mrmerfeor4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σας έχουνε χρέωσή εσάς για άνοιγμά λογαριασμού; Έμενα μου βάλανε κάτι ασφάλειά ERGO για κάλυψή κλοπής (κάρτας, πορτοφόλι, ταμπλέτ κτλ.) στα 30€ (28€ με κάτι προσφορά), αν και διάβαζα στο ίντερνετ πως είναι δωρεάν να άνοιξης λογαριασμό. Δεν είναι μεγάλη τραγωδία τα 28€ και μπορώ να το κόψω του χρόνου, άπλα άπορο εάν θα γινόταν το ίδιο πράγμα και σε άλλες τράπεζες, η Πειραιώς είχε το κοντινότερο ραντεβού άρα εκεί πήγα. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2024 από mrmerfeor4 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δεν ειναι χρέωση για άνοιγμα λογαριασμού αλλά για ασφαλιστική κάλυψη .Το λες και μονος σου.Σε ξεγέλασαν. 4
Bitbit Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Το έχουν αναφέρει πολλοί αυτό. Ο λογαριασμός έιναι δωρεάν αλλά πολλοί υπάλληλοι προσπαθούν να πουλήσουν... οπότε σου πλασάρουν διάφορα. Μερικές φορές είναι ειλικρινείς, πολλές φορές όμως σου λένε ψέμματα ή τη μισή αλήθεια κι εσύ νομίζεις ότι αυτό που σου λένε είναι υποχρεωτικό. πχ θα σου πούνε για την τάδε ασφάλεια... θα σου πούνε για την τάδε κάρτα η οποία σου δίνει bonus (χωρις να αναφέρουν ότι υπάρχει και η ειπλογή της δωρεάν) Καλό είναι επειδή επειδή ζούμε σε μια εποχή που ο καθένας προσπαθεί να σε κλέψει να είμαστε υποψιασμένοι και το κυριότερο ενημερωμένοι. Ψάχνουμε στο ιντερνετ αυτό που θέλουμε, διαβάζουμε πληφροφορίες (σχεδόν όλα είναι εκεί) και πάμε στο κατάστημα λέγοντας ακριβώς τι θέλουμε 3
Joshua21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, mrmerfeor4 said: Σας έχουνε χρέωσή εσάς για άνοιγμά λογαριασμού; Έμενα μου βάλανε κάτι ασφάλειά ERGO για κάλυψή κλοπής (κάρτας, πορτοφόλι, ταμπλέτ κτλ.) στα 30€ (28€ με κάτι προσφορά), αν και διάβαζα στο ίντερνετ πως είναι δωρεάν να άνοιξης λογαριασμό. Δεν είναι μεγάλη τραγωδία τα 28€ και μπορώ να το κόψω του χρόνου, άπλα άπορο εάν θα γινόταν το ίδιο πράγμα και σε άλλες τράπεζες, η Πειραιώς είχε το κοντινότερο ραντεβού άρα εκεί πήγα. Ναι το κάνουν και σε άλλες τράπεζες, και μάλιστα τα περισσότερα παράπονα που ακούγονται είναι για την Εθνική, με μεγάλη διαφορά κιόλας. 2
BlackBoldog Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Οι τραπεζικοί υπάλληλοι δεν είναι πλέον φίλοι μας αντιθέτως εγώ τους λέω μιζαδόρους παίρνουν μίζες για να σου πουλήσουν ότι βρουν από ασφάλειες μέχρι προγράμματα 2
miner_2000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Πιέζονται να πιάσουν στόχους και δεν τους νοιάζει και πολύ ότι σε ξεγελανε...να βγαίνει κάνα σπασμένο μόνο..το κάνανε στη γυναίκα μου και την επόμενη μέρα ακυρωσαμε την ασφάλεια... Άλφα μπάνκ.. 4
meletis_m Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mrmerfeor4 είπε Σας έχουνε χρέωσή εσάς για άνοιγμά λογαριασμού; Έμενα μου βάλανε κάτι ασφάλειά ERGO για κάλυψή κλοπής (κάρτας, πορτοφόλι, ταμπλέτ κτλ.) στα 30€ (28€ με κάτι προσφορά), αν και διάβαζα στο ίντερνετ πως είναι δωρεάν να άνοιξης λογαριασμό. Δεν είναι μεγάλη τραγωδία τα 28€ και μπορώ να το κόψω του χρόνου, άπλα άπορο εάν θα γινόταν το ίδιο πράγμα και σε άλλες τράπεζες, η Πειραιώς είχε το κοντινότερο ραντεβού άρα εκεί πήγα. Τη πρώτη φορά που άνοιξα και εγω μισθοδοσίας και βιάστηκα και δε το κατάλαβα καλά . Είναι χρέωση 28€ για ασφαλιστική κάλυψη . Τήν οποία απενεργοποιήσα το επόμενο έτος . Και σε ΕΤΕ που πήγαν μου είπαν το ίδιο , αλλα προφανως δε υπέγραψα και δε έγινε ενεργοποιήση. Στόχους προσπαθούν να πίασουν. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2024 από meletis_m 1
mrmerfeor4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Ukforthemoment said: Δεν ειναι χρέωση για άνοιγμα λογαριασμού αλλά για ασφαλιστική κάλυψη .Το λες και μονος σου.Σε ξεγέλασαν. 5 hours ago, Bitbit said: Το έχουν αναφέρει πολλοί αυτό. Ο λογαριασμός έιναι δωρεάν αλλά πολλοί υπάλληλοι προσπαθούν να πουλήσουν... οπότε σου πλασάρουν διάφορα. Μερικές φορές είναι ειλικρινείς, πολλές φορές όμως σου λένε ψέμματα ή τη μισή αλήθεια κι εσύ νομίζεις ότι αυτό που σου λένε είναι υποχρεωτικό. πχ θα σου πούνε για την τάδε ασφάλεια... θα σου πούνε για την τάδε κάρτα η οποία σου δίνει bonus (χωρις να αναφέρουν ότι υπάρχει και η ειπλογή της δωρεάν) Καλό είναι επειδή επειδή ζούμε σε μια εποχή που ο καθένας προσπαθεί να σε κλέψει να είμαστε υποψιασμένοι και το κυριότερο ενημερωμένοι. Ψάχνουμε στο ιντερνετ αυτό που θέλουμε, διαβάζουμε πληφροφορίες (σχεδόν όλα είναι εκεί) και πάμε στο κατάστημα λέγοντας ακριβώς τι θέλουμε 58 minutes ago, meletis_m said: Τη πρώτη φορά που άνοιξα και εγω μισθοδοσίας και βιάστηκα και δε το κατάλαβα καλά . Είναι χρέωση 28€ για ασφαλιστική κάλυψη . Τήν οποία απενεργοποιήσα το επόμενο έτος . Και σε ΕΤΕ που πήγαν μου είπαν το ίδιο , αλλα προφανως δε υπέγραψα και δε έγινε ενεργοποιήση. Στόχους προσπαθούν να πίασουν. Ναι άλλα όμως εάν σου λέει ότι είναι υποχρεωτικό, ψέμα δεν είναι; Τι να κάνεις, ή ερώτησή είναι εάν γίνεται επιστροφή η όχι τώρα. Πιθανόν γραμμή υποστήριξης άμα κάνει κάτι (αμα αξίζει το κόπο), φυσικά να τα λέμε άλλα ότι όντος δε φυλή άπλα υποστήριξή σου κάνουν. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2024 από mrmerfeor4
northjohn Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 4 ώρες πριν, Joshua21 είπε Ναι το κάνουν και σε άλλες τράπεζες, και μάλιστα τα περισσότερα παράπονα που ακούγονται είναι για την Εθνική, με μεγάλη διαφορά κιόλας Έχεις κάποιο παράδειγμα; Άνοιξα δυο λογαριασμούς φέτος (2024) στην Εθνική για να μεταφέρω τα χρήματα από eurobank (μετά τις χρεώσεις που ανακοίνωσε) και δεν έχω πληρώσει ΤΙΠΟΤΑ, ούτε μου επιβάλανε ασφάλιση απλά με ενημέρωσαν ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα αν το επιθυμώ. Αντίθετα η Πειραιώς μου χρέωσε ετήσια συνδρομή σε πιστωτική που τους είχα παραδώσει και καταστρέψανε παρουσία μου, αρνούμενη να μου επιστρέψει το ποσό που καταχρηστικά παρακράτησε, οπότε και έκοψα κάθε συνεργασία μαζί τους. 1
Joshua21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 1 minute ago, northjohn said: Έχεις κάποιο παράδειγμα; Άνοιξα δυο λογαριασμούς φέτος (2024) στην Εθνική για να μεταφέρω τα χρήματα από eurobank (μετά τις χρεώσεις που ανακοίνωσε) και δεν έχω πληρώσει ΤΙΠΟΤΑ, ούτε μου επιβάλανε ασφάλιση απλά με ενημέρωσαν ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα αν το επιθυμώ. Αντίθετα η Πειραιώς μου χρέωσε ετήσια συνδρομή σε πιστωτική που τους είχα παραδώσει και καταστρέψανε παρουσία μου, αρνούμενη να μου επιστρέψει το ποσό που καταχρηστικά παρακράτησε, οπότε και έκοψα κάθε συνεργασία μαζί τους. Προσωπικά όχι, δεν έχω παράδειγμα/εμπειρία, με μια μικρή αναζήτηση εδώ στο insomnia όμως θα βρεις δεκάδες σχετικά θέματα που αναφέρουν ότι σε άνοιγμα λογαριασμού - στην Εθνική κυρίως - είτε τους παρουσίασαν την ασφάλιση ως υποχρεωτική, είτε τους πάσαραν το ασφαλιστήριο μαζί με τα υπόλοιπα χαρτιά και το υπέγραψαν χωρίς να το καταλάβουν. 1
Bitbit Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Νομίζω οι περισσότερες περιπτώσεις αφορούν την αλφα και την κάρτα bonus. Και στο φορουμ έχουν γραφτεί αρκετά. Επίσης είναι αστείο να αναγάγουμε την προσωπική εμπειρία σε κανόνα. Α πήγα στην kleftobank και δε μου χρεώσαν ΤΙΠΟΤΑ ενώ η lamogiabank με χρέωσε, άρα λέτε βλακείες και η kleftobank είναι υπόδειγμα τράπεζας επειδή εγώ δεν είχα θέμα. Κι εγώ στην alpha πριν πολύ καιρό που είχα πάει για επικαιροποίηση και ανανέωση κάρτας ήταν πολύ ξηγημένοι. Χωρίς να απαντήσω καν μου λέει...Δε θέλεις τη bonus ε; Την απλή θα σου βάλω. Είναι και σε τι υπάλληλο θα πέσεις. Μερικοί είναι κοράκια άλλοι περιμένουν να σχολάσουν ή να βγουν στη σύνταξη.
northjohn Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 44 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Προσωπικά όχι, δεν έχω παράδειγμα/εμπειρία, με μια μικρή αναζήτηση εδώ στο insomnia όμως θα βρεις δεκάδες σχετικά θέματα που αναφέρουν ότι σε άνοιγμα λογαριασμού - στην Εθνική κυρίως - είτε τους παρουσίασαν την ασφάλιση ως υποχρεωτική, είτε τους πάσαραν το ασφαλιστήριο μαζί με τα υπόλοιπα χαρτιά και το υπέγραψαν χωρίς να το καταλάβουν. Δεν βρήκα κάτι για την Εθνική εδώ μέσα ούτε κάπου αλλού μαζικά παράπονα, αλλά μπορεί και να υπάρχουν κάποια.. Από προσωπική πάντα εμπειρία, αλλά και από το κοντινό περιβάλλον μου, τα τελευταία 35 χρόνια, σε διαβεβαιώ ότι η Εθνική με διαφορά είναι η πιο έντιμη από τις υπόλοιπες τράπεζες και έχω κατά καιρούς συνεργαστεί με όλες (εν ενεργεία και μη).Η χειρότερη με διαφορά είναι η Πειραιώς και δεύτερη η Alpha,με eurobank δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι να με ενημερώσουν για τις χρεώσεις.
turbat0s Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Άσχετο, αλλά έχει χρησιμοποιήσει κανείς αυτές τις ασφάλειες κλειδιών κλπ για να αποζημιωθεί? Ποια η διαδικασία?
Joshua21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Just now, northjohn said: Δεν βρήκα κάτι για την Εθνική εδώ μέσα ούτε κάπου αλλού μαζικά παράπονα, αλλά μπορεί και να υπάρχουν κάποια.. Από προσωπική πάντα εμπειρία, αλλά και από το κοντινό περιβάλλον μου, τα τελευταία 35 χρόνια, σε διαβεβαιώ ότι η Εθνική με διαφορά είναι η πιο έντιμη από τις υπόλοιπες τράπεζες και έχω κατά καιρούς συνεργαστεί με όλες (εν ενεργεία και μη).Η χειρότερη με διαφορά είναι η Πειραιώς και δεύτερη η Alpha,με eurobank δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι να με ενημερώσουν για τις χρεώσεις. Μια και δεν βρήκες κάτι να σε βοηθήσω, πάρε μερικά στην τύχη: https://www.insomnia.gr/forums/topic/808451-άνοιγμα-λογαριασμού-εθνικής-28€-χρέωση-ασφάλισης/ https://www.insomnia.gr/forums/topic/814076-άνοιγμα-λογαριασμού-μισθοδοσίας-στην-εθνική-τράπεζα/ https://www.insomnia.gr/forums/topic/765683-εθνικη-τράπεζα/ Και σίγουρα δεν έκατσα να βγάλω στατιστικά, αλλά από όσα έχω δει μέχρι στιγμής μου έχει μείνει η εντύπωση πως τα περισσότερα παράπονα αφορούν την Εθνική. Επίσης για εμένα προσωπικά η χειρότερα τράπεζες είναι με διαφορά η Eurobank και ακολουθεί η Εθνική, αλλά δεν νομίζω να λέει κάτι αυτό, η προσωπική μου εμπειρία κάθε άλλο παρά επαρκές στατιστικό δείγμα είναι, μάλλον ανύπαρκτο θα το έλεγα.
Maurikycli Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, turbat0s είπε Άσχετο, αλλά έχει χρησιμοποιήσει κανείς αυτές τις ασφάλειες κλειδιών κλπ για να αποζημιωθεί? Ποια η διαδικασία? Αν μαζί με το πορτοφόλι χάσεις και τις κάρτες της τράπεζας πληρώνεις για την επανέκδοσή τους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα