ekrepali Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 2 minutes ago, alet said: εμενα δεν μου δίνει καν την δυνατότητα να προχωρήσω χωρίς πλημμύρα Δοκίμασε πάνω δεξιά να πατήσεις 'αποθήκευση και έλεγχος'. Μετά κάτω αριστερά πάτα το κουτάκι αποδοχής και δες αν θα πρασινίσει το κουμπί υποβολής. 1
alet Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, ekrepali είπε Υπάρχει και η πλημμύρα που προέρχεται από μεγάλο σεισμό (σπάσιμο σωληνώσεων). Όπως επίσης και η πυρκαγιά, συνέπεια πλημμύρας, συνέπεια σεισμού (σπάσιμο σωληνώσεων και εισροή νερού σε κάποια κοντινή πρίζα). Δηλαδή ακόμα κι αν το έχουμε ασφαλισμένο για σεισμό, πυρκαγιά... αν συμβεί κάτι από τα παραπάνω, υπάρχει περίπτωση να μη δώσει αποζημίωση η ασφαλιστική. Αν έχω πλημύρα συνεπεία σεισμού και καμιά άλλη ζημιά ,ας μην με αποζημιώσει. Οπως εγραψα η λογική πίσω απο την εκπτωση είναι η ασφάλιση για φυσικές καταστροφές κυρίως όπου το κράτος μπαίνει στην διαδικασία αποζημιώσεων 3 λεπτά πριν, ekrepali είπε Δοκίμασε πάνω δεξιά να πατήσεις 'αποθήκευση και έλεγχος'. Μετά κάτω αριστερά πάτα το κουτάκι αποδοχής και δες αν θα πρασινίσει το κουμπί υποβολής. Ευχαριστώ το βρήκα.Εκανα εντιτ το προηγούμενο μνμ μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις