txcellas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Γείτονας πήγε να ξεπαρκαρει και μου έριξε τη μηχανή. Έχει κάνει κάποιος φιλική δήλωση πρόσφατα να μου πει διαδικασία γιατί ο ασφαλιστής μου δεν το σηκώνει; Συμπληρωσαμε τα έντυπα (φιλικη δηλωση και δηλωση ατυχηματος) και κάπου διάβασα ότι τα στέλνουμε στην εταιρία. Μπορώ να πάω από Δευτέρα για επισκευή και να πληρώσω για τις επισκευές και να τα πάρω αργότερα; Όποιος γνωρίζει τη διαδικασία αν μπορεί ας με ενηρωσει. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από txcellas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, txcellas είπε Καλησπέρα σε όλους! Γείτονας πήγε να ξεπαρκαρει και μου έριξε τη μηχανή. Έχει κάνει κάποιος φιλική δήλωση πρόσφατα να μου πει διαδικασία γιατί ο ασφαλιστής μου δεν το σηκώνει; Συμπληρωσαμε τα έντυπα (φιλικη δηλωση και δηλωση ατυχηματος) και κάπου διάβασα ότι τα στέλνουμε στην εταιρία. Μπορώ να πάω από Δευτέρα για επισκευή και να πληρώσω για τις επισκευές και να τα πάρω αργότερα; Όποιος γνωρίζει τη διαδικασία αν μπορεί ας με ενηρωσει. η ασφάλεια σου δεν έχει τηλεφωνική επικοινωνία;Δεν έχει οδηγίες τι να κάνεις σε περίπτωση ατυχήματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Θα πάρεις τηλέφωνο να έρθει η ασφαλιστική μέριμνα να πάρει φωτο και να υπογράψετε για την υπευθυνότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Αν ξεπαρκαρω και χτυπησω καποιον που δεν ειναι ο οδηγος μπροστα στο ατυχημα μπορω να κανω δηλωση στη ασφαλεια μου χωρις εκεινον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Πριν οποιαδήποτε επισκευή πρέπει να δει το παθόν όχημα πραγματογνώμονας της εμπλεκόμενης ασφαλιστικής. Αν προχωρήσεις τώρα, χωρίς πραγματογνωμοσύνη για την έκταση και το είδος της ζημιάς, άκυρη η αποζημίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα