisoft, η Blizzard, η Rockstar, η Microsoft κτλ δεν έχουν κάνει κάτι παρόμοιο με τα δικά τους 3rd party logins 1
alet Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Oπως και να έχει huge win απέναντι στην αλαζονεία και στην κοτοπονηριά. Η όλη κατάσταση πρέπει να διδασκεται ως παράδειγμα προς αποφυγή σε σεμινάρια μαρκετινγκ 1
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Εγώ προτιμώ να μου δώσουν refund κ ας κάνουν ότι θέλουν. Ακόμα περιμένω 😝.
MariaLog Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου (επεξεργασμένο) αυτες τις αηδιες σαπορταρετε με τα λεφτα σας. δεν ειναι θεμα παιχνιδιων πια. ειναι θεμα ΕΠΙΒΟΛΗΣ της αποψης αρρωστων ανθρωπων. ολοοι refund το παιχνιδακι και ριξτε και ενα φασκελο Επεξ/σία 6 Μαϊου από MariaLog
7nisiotis Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Ε το πήραν πίσω έως ότου το επαναφέρουν με εναλλακτική μέθοδο.. Απλά ήταν έτοιμη σε ένα μήνα να λανσαρει ή να ανακοινώσει δική της πλατφόρμα PC launcher PSN η Sony και χάλασε λίγο ο δρόμος. Τώρα όλοι θα γαληνέψουν, φιλάκια και ποτάκια. Ευθύνη έχει και η δημιουργός όμως με κάτι απαντήσεις από community managers / PR σαν τις από πάνω "κυρίες" που είδαμε... 4
psof Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Είδε τα refunds να πέφτουν βροχή και χέστηκε απάνω της η Sony. Μπράβο στη PC κοινότητα και τo Steam που δε μασάει σε κάτι τέτοια! Τα refunds εντωμεταξύ τα πληρώνει απευθείας το steam και παίρνουν τα λεφτά τους πίσω απο τις μελλοντικές πωλήσεις του παιχνιδιού οπότε η Sony κινδύνευε να μην είχε έσοδα απο το Ηelldivers για τα επόμενα 1-2 χρόνια απο τη PC μεριά αν δεν έκανε πίσω. 3 1
azazil1190 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ζω για την στιγμή που τα παιχνίδια του ps στο pc πέρα από psn account να ζητάνε και ps+ .(Έστω τα online για αρχή). Επεξ/σία 6 Μαϊου από azazil1190 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 6 Μαϊου Αυτό που λείπει στο PC είναι ένα ακόμα store..Not..
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 2 hours ago, azazil1190 said: Ζω για την στιγμή που τα παιχνίδια του ps στο pc πέρα από psn account να ζητάνε και ps+ .(Έστω τα online για αρχή). Εκει πάει η δουλειά ..... 1
azazil1190 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 14 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Εκει πάει η δουλειά ..... Ίσως αυτό που έγινε με το hell να ήταν η αρχή του πειράματος. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 5/5/2024 στις 1:01 ΜΜ, panagiotis54 είπε Λοιπον απο οτι εχω καταλαβει...αλλαξαν το οτι θελει psn, μετα βγηκε ο Spitz και ειπε την απο πανω εικονα...περασε διαστημα, βγηκαν community managers (που πλεον εκλεισαν ολα τους τα acc στα twitter) και ειπαν οτι γινεται για να ριχνουν καλυτερα/πιο ευκολα ΒΑΝακια....και μετα βγηκε ο Spitz παλι και λεει (το spoiler απο κατω ειναι για ανοιγμα) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου παντως...ανεξαρτητα με την οποια αλλαγη γινει, απο οτι φενεται το steam κανει refunds!! Refunds on Steam work - here is good guy Steam accepting simple, straightforward logic. + οτι το steam, They now officially don't sell the game in non-PSN countries anymore Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου παντως φαινεται πως η σονυ τα κανει ολα αυτα και οχι οι devs Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου helldivers CEO. και τωρα ενα meme: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Για την ιστορία: Δε δώσανε refund σε κανέναν μας από τα 7 άτομα που ζητήσαμε refund, με την δικαιολογία ότι ξεπεράσαμε το playtime των 2 ωρών του policy. Οπότε τα ψεύτικα ποστ στο reddit παίρνουν και δίνουν θα πω γω. Δε πειράζει, μια σαβουρα ακόμα στο library μου. Επεξ/σία 7 Μαϊου από xtrmsnpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα