Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Έχει γίνει ψιλοχαμός με το Helldivers 2 με την κυκλοφορία του για PS5 και PC. Πρόκειται για το συνεργατικό παιχνίδι δράσης της Arrowhead Game Studios το οποίο δημοσιεύεται από την Sony και κατάφερε να ξεπεράσει ήδη τους 50.000 ταυτόχρονους παίχτες στο Steam. Με ψήνει για δοκιμή, εάν ενδιαφέρεται και κάνας άλλος για co-op. Το παιχνίδι υπάρχει διαθέσιμο στο Steam στα 40 ευρώ. https://store.steampowered.com/app/553850/HELLDIVERS_2/ SYSTEM REQUIREMENTS MINIMUM: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 Processor: Intel Core i7-4790K or AMD Ryzen 5 1500X Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti or AMD Radeon RX 470 Storage: 100 GB available space RECOMMENDED: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 Processor: Intel Core i7-9700K or AMD Ryzen 7 3700X Memory: 16 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce RTX 2060 or AMD Radeon RX 6600XT Storage: 100 GB available space Additional Notes: SSD Recommended Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από Psycho_Warhead 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Διαβάζω για υπερβολικά dc/crashes. Η άποψή μου , περιμένετε να φτάσουν patches. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Eγω εχω παιξει κανα διωρο,δεν μου εχει κρασαρει ακομα.. Με το συστημα της 1ης υπογραφης. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 16 minutes ago, optimus prime said: Eγω εχω παιξει κανα διωρο,δεν μου εχει κρασαρει ακομα.. Με το συστημα της 1ης υπογραφης. Υπέροχα! Όμως ένα μέρος των χρηστών που μπήκαν στην διαδικασία να γράψουν review, αναφέρουν το αυτό. Καλό λοιπόν να γνωστοποιηθεί κ στο παρόν νήμα ώστε να μην βρεθεί κόσμος προ εκπλήξεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Νομίζω τα crashes αφορούσαν την πρώτη μέρα, μετά βγήκε patch και το διόρθωσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 1 minute ago, Psycho_Warhead said: Νομίζω τα crashes αφορούσαν την πρώτη μέρα, μετά βγήκε patch και το διόρθωσαν. Ενδιαφέρον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bushidocougar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου So far πάντως, ασχέτως την δυσκολία που αντιμετωπίζουν από το τρελό traffic οι servers (μόνο στο steam είχε 200k παίκτες εχθές) , το game είναι πολύ καλό όσον αφορά την co-op εμπειρία που προσφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Το αγόρασα, όποιος ψήνεται ας γράψει εδώ να κάνουμε party. 30 ευρώ στα κλειδάδικα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ileos10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το αγόρασα, όποιος ψήνεται ας γράψει εδώ να κάνουμε party. 30 ευρώ στα κλειδάδικα. εδω οποιος ψηνεται!! το game ειναι masterpiece Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από ileos10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το αγόρασα, όποιος ψήνεται ας γράψει εδώ να κάνουμε party. 30 ευρώ στα κλειδάδικα. Ψηνόσουν μέρες τώρα. Δώσε εντυπώσεις οπότε μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το αγόρασα, όποιος ψήνεται ας γράψει εδώ να κάνουμε party. 30 ευρώ στα κλειδάδικα. Eχω hypαριστεί ασχημα απο τα βίντεο και τα reviews. Aπο ποιο κλειδάδικο το πήρες? Βλέπω οτι έχει πλερώ battlepass,υποθέτω αφορά μόνο cosmetics? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bushidocougar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μόνο cosmetics ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 12 hours ago, Psycho_Warhead said: Το αγόρασα, όποιος ψήνεται ας γράψει εδώ να κάνουμε party. 30 ευρώ στα κλειδάδικα. Ε, αν είχα χρόνο αυτές τις μέρες θα ζητούσα κλειδί για να μπαίναμε παρέα αλα Starship Troopers 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Τώρα το κατέβασα και εγώ, έβγαλα ένα mission στο μισάωρο το πολύ και το έκλεισα γιατί άρχισα να κουτουλαω. Αύριο λογικά θα έχω πιο σωστές εντυπώσεις,όσο πρόλαβα και είδα οκ ,καλουτσικο δείχνει . Στα της απόδοσης σε 4κ όλα ultra κ ultra super sampling,κάνει την 4090 να γονατίζει Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από azazil1190 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα