oscalex Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα! Ετοιμάζομαι να πάω σε cosmote και θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με αυτό. Διάβασα ότι το speedport δεν μπαίνει σε bridge mode. Αυτήν την στιγμή είμαι σε nova με zyxel σε bridge mode και πάνω edgerouter x και με αυτόν τον τρόπο έχω φτιάξει το bufferfloat με το SQM και μπορώ να παίζω όταν υπάρχει κόσμος στο σπίτι. Θα μπορώ να κάνω κάτι παρόμοιο ενώνοντας speedport/edgerouter και εάν ναι με ποιόν τρόπο ; Ευχαριστώ! Εάν γίνεται να βάλω το zyxel σε cosmote και να έχω voip/bridge όπως είχα με nova ενημερώστε με! Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από oscalex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση oscalex Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Λύση Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Update : Μίλησα με cosmote και μου είπαν ότι γίνεται bridge από αυτούς οπότε όλα κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n_kout Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Επειδη το edgerouter x δεν εχει διαθεσιμοτητα αυτη την περιοδο, μας κανει το edgerouter x spf, απλα αγnοωντας το spf port? Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε καποιο υπαρχoν port σαν wan port? Βασικα το use case μου ειναι σε ftth να βαλω καποιο router με καλο qos γιατι δουλευω μεσω citrix κ θελω να εχει προτεραιοτητα σε σχεση με uploads / downloads που μπορει να γινοτναι παραλληλα απο αλλους χρηστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου On 25/09/2024 at 19:10, n_kout said: Επειδη το edgerouter x δεν εχει διαθεσιμοτητα αυτη την περιοδο, μας κανει το edgerouter x spf, απλα αγnοωντας το spf port? Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε καποιο υπαρχoν port σαν wan port? Βασικα το use case μου ειναι σε ftth να βαλω καποιο router με καλο qos γιατι δουλευω μεσω citrix κ θελω να εχει προτεραιοτητα σε σχεση με uploads / downloads που μπορει να γινοτναι παραλληλα απο αλλους χρηστες Ίδια ακριβώς είναι, απλά το δεύτερο έχει ένα επιπλέον port το οποίο δεν αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας της συσκευής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα