Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας , λόγο του ότι έχω βρει κάτι εργαλεία dewalt εκθεσιακά τα οποία θέλω να αγοράσω από ένα χρήστη ( που ισχυρίζεται ότι είναι κατάστημα,  αλλά δεν βγάζει κάτι το Google, ενώ μου έχει δώσει όνομα μαγαζιού,  τηλ και διεύθυνση) και λόγο του ότι τα περισσότερα dewalt στο μαρκετ πλεις ειναι μαϊμού. Γενικά ενώ φαίνονται όλα οκ αυτό το ότι δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο να επιβεβαιώσω ότι λέει αλήθεια ( στο Google Maps η φώτο από την διεύθυνση του μέσω street view  είναι παλιά οπότε θα δικαιολογούσε την απουσία του καταστήματος) μου φαίνεται κάπως, οπότε ήθελα να ρωτήσω υπάρχει αυτή η υπηρεσία σε κάποια μεταφορική; Έστω στο κατάστημα τους .

Επεξ/σία από bandicoot92
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, bandicoot92 είπε

Καλησπέρα σας , λόγο του ότι έχω βρει κάτι εργαλεία dewalt εκθεσιακά τα οποία θέλω να αγοράσω από ένα χρήστη ( που ισχυρίζεται ότι είναι κατάστημα,  αλλά δεν βγάζει κάτι το Google, ενώ μου έχει δώσει όνομα μαγαζιού,  τηλ και διεύθυνση) και λόγο του ότι τα περισσότερα dewalt στο μαρκετ πλεις ειναι μαϊμού. Γενικά ενώ φαίνονται όλα οκ αυτό το ότι δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο να επιβεβαιώσω ότι λέει αλήθεια ( στο Google Maps η φώτο από την διεύθυνση του μέσω street view  είναι παλιά οπότε θα δικαιολογούσε την απουσία του καταστήματος) μου φαίνεται κάπως, οπότε ήθελα να ρωτήσω υπάρχει αυτή η υπηρεσία σε κάποια μεταφορική; Έστω στο κατάστημα τους .

Επισημα δεν υπαρχει.

Μονο εαν ο πωλητης το ζητησει και το επιτρεψει κατα την αποστολή εγγραφως σε αυτους τοτε το δεχονται καποιες courier.

Ειναι στην διακριτικη τους ευχερεια και παλι μονο εαν το δηλωσει στο εντυπο ο αποστολεας.

Αλλιως εχουν νομικη υποχρεωση να στο παραδωσουν κλειστο αφου υπογραψεις μονο την παραλαβη.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, bandicoot92 είπε

Ζήτα ΑΦΜ επιχείρησης ή αριθμό ΓΕΜΗ και πήγαινε εδώ και δες αν υπάρχει ενεργή επιχειρηση. 

• Like 1
Δημοσ.

στην acs γινεται να ανοιξεις το κουτι κ να τσεκαρεις, εφοσον το ζητησει ο πωλητης. το εχω κανει με ολα τα πραγματα που εχω δωσει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...