Vasilis T 92 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 26 λεπτά πριν, andreaspA είπε οχι. Δεν εχει σχεση η συλλογη στο κινητο σου. Και αυτό εδώ τι είναι τότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου ανεβαινουν. Δεν σβηνονται αν τα σβησεις απο το κινητο σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, andreaspA είπε ανεβαινουν. Δεν σβηνονται αν τα σβησεις απο το κινητο σου Και κάτι ακόμα πως μπορώ να τα κατεβάσω μετά στον υπολογιστή άμα θέλω με την μία όλα μαζί η επιλεγμένα; Και επίσης μήπως γνωρίζετε πόση ώρα περίπου θα μου πάρει να τα κατεβάσω μετά στον υπολογιστή όλα αυτά πχ για 14 χιλιάδες φωτογραφίες συνολικού μεγέθους 30gb;; Πόση ώρα θα μου πάρει; έχω 100αρα σύνδεση υπάρχει κάποιος τρόπος να το υπολογίσω αυτό; Τι σημαίνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Έχω μία απορία γιατί στον υπολογιστή φαίνεται ότι το κινητό έχει 13,3GB διαθέσιμα από 460GB?? Ενώ στο κινητό φαίνεται ότι έχει 16,1GB διαθέσιμα 495,9 GB/ 512GB?? Επίσης το ίδιο γίνεται και με τα αρχεία πχ στο κινητό φαίνεται ότι είναι ένα αρχείο βίντεο 5,20GB ενώ στον υπολογιστή φαίνεται οτι είναι 4,84GB Γιατί συμβαίνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα