Προς το περιεχόμενο

Ραντεβού ΕΟΠΥΥ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για το πως να κλείσω ραντεβού με γιατρό μέσω ΕΟΠΥΥ; Δεν έχω καθόλου ιδέα, για την όλη διαδικασία, και είμαι ασφαλισμένος. Ευχαριστώ

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, GeoNeos είπε

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για το πως να κλείσω ραντεβού με γιατρό μέσω ΕΟΠΥΥ; Δεν έχω καθόλου ιδέα, για την όλη διαδικασία, και είμαι ασφαλισμένος. Ευχαριστώ

Από εδώ αν έχεις κωδικούς gov.gr 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Από εδώ αν έχεις κωδικούς gov.gr 

Έχω, αλλά μπαίνω και δε μου βγάζει κανέναν διαθέσιμο γιατρό, σε καμία ειδικότητα. Άλλος τρόπος; 

Δημοσ.

Εμένα μου ανοίγει κανονικά, τα πάντα. Με τι πρόγραμμα μπαίνεις; Πατάς εκεί που λέει νέο ραντεβού και μετά σε πάει σε μια καινούργια σελίδα και επιλέγεις αυτό που θες. 

Δημοσ.
1 hour ago, GeoNeos said:

Έχω, αλλά μπαίνω και δε μου βγάζει κανέναν διαθέσιμο γιατρό, σε καμία ειδικότητα. Άλλος τρόπος; 

Ίσως δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα ραντεβού, πχ σε μια τοπική μονάδα υγείας τα ραντεβού του Μαρτίου ανοίγουν στις 20/02 08:00, και σε μερικές περιπτώσεις γιατρών που έχουν πολύ ζήτηση μέσα σε 1 ώρα έχουν κλείσει όλα.

Επίσης έχε υπόψιν ότι τα ηλεκτρονικά ραντεβού δεν είναι εφικτά σε όλες τις μονάδες υγείας, πχ στα τοπικά νοσοκομεία ραντεβού μπορείς να κλείσεις μόνο τηλεφωνικά.

Μπορείς αν θέλεις να διευρύνεις την αναζήτηση σου επιλέγοντας μονάδες υγείας που είναι πιο μακριά.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GeoNeos είπε

Καλησπερα... Παρε τηλεφωνα http://www.14900.gr/

Δημοσ.
7 ώρες πριν, fmarkos είπε

Εμένα μου ανοίγει κανονικά, τα πάντα. Με τι πρόγραμμα μπαίνεις; Πατάς εκεί που λέει νέο ραντεβού και μετά σε πάει σε μια καινούργια σελίδα και επιλέγεις αυτό που θες. 

Με Chrome μπαίνω. Μου βγάζει αυτό 2024-02-12031628.png.1e869e56f317abdd47b8a90c4d1a7f02.png

4 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Φαντάζομαι πως ο φίλος ήθελε να κλείσει μέσω Idika για να γλιτώσει τις χρεώσεις:

http://www.14900.gr/Charge.htm

Ναι ιδανικά θα ήθελα online, αλλά δε μου εμφανίζει τίποτα μετά την αναζήτηση. Άρα επόμενη λύση είναι να καλέσω στο 14900; ή απευθείας στον γιατρό που θέλω, και να του πω πως θέλω ραντεβού μέσω ΕΟΠΥΥ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, GeoNeos είπε

Με Chrome μπαίνω. Μου βγάζει αυτό 2024-02-12031628.png.1e869e56f317abdd47b8a90c4d1a7f02.png

Ναι ιδανικά θα ήθελα online, αλλά δε μου εμφανίζει τίποτα μετά την αναζήτηση. Άρα επόμενη λύση είναι να καλέσω στο 14900; ή απευθείας στον γιατρό που θέλω, και να του πω πως θέλω ραντεβού μέσω ΕΟΠΥΥ; 

Υπάρχει ιδιώτης οδοντίατρος που να έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΠΥ? Εχω πολλές αμφιβολίες να μην πω οτι ειμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει.

UPD

Κοιτάζοντας τώρα στην λίστα γιατρών ΕΟΠΠΥ δεν  εμφανίζει να υπάρχει...

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-02-12 033531.png

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.
7 hours ago, GeoNeos said:

Θα έλεγα καλύτερα να καλέσεις πρώτα στο γιατρό που θέλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...