Προς το περιεχόμενο

Helldivers 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακριβως εκει που πατουσες για να αγορασεις το παιχνιδι, ανεφερε οτι το παιχνιδι απαιτει psn account. 

πραγματικα τραγικο για τους χρηστες αυτων των μικρων χωρων, που κακομαθημενοι δυτικοι, τους δημιουργησαν προβλημα απο το πουθενα.

οτι πιο χαζο εχω ακουσει.

• Haha 1
  • Απαντ. 376
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 5/5/2024 στις 8:44 ΠΜ, xavier είπε

ακριβως εκει που πατουσες για να αγορασεις το παιχνιδι, ανεφερε οτι το παιχνιδι απαιτει psn account. 

πραγματικα τραγικο για τους χρηστες αυτων των μικρων χωρων, που κακομαθημενοι δυτικοι, τους δημιουργησαν προβλημα απο το πουθενα.

οτι πιο χαζο εχω ακουσει.

Η Εσθονία, μία από τις πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένες χώρες της ΕΕ και του κόσμου και όχι καμία Αιθιοπία, Σουδάν ή Ελλάδα, ΔΕΝ έχει πρόσβαση στο PSN (όπως οι στις άλλες 2 χώρες της βαλτικής) αλλά το παιχνίδι πωλούνταν εκεί χωρίς κανένα warning και περιορισμό, περιορισμούς που η Sony θυμήθηκε να βάλει χθες στο Steam ΑΦΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΣΘΟΝΩΝ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ.

δυσκολεύεσαι να πεις για μια τόσο εξόφθαλμα αισχρή κίνηση, ναι ρε παιδί μου, η εταιρεία που λατρεύω έκανε (τουλάχιστον) λάθος

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είμαι μέτοχος της Σόνι. Ο Εσθονός μέχρι χθες μπορούσε να κάνει psn account ,(ασχετης χώρας) και να παίξει κανονικά. Κάτι σαν και εσένα δημιούργησαν πρόβλημα στον Εσθονό, από την στιγμή που πλέον μετά τον ντόρο που έγινε τον μπλόκαρε το steam.

Επεξ/σία από xavier
  • Like 1
  • Haha 9
Δημοσ.
5 ώρες πριν, xavier είπε

πραγματικα μαλλον το πιο αστειο δραμα που εχει στηθει απο την gaming κοινοτητα. Ποσο μαλλον οταν δεν εχουν απολυτως κανενα δικιο με το μερος τους αφου η σελιδα του steam απο την 1η στιγμη ανεφερε οτι το παιχνιδι απαιτει third party account(psn).

Στη σελίδα steam ,οπως και στα διάφορα disclaimers και documentations μέχρι το install  αναφέρονται καμιά 100η πράγματα.
Εσυ μπορεί να θεωρείς οτι είναι οκ για να αγοράσεις και να εγκαταστήσεις ενα παιχνίδι να πρέπει να διαβάσεις καμιά 100ρια σελίδες .λες και αγοράζεις ακίνητο.
Για άλλους δεν είναι οκ .
Ειδικά για προσωπικά δεδομένα όπως η κοινοποίηση email έχει επικρατήσει να είναι ξεκάθαρο στο χρήστη απο την πρώτη στιγμη και μάλιστα με τρόπο εμφανή και πρακτικό κατά την διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης.

Το να έχουν 5 μήνες μετά αυτη την απαίτηση  απο τους παίκτες ενω το παιχνίδι λειτουργούσε κανονικά και η "ποινή" να είναι το κλείδωμα εκτός παιχνιδιού που πλήρωσες είναι απαράδεκτο για εμένα και απο οτι φαίνεται για αρκετούς άλλους.
Για σένα μπορεί να μην είναι βεβαία,το οποιο είναι σεβαστο.
Aλλά σίγουρα τα περι δικαίου και αδίκου που ισχυρίζεσαι είναι σχετικά σε αυτή την περίπτωση και ο καθένας ως καταναλωτης πράττει συμφωνα με την συνείδηση και την αντίληψη του με το θέμα.  

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 03/05/2024 at 23:27, alet said:

spacer.png

Είχα κρατηθεί τόσο καιρό να μην κάνω αρνητικό review στο παιχνίδι αλλά εφ όσον πλέον εμφανίστηκε και η αλαζονεία στην σούπα και έφτασαν πλέον να στο ζητάνε ,δεν μπορούσα να τους χαλασω χατήρι

Λοιπον απο οτι εχω καταλαβει...αλλαξαν το οτι θελει psn, μετα βγηκε ο Spitz και ειπε την απο πανω εικονα...περασε διαστημα, βγηκαν community managers (που πλεον εκλεισαν ολα τους τα acc στα twitter) και ειπαν οτι γινεται για να ριχνουν καλυτερα/πιο ευκολα ΒΑΝακια....και μετα βγηκε ο Spitz παλι και λεει
(το spoiler απο κατω ειναι για ανοιγμα)

some-discord-updates-v0-q6wzyctkfeyc1.webp.8c924bb4e7424a6ac529846f0e547e4b.webp

Spoiler

some-discord-updates-v0-vx9hjctkfeyc1.jp

some-discord-updates-v0-61bk9dtkfeyc1.jp

some-discord-updates-v0-3v433itkfeyc1.jp

some-discord-updates-v0-o9z5yctkfeyc1.jp

παντως...ανεξαρτητα με την οποια αλλαγη γινει, απο οτι φενεται το steam κανει refunds!!

Refunds on Steam work - here is good guy Steam accepting simple, straightforward logic.

refunds-on-steam-work-here-is-good-guy-s

+ οτι το steam,
They now officially don't sell the game in non-PSN countries anymore

Spoiler

they-now-officially-dont-sell-the-game-i

zdl2f4g6yhyc1.png

παντως φαινεται πως η σονυ τα κανει ολα αυτα και οχι οι devs

Spoiler

ti8642fdqkyc1.png

helldivers CEO.

και τωρα ενα meme:

Spoiler

its-not-a-review-bomb-v0-QzwDuH9vvLuHhMs

Επεξ/σία από panagiotis54
  • Like 5
Δημοσ.

Εγώ πάντως μετά από όλα αυτά, αν και έχω 120 ώρες, δεν πάει η καρδιά μου να πατήσω το Play. Κάτι ράγισε μέσα μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέποντας το community να καίγεται

Jack Nicholson Yes GIF - Jack Nicholson Yes Nod GIFs

Refund requested και περιμένω. Έτσι και αλλιώς ευκαιρία είναι, μιας και δε μου άρεσε το παιχνίδι, ούτε και μου αρέσουν όταν μλκζονται οι εταιρίες κατόπιν εορτής!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@SabotazNic έκανες τη προσπάθεια σου να σώσεις τον χαμό με το θετικό review σου ως "οσομ γκέημ" βλέπω 😁

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Haha 5
Δημοσ.
35 minutes ago, xtrmsnpr said:

@SabotazNic έκανες τη προσπάθεια σου να σώσεις τον χαμό με το θετικό review σου ως "οσομ γκέημ" βλέπω 😁

Ωχ τώρα κάλεσες τα βαριά ιαπωνικά στρατεύματα

• Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Μην ξεχασουν ολοι αυτοι να αλλαξουν την αξιολογηση ομως, εεεεεετσιιιιιιιι?

Στην τελικη εμενα μου αρεσει, δεν θα συμμετεχω σε μια κλαψα. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μην ξεχασουν ολοι αυτοι να αλλαξουν την αξιολογηση ομως, εεεεεετσιιιιιιιι?

Στην τελικη εμενα μου αρεσει, δεν θα συμμετεχω σε μια κλαψα. 

Και πολύ καλά κάνεις.

Να σε πειράξω ήθελα. Δε σε έβρισκα online στο steam και λέω άντε για τον χαβαλε θα το γράψω εδώ.

• Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

Λοιπον απο οτι εχω καταλαβει...αλλαξαν το οτι θελει psn, μετα βγηκε ο Spitz και ειπε την απο πανω εικονα...περασε διαστημα, βγηκαν community managers (που πλεον εκλεισαν ολα τους τα acc στα twitter) και ειπαν οτι γινεται για να ριχνουν καλυτερα/πιο ευκολα ΒΑΝακια....και μετα βγηκε ο Spitz παλι και λεει
(το spoiler απο κατω ειναι για ανοιγμα)

some-discord-updates-v0-q6wzyctkfeyc1.webp.8c924bb4e7424a6ac529846f0e547e4b.webp

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

some-discord-updates-v0-vx9hjctkfeyc1.jp

some-discord-updates-v0-61bk9dtkfeyc1.jp

some-discord-updates-v0-3v433itkfeyc1.jp

some-discord-updates-v0-o9z5yctkfeyc1.jp

παντως...ανεξαρτητα με την οποια αλλαγη γινει, απο οτι φενεται το steam κανει refunds!!

Refunds on Steam work - here is good guy Steam accepting simple, straightforward logic.

refunds-on-steam-work-here-is-good-guy-s

+ οτι το steam,
They now officially don't sell the game in non-PSN countries anymore

they-now-officially-dont-sell-the-game-i

zdl2f4g6yhyc1.png

παντως φαινεται πως η σονυ τα κανει ολα αυτα και οχι οι devs

ti8642fdqkyc1.png

helldivers CEO.

και τωρα ενα meme:

its-not-a-review-bomb-v0-QzwDuH9vvLuHhMs

Όχι εξαρχής αναφερόταν ότι απαιτείται psn account, ούτε σε ψιλά γράμματα, ούτε κρυμμένο οπουδήποτε. Δίπλα ακριβώς από το purchase. Απλά επειδή το παιχνίδι ειχε διαφορά θέματα να λύσει, πιο επείγοντα, μετέθεσαν την εφαρμογή του για αργότερα. Λίγο που είδα στο resetera αυτοί που κράζουν όλους τους κλαψιαρηδες, από αυτό που έγινε είναι οι χρήστες από όλες αυτές τις τρίτες χώρες που βρέθηκαν να την πληρώσουν μετά από μια παγιωμένη κατάσταση από εποχές ps3. Μην αρχίσουμε πλέον να ανησυχούμε όλοι όσοι έχουν αμερικανικούς, τούρκικους, ινδικούς λογαριασμούς.

Μιλάμε τέτοιες αυτό πυροβολισμός της gaming κοινότητας στα ίδια της τα πόδια δεν έχει ξαναγίνει. Η χαζομάρα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Δημοσ.

Για να κάνεις psn account στην Αγγλία πρέπει να δώσεις ταυτότητα και φωτογραφία. Φαντάσου να παίζεις 6 μήνες κανονικά και απο το πουθενά να έρχεται η πτν η Sony και να σου ζητά ταυτότητα και φωτογραφία για να συνεχίσεις να παίζεις κάτι που έχεις ήδη πληρώσει..

Βρωμοεταιρία απο τις λίγες. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε και έβγαλε την ανακοίνωση τη μέρα που κλείνουν οι αγορές για να μην φανεί το χτύπημα αμέσως στις μετοχές της. Θέλει να πουλήσει τα data σου στους collectors γιατί τα λεφτά είναι πάρα πολλά.. Δώσε ταυτότητα, διευθύνσεις, φωτογραφία, πιστωτικές και οτιδήποτε έχεις γράψει στο chat αλλιώς ban και κλαψε τα 40ε + microtransactions..

Δεν νομίζω να περίμενε όμως τόσο μεγάλο χάος αλλα και τα refunds απο τη Steam. Η Sony σιχαίνεται να δίνει λεφτά πίσω θέλει απλά να αρμέγει. Θυμίζω πως έβγαλαν το Cyberpunk απο το κατάστημά τους όχι γιατί είχε πολλά bugs αλλα 1 ώρα μετα την ανακοίνωση της CDPR πως όποιος έχει πρόβλημα να ζητήσει αμέσως refund και θα το δεχτούμε.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...