Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σύνθεση είχε γίνει τέλος του 2018 . 

Εάν και τότε με κάλυπτε , πλέον στα γραφικά δε με καλύπτει .

Κάθομαι ελάχιστα και απο τίτλους παιχνιδίων παίζω : Farming Simulator &ETS2 .

Δε έχω παρακολουθήσει τις εξελίξεις με τίς κάρτες γραφικών  , και δε ξέρω εάν θα χρειαστεί και αλλαγή τροφοδοτικού για να με καλύπτει .

Μου δίνει γνωστός την εξής κάρτα γραφικών : https://www.skroutz.gr/s/9527424/EVGA-GeForce-GTX1060-6GB-SC-Gaming-06G-P4-6163-KR.html 

Το σύστημα αποτελείται

Μητρική: ASROCK AB350M PRO4

Ram : HYPER-X 2X8GB

CPU: Amd Ryzen 2400G 

Ψύκτρα επεξεργαστή : CoolerMaster H411

Τροφοδοτικό : CoolerMaster Masterwatt 450W

Επεξεργαστής είναι αναγκαίος να αλλαχτεί ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την καλύπτεις την κάρτα ακόμη και στα 450w psu, ιδανικά θα ήθελες λιγάκι παραπάνω

Πόσο στη δίνει ο γνωστός την κάρτα; Ρωτάω γιατί από γνωστούς συνήθως τρως τις μεγαλύτερες φόλες, αν δε στην χαρίζει και στην πουλάει, κάνε πρώτα έρευνα αγοράς.

Έχεις τρομερά αδύναμο cpu επίσης. Δεν είναι του πεταματού αλλά ούτε και η καλύτερη επιλογή για games.

Αν δεις οτι ζορίζεσαι μετά την κάρτα, είναι το επόμενο βήμα αναβάθμισης.

Η μητρική σου πέρνει μέχρι 5000 series cpu, που έχει αρκετά καλά value κομμάτια και θα σε καλύψουν πλήρως.

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Την καλύπτεις την κάρτα ακόμη και στα 450w psu, ιδανικά θα ήθελες λιγάκι παραπάνω

Πόσο στη δίνει ο γνωστός την κάρτα; Ρωτάω γιατί από γνωστούς συνήθως τρως τις μεγαλύτερες φόλες, αν δε στην χαρίζει και στην πουλάει, κάνε πρώτα έρευνα αγοράς.

Έχεις τρομερά αδύναμο cpu επίσης. Δεν είναι του πεταματού αλλά ούτε και η καλύτερη επιλογή για games.

Αν δεις οτι ζορίζεσαι μετά την κάρτα, είναι το επόμενο βήμα αναβάθμισης.

Η μητρική σου πέρνει μέχρι 5000 series cpu, που έχει αρκετά καλά value κομμάτια και θα σε καλύψουν πλήρως.

Θα το ψάξω εννοείται  τη δίνει 80€ και από οτι βλέπω έχει βγεί 2019-2020 .

Με τη συγκεκριμένη μητρική είχα θέμα με το bios update . Για επεξργαστη ποιόν προτείνεις ως αναβάθμιση ?

Και τροφοδοτικό επιπλέον  . 

Δε τα εχω παρακολουθησει και έχω μπλεχτεί .

Για Cpu έχω δει το AMD Ryzen 5 3600 ως αλλαγη  

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

80€ για single fan είναι αρκετά μέτρια, ίσως αξίζει εφόσον γνωρίζεις οτι μιλάμε για πρώτο χέρι και πολύ καλή χρήση...

Για επεξεργαστή οι πιο λογικές αναβαθμίσεις είναι ο 3600 που ήδη ανέφερες και ο 5500.

O πρώτος πάει καλά στα games λόγω μεγαλύτερης cache και ο δεύτερος τον ακουμπάει σε επιδόσεις(gaming), με λιγότερη cache μα είναι αρκετά πιο γρήγορος επεξεργαστής(καλύτερος σε καθημερινές εργασίες).

Τροφοδοτικό γιατί θες εφόσον την καλύπτεις την κάρτα;

Θα ήθελες να ανέβεις wattage ή/και κατηγορία (πχ gold);

Παίζουν κάτι προσφορές σε coolermaster σχετικά καλές με 5 έτη εγγύησης, πολύ τίμια και οικονομικά τα be quiet, ανάλογα τι θες και τι χρειάζεσαι.

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, meletis_m είπε

Με τη συγκεκριμένη μητρική είχα θέμα με το bios update

Η έκδοση του BIOS σε αυτήν την μητρική έχει σχέση με το ποιον επεξεργαστή έχεις. Από το 6.00 υπάρχει μια προειδοποίηση της Asrock:

Αναφορά σε κείμενο

*ASRock do NOT recommend updating this BIOS if Pinnacle, Raven, Summit or Bristol Ridge CPU is being used on your system.

Αυτή αφορά και τον δικό σου επεξεργαστή που είναι Raven Ridge.

Επίσης υπάρχουν και κάποια ενδιάμεσα BIOS που πρέπει να βάλεις πριν να πας σε νεότερο.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, meletis_m είπε

Κάθομαι ελάχιστα και απο τίτλους παιχνιδίων παίζω : Farming Simulator &ETS2 .

Δε έχω παρακολουθήσει τις εξελίξεις με τίς κάρτες γραφικών  , και δε ξέρω εάν θα χρειαστεί και αλλαγή τροφοδοτικού για να με καλύπτει .

Μόνο την κάρτα γραφικών θα χρειαστείς, είναι πολύ ελαφριά τα παιχνίδια που παίζεις και για 60fps ακατέβατα, δε θα χρειάστεις άλλον επεξεργαστή. Λίγο τσίμα τσίμα, αλλά θα τη σηκώσει το τροφοδοτικό σου την κάρτα και δε θα χρειαστείς καινούριο.

Η τιμή της κάρτας είναι λίγο αλμυρή, αλλά αν είναι από φίλοπου την έχει αγοράσει καινούρια και σου τη δίνει για σίγουρα πλήρως λειτουργική, δεν πάει και το παλιάμπελο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...