AndVal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Γεια σας, μου ήρθε ένα μαιλ από [email protected] με τίτλο "Ενημέρωση για χορήγηση μείωσης ΕΝΦΙΑ ασφαλισμένων κατοικιών". Να το πατήσω ή είναι καμία από τις πολλές απάτες που γίνονται; Αν πατήσω το μαιλ να δω τι περιέχει υπάρχει κίνδυνος και ας μην πατήσω όποιο λίνκ περιέχει; Ευχαριστώ.
doomnx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Νόμιμο είναι το πήρα κι εγώ. Έκανα την αίτηση αλλά πήρα τ' @@ μου γιατί η ασφάλεια δεν καλύπτει σεισμό. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2024 από doomnx 1
alet Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 54 λεπτά πριν, doomnx είπε Νόμιμο είναι το πήρα κι εγώ. Έκανα την αίτηση αλλά πήρα τ' @@ μου γιατί η ασφάλεια δεν καλύπτει σεισμό. Και εγω πήρα το 3ο το μακρύτερο γιατί δεν ασφάλισα διαμέρισμα 5ου ορόφου για πλημμύρα ,καθώς θεώρησα οτι η πιθανότητα τέτοιου τσουνάμι θα προκύψει μόνο απο πτώση μετεωρίτη στον πλανήτη,οπότε η αποζημίωση της ασφάλειας θα ήταν το τελευταίο που θα με απασχολούσε. Η κουτοπονηριά του κράτους στην ΜπανανΕλλάδα θα πρέπει να γίνει αντικείμενο ντοκυμαντερ. 2
Bomber-21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Εμένα δεν με αφήνει να κάνω αίτηση και δεν καταλαβαίνω το λόγο...
ATmega Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 33 λεπτά πριν, alet είπε Και εγω πήρα το 3ο το μακρύτερο γιατί δεν ασφάλισα διαμέρισμα 5ου ορόφου για πλημμύρα ,καθώς θεώρησα οτι η πιθανότητα τέτοιου τσουνάμι θα προκύψει μόνο απο πτώση μετεωρίτη στον πλανήτη,οπότε η αποζημίωση της ασφάλειας θα ήταν το τελευταίο που θα με απασχολούσε. Η κουτοπονηριά του κράτους στην ΜπανανΕλλάδα θα πρέπει να γίνει αντικείμενο ντοκυμαντερ. Το ίδιο και εγώ. Διαμέρισμα 5ου ορόφου δεν έχει ασφάλεια πλημμύρας. Οπότε πήρα και εγώ το μακρύτερο. Αναμένουμε τσουνάμι 15 μέτρων και δεν μας το λένε... 2
alet Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Εμένα δεν με αφήνει να κάνω αίτηση και δεν καταλαβαίνω το λόγο... Θέλει νομίζω έναν μίνιμουμ αριθμό ημερών ασφάλισης εντός 2023.Εχω την εντύπωση οτι είναι 275 μέρες. Μπορει εκεί να είναι το πρόβλημα Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2024 από alet 1
pontez2 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Καλό που έγινε πάντως διοτι βγηκαν στη φορα και διάφορες λαμογιές ασφαλιστικών. 2
AndVal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, doomnx είπε Νόμιμο είναι το πήρα κι εγώ. Έκανα την αίτηση αλλά πήρα τ' @@ μου γιατί η ασφάλεια δεν καλύπτει σεισμό. Και σε μένα το ίδιο ..... Η έκπτωση πόσο είναι; 1
smpt Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 νομίζω οτι η πλημμύρα καλύπτει και πρόβλημα με τα υδραυλικά.
ekrepali Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, alet said: Και εγω πήρα το 3ο το μακρύτερο γιατί δεν ασφάλισα διαμέρισμα 5ου ορόφου για πλημμύρα ,καθώς θεώρησα οτι η πιθανότητα τέτοιου τσουνάμι θα προκύψει μόνο απο πτώση μετεωρίτη στον πλανήτη,οπότε η αποζημίωση της ασφάλειας θα ήταν το τελευταίο που θα με απασχολούσε. Η κουτοπονηριά του κράτους στην ΜπανανΕλλάδα θα πρέπει να γίνει αντικείμενο ντοκυμαντερ. Εγώ πάντως την ολοκλήρωσα την αίτηση, για το απίθανο σενάριο να κάνουν κωλοτούμπα και να δώσουν την έκπτωση στα διαμερίσματα χωρίς κάλλυψη πλυμμήρας. 58 minutes ago, Bomber-21 said: Εμένα δεν με αφήνει να κάνω αίτηση και δεν καταλαβαίνω το λόγο... Παρακάτω αριστερά έχει ένα μικρό κουτάκι, νομίζω λέω "Συμφωνώ", "Αποδέχομαι" ή κάτι τέτοιο. Μόλις το πατήσεις αυτό, πρασινίζει το κουτάκι για να κάνεις υποβολή. 1
alet Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, smpt είπε νομίζω οτι η πλημμύρα καλύπτει και πρόβλημα με τα υδραυλικά. Ναι οκ ,αλλά δεν δικαιούμαι κάποια αποζημίωση απο δημόσιο χρήμα αν χαλάσουν τα υδραυλικά και πλημμυρήσω. Η λογική πίσω απο την εκπτωση ηταν να δώσει κινητρα ωστε ο κόσμος να μπεί σε κουλτουρα ασφάλισης περιουσίας κυρίως για φυσικές καταστροφές και να μην υπάρχει η παγιωμένη αντίληψη οτι θα πρέπει να αποζημιωθώ ντε και καλά με λεφτά φορολογουμένων
ekrepali Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 4 minutes ago, alet said: Ναι οκ ,αλλά δεν δικαιούμαι κάποια αποζημίωση απο δημόσιο χρήμα αν χαλάσουν τα υδραυλικά και πλημμυρήσω. Υπάρχει και η πλημμύρα που προέρχεται από μεγάλο σεισμό (σπάσιμο σωληνώσεων). Όπως επίσης και η πυρκαγιά, συνέπεια πλημμύρας, συνέπεια σεισμού (σπάσιμο σωληνώσεων και εισροή νερού σε κάποια κοντινή πρίζα). Δηλαδή ακόμα κι αν το έχουμε ασφαλισμένο για σεισμό, πυρκαγιά... αν συμβεί κάτι από τα παραπάνω, υπάρχει περίπτωση να μη δώσει αποζημίωση η ασφαλιστική.
alet Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, ekrepali είπε Εγώ πάντως την ολοκλήρωσα την αίτηση, για το απίθανο σενάριο να κάνουν κωλοτούμπα και να δώσουν την έκπτωση στα διαμερίσματα χωρίς κάλλυψη πλυμμήρας. Παρακάτω αριστερά έχει ένα μικρό κουτάκι, νομίζω λέω "Συμφωνώ", "Αποδέχομαι" ή κάτι τέτοιο. Μόλις το πατήσεις αυτό, πρασινίζει το κουτάκι για να κάνεις υποβολή. εμενα δεν μου δίνει καν την δυνατότητα να προχωρήσω χωρίς πλημμύρα εχεις δίκιο εχει κουτακι αποδοχής.Ακολούθησα το σκεπτικό σου. Ελλάδα εισαι,πιθανή η κωλοτούμπα Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2024 από alet
Προτεινόμενες αναρτήσεις