FCastor Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Έρχεται σε περίπου δύο εβδομάδες. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από FCastor 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Είχαμε πρεμιέρα σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Καλό το 1ο, όχι κάτι ουάου. Μου σκάσανε 1-2 φλασιές από το πρωτότυπο, όσο το είχα δει τότε. Σίγουρα μένει στην εβδομαδιαία λίστα, πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Είδα τα δυο πρώτα επεισόδια. Το original προς το παρόν μου φαίνεται καλύτερο χωρίς να έχω διαβάσει το βιβλίο. Ο Μπλάκθορν φαίνεται λίγο τρίτος χαρακτήρας στη νέα σειρά και γενικά ένα κομμάτι ξύλο από θέμα υποκριτικής. Κάνει μεγάλη αντίθεση με το χαρισματικό Ρίτσαρντ Τσάμπερλέιν ο οποίος είχε τον πρώτο ρόλο στη σειρά. O Sanada ωραίος σαν Τορανάγκα αλλά με τον Τοσίρο Μιφούνε απέναντί του δυστυχώς και αυτός πάει δεύτερος. Ο χαρακτήρας της Μάρικο εντελώς διαφορετικός στις δυο σειρές. Στην original σειρά ήταν περισσότερο ευγενική με μια κρυφή εσωτερική δύναμη. Η καινούργια είναι αρκετά διαφορετική. Αν κρίνω από το trailer θέλουν να την κάνουν girlboss.Θα περιμένω να δω περισσότερα. Δεν έχω αποφασίσει για τον χαρακτήρα της ακόμα αλλά προς το παρόν προτιμώ την original η οποία δείχνει ότι είναι και γιαπωνέζα με την προφορά της στα αγγλικά. Με το χαρακτήρα του Ροντρίγκεζ πάλι η νέα σειρά χάνει από τα αποδυτήρια. Ο Τζον Ρις Ντέιβις ήταν απολαυστικός στον χαρακτήρα του Ροντρίγκεζ. Ο νέος, που αν θυμάμαι καλά έπαιζε τον Ρίτσαρντ στο Lost, αδιάφορος. Η νέα σειρά αρκετό CGI και γυρισμένη κυρίως στον Καναδά, το οποίο είναι φυσικά πολύ χειρότερο από τις αυθεντικές τοποθεσίες( όπως Hikone Castle, Himeji Castle, Fushimi Castle, Nagashima island) στην Ιαπωνία όπου γυρίστηκε η original σειρά. Από τα καλά της σειρά τα κουστούμια στα οποία φαίνεται να έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και φυσικά ο Sanada που προς το παρόν παίζει μόνος του. Επίσης μου άρεσε ότι φαίνεται να έχουν εισάγει αρκετά στοιχεία της Ιαπωνικής κουλτούρας. Μου φάνηκαν επίσης αστεία περίεργες οι προσβολές- βρισιές τους. Ελπίζω να ήταν και αυτό κομμάτι της Ιαπωνικής κουλτούρας και όχι μοντερνισμός.😁 Καλούτσικη σειρά το remake αλλά το original πιστεύω είναι αρκετά καλύτερο. Η original έχει γίνει remaster και σε blu ray για όποιον τον ενδιαφέρει να την προσθέσει στη συλλογή του. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από CarbonFibre 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δεν έχω δει το original για να κάνω συγκρίσεις αλλά μέχρι στιγμής είναι καλό χτίζοντας τους χαρακτήρες αλλά όχι κάτι ουάου. Αν δείξουν επικές Samurai μάχες προσωπικά θα είμαι ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν έχω δει το original για να κάνω συγκρίσεις αλλά μέχρι στιγμής είναι καλό χτίζοντας τους χαρακτήρες αλλά όχι κάτι ουάου. Αν δείξουν επικές Samurai μάχες προσωπικά θα είμαι ευχαριστημένος. Αν οι "μάχες" είναι σαν εκείνο το πέσιμο στο 2ο, θα είναι πολύ μελανό σημείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου O Μπλάκθορν ειναι κουτσουρο οι "μάχες" meh και οι βρισιές ειναι μοντερνισμός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου Για τον Blackthorn συμφωνώ, αλλά μάχες δεν έδειξαν..Μια σκηνή τώρα έντασης θα την έλεγα εγώ αυτή παρά για μάχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου Είδα τα δύο πρώτα. Καλά μου φάνηκαν, αλλά είπα να δω το παλιό αντί να περιμένω πότε θα βγουν τα επόμενα. Μπορεί το παλιό να μην έχει βρισιές και αίματα και να μην μεταφράζονται(επίτηδες) τα γιαπωνέζικα(δεν θα βρείτε πουθενά υπότιτλους), αλλά είναι σαφέστατα ανώτερο όσον αφορά τους ηθοποιούς και τις υποκριτικές τους ικανότητες. Η απουσία CGI προσθέτει μια πινελιά αυθεντικότητας. Στις 28/2/2024 στις 9:19 ΠΜ, CarbonFibre είπε O Sanada ωραίος σαν Τορανάγκα αλλά με τον Τοσίρο Μιφούνε απέναντί του δυστυχώς και αυτός πάει δεύτερος. Νομίζω είναι η μόνη σύγκριση όπου ο καινούριος δεν χάνει του παλιού. Ο Μιφούνε είναι θρύλος, αλλά ο Σανάντα μου βγάζει -εμένα τουλάχιστον- περισσότερο πειστικά την εικόνα ενός πανούργου και αυστηρού ηγέτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 3 ώρες πριν, john_dr είπε Νομίζω είναι η μόνη σύγκριση όπου ο καινούριος δεν χάνει του παλιού. Ο Μιφούνε είναι θρύλος, αλλά ο Σανάντα μου βγάζει -εμένα τουλάχιστον- περισσότερο πειστικά την εικόνα ενός πανούργου και αυστηρού ηγέτη. Γενικά πιστεύω ότι έκαναν καλά και δεν πήγαν για μια αντιγραφή της αρχικής σειράς και επικεντρώνουν περισσότερο στο Ιαπωνικό στοιχείο και τον Τορονάγκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 12 hours ago, john_dr said: αλλά ο Σανάντα μου βγάζει -εμένα τουλάχιστον- περισσότερο πειστικά την εικόνα ενός πανούργου και αυστηρού ηγέτη. Ξεκάθαρα μοχθηρός ο Sanada, έχει πάρει ό,τι ρόλο Γιαπωνέζου μπορεί να βρει στο Hollywood. Άσε κάτι και για τους υπόλοιπους ρε μάστορα... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Οι σκηνές "μάχης" δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ούτε καν μέτριες. Πιο πολύ προς αστείες πάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου Με το ζόρι είδα το τρίτο επεισόδιο. Ο λόγος που δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω τη σειρά είναι ο πρωταγωνιστής... Καλα που τον βρήκαν? Δεν θυμάμαι πιο αντιπαθητικο πρωταγωνιστή... Και απο ηθοποιία.. Μια σανίδα πιστεύω θα έπαιζε καλύτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 9 Μαρτίου Share Δημοσ. 9 Μαρτίου Εγώ το βρίσκω πολύ τίμιο μέχρι στιγμής. Προσπαθούν να περάσουν την ιαπωνική κουλτούρα/φιλοσοφία και τον πιο ρομαντικά αυστηρό τρόπο που λειτουργούν. Ο Εγγλέζος θέλει λίγη δουλίτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου Καλή και ακριβή από ότι φαίνεται προσπάθεια αλλά υπολείπετε σε πολλά από την σειρά του 80 η οποία έβγαζε μία απίστευτη αίσθηση αυθεντικότητας, καμία σχέση με την αμερικανοποιημένη ατμόσφαιρα της νέας σειράς. Ο Τορονάγκα της νέας σειράς είναι απλά θλιβερός απέναντι σε αυτόν της παλιάς σειράς. Ακόμα και η μουσική υπολείπετε, ακούστε το παλαιό σάουντρακ εδώ . Πραγματικό αριστούργημα! Θα την παρακολουθήσω μέχρι το τέλος αλλά δεν βλέπω να πιάνει με τίποτα την παλιά. Για όποιον θέλει η παλιά κυκλοφορεί σε Bluray Rip και υπάρχουν και ελληνικοί υπότιτλοι εάν ψάξετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα