suboy99 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου My last 2c. Δες αν ο δίσκος είναι exfat. Το να πετάς 2 screenshot δεν λέει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, suboy99 είπε Δες αν ο δίσκος είναι exfat. Είναι αλλιώς δεν το διαβάζει το κινητό δεν τον βλέπει 10 λεπτά πριν, suboy99 είπε Το να πετάς 2 screenshot δεν λέει κάτι. Και τι άλλο να κάνω; Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από Vasilis T 92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε Όπως; επίσης εχω μια απορία πώς ο υπολογιστής μπορεί να σηκώσει το κινητό; και το κινητό δεν μπορεί να σηκώσει τόν δίσκο; Μηπως γιατι ο υπολογιστης εχει μεγαλο τροφοδοτικο μονιμα στην πριζα και το κινητο μια μικρη μπαταρια μονο???? Μηπως γιατι επισης ο HDD εχει μεγαλη καταναλωση λογω των κινουμενων μερων? Εδω στα Laptops και παλι τους καταναλωνει σοβαρα την μπαταρια τους γι αυτο και ολα πια τους εχουν καταργησει εντελως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Προσπάθησα να αντιγράψω όλες αυτές τις φωτογραφίες με την μια από το φάκελο DCIM του κινητού με καλώδιο στην μπροστά θύρα του υπολογιστή προς στον εσωτερικό σκληρό δίσκο ssd του υπολογιστή και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα ότι απομένουν περίπου 4 ώρες και μετά μου λέει 6 ώρες γιατί μου τα κάνει αυτά στον υπολογιστή;; τι φταίει;;; είναι φυσιολογικό αυτό??? Αυτά μου κάνει στον υπολογιστή δεν ξέρω γιατί για αυτό σκέφτηκα να προσπαθήσω και με σκληρό δίσκο αλλά μου κάνει αυτά Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από Vasilis T 92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 52 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε Προσπάθησα να αντιγράψω όλες αυτές τις φωτογραφίες με την μια από το φάκελο DCIM του κινητού με καλώδιο στην μπροστά θύρα του υπολογιστή προς στον εσωτερικό σκληρό δίσκο ssd του υπολογιστή και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα ότι απομένουν περίπου 4 ώρες και μετά μου λέει 6 ώρες γιατί μου τα κάνει αυτά στον υπολογιστή;; τι φταίει;;; είναι φυσιολογικό αυτό??? Αυτά μου κάνει στον υπολογιστή δεν ξέρω γιατί για αυτό σκέφτηκα να προσπαθήσω και με σκληρό δίσκο αλλά μου κάνει αυτά Λογικο ειναι. Μεγαλος ογκος αρχειων και οχι ιδιαιτερα γρηγορη συνδεση. Ο χρονος θα αλλαζει. Ειναι κατ εκτιμηση. Οποτε αναπροσαρμοζεται προς τα πανω και προς τα κατω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Λογικο ειναι. Μεγαλος ογκος αρχειων και οχι ιδιαιτερα γρηγορη συνδεση. Ο χρονος θα αλλαζει. Ειναι κατ εκτιμηση. Οποτε αναπροσαρμοζεται προς τα πανω και προς τα κατω. Δηλαδή άμα είχα βάλει το καλώδιο στην πίσω θύρα usb στην μητρική τα ίδια θα μου έκανε πάλι; στον εξωτερικό σκληρό δίσκο που είχα σύνδεση στο κινητό πριν μου διακοπή η αντιγραφή γιατί μου Αντίγραφοντουσαν ποίο γρήγορα η φωτογραφίες?? Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από Vasilis T 92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 39 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε Δηλαδή άμα είχα βάλει το καλώδιο στην πίσω θύρα usb στην μητρική τα ίδια θα μου έκανε πάλι; στον εξωτερικό σκληρό δίσκο που είχα σύνδεση στο κινητό πριν μου διακοπή η αντιγραφή γιατί μου Αντίγραφοντουσαν ποίο γρήγορα η φωτογραφίες?? Εαν δεν μας πεις τι ακριβως ειναι η καθε θυρα (ειδος και ταχυτητα) και τι δισκος ειναι ο καθενας δεν μπορουμε να ξερουμε. Υπαρχουν παρα πολλες θυρες USB με διαφορετικες ταχυτητες η καθε μια και παρα πολλοι δισκοι με διαφορετικες ταχυητητες μεταφορας ο καθενας. Ακομη και τα καλωδια εχουν διαφορετικους τυπους και ταχυτητες μεταφορας δεδομενων. Ολα αυτα επηρεαζουν. Επηρεαζει επισης το μεγεθος των αρχειων. Μεγαλα αρχεια μεταφερονται πολυ πιο γρηγορα απο τα πολλα μικρα αρχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Εαν δεν μας πεις τι ακριβως ειναι η καθε θυρα (ειδος και ταχυτητα) και τι δισκος ειναι ο καθενας δεν μπορουμε να ξερουμε. Υπαρχουν παρα πολλες θυρες USB με διαφορετικες ταχυτητες η καθε μια και παρα πολλοι δισκοι με διαφορετικες ταχυητητες μεταφορας ο καθενας. Ακομη και τα καλωδια εχουν διαφορετικους τυπους και ταχυτητες μεταφορας δεδομενων. Ολα αυτα επηρεαζουν. Επηρεαζει επισης το μεγεθος των αρχειων. Μεγαλα αρχεια μεταφερονται πολυ πιο γρηγορα απο τα πολλα μικρα αρχεια. Στο σύστημα μου έχω αυτόν τον δίσκο για τα Windows και τα προγράμματα μαζί με αυτόν τον δίσκο για αποθήκη. Επίσης έχω αυτό το κουτί μαζί με αυτή την μητρική ελπίζω να βοήθησα. Επίσης έχω μία άλλη απορία αυτός ο μηχανικός σκληρός δίσκος που έχω για αποθήκη στον υπολογιστή επιβαρύνει καθόλου τον υπολογιστή μου; Να τον βγάλω; Και να τον αντικαταστήσω με έναν ssd καλύτερα για αποθήκη στην θέση του τι λέτε; Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από Vasilis T 92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε Στο σύστημα μου έχω αυτόν τον δίσκο για τα Windows και τα προγράμματα μαζί με αυτόν τον δίσκο για αποθήκη. Επίσης έχω αυτό το κουτί μαζί με αυτή την μητρική ελπίζω να βοήθησα. Επίσης έχω μία άλλη απορία αυτός ο μηχανικός σκληρός δίσκος που έχω για αποθήκη στον υπολογιστή επιβαρύνει καθόλου τον υπολογιστή μου; Να τον βγάλω; Και να τον αντικαταστήσω με έναν ssd καλύτερα για αποθήκη στην θέση του τι λέτε; Κανονικα δεν δικαιολογείται τόση καθυστέρηση εάν έκανες μεταφορές αρχείων στον SSD με USB-C καλωδιο σε θυρα USB2.0 και πανω. Δικαιολογείται αν πχ λόγω λάθους αντέγραφες αρχεία στον HDD ή κάποια από τα αρχεία σου είναι corrupted και δυσκολεύεται να τα διαβάσει. Το μονο άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι να έχεις κάποιο παλιό κουτί όπου μπροστά να έχει θύρες USB 1.0. Σε αυτη την περιπτωση με το παρακατω calculator μου βγαζει 6 ωρες οπως σου εδειχνε. Χοντρικά με ότι έχεις: Usb 1.0: 12Mbps Usb 2.0: 480Mbps Usb 3.0 gen1: 5Gbps Usb 3.0 gen 2: 10Gbps Sata 3: 600MB/sec = 6Gb/sec Seagate Barracuda: Write random 1MB/sec Crucial MX500: Write random (real world) 35MB/sec https://techinternets.com/copy_calc Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από SeNNinhA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Usb 3.0 gen 2: 10Gbps Τι πρέπει να κάνω για να πιάνω αυτές της ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε Τι πρέπει να κάνω για να πιάνω αυτές της ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων; Για να πιάσεις αυτές τις ταχύτητες πρέπει όλα τα μέρη που εμπλέκονται να μπορούν να τις πιάσουν. Ειδικά την συγκεκριμένη μόνο σε ιδανικές συνθήκες θα την δεις. Που σημαίνει για μεταφορά αρχείων για κάποιο μεγάλο αρχείο με σωστό καλώδιο και με τους δύο δίσκους σου να είναι το ίδιο γρηγοροι. Προσοχη στις μονάδες μέτρησης. Δεν είναι όλες ίδιες. Θέλει μετατροπή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε με σωστό καλώδιο Τι καλώδιο προτείνεις για αυτό; 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Προσοχη στις μονάδες μέτρησης. Δεν είναι όλες ίδιες. Θέλει μετατροπή Τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Παρε μια συνδρομη Office 365, με onedrive 1 tera, και αστο να συγχρονισει. Τα εχω κοψει 100% τα copy paste Με καλωδια. Και τι νοημα εχει? backup θα κανεις? που? σε εναν δισκο μεσα στο pc σου? Ο δισκος θα βαρεσει. Σε 1 μερα? 1 μηνα? 1 χρονο? 10 χρονια? δεν ξερω. Αλλα θα βαρεσει! οι φωτογραφιες θα χαθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, andreaspA είπε Παρε μια συνδρομη Office 365, με onedrive 1 tera, και αστο να συγχρονισει. Τα εχω κοψει 100% τα copy paste Με καλωδια. Και τι νοημα εχει? backup θα κανεις? που? σε εναν δισκο μεσα στο pc σου? Ο δισκος θα βαρεσει. Σε 1 μερα? 1 μηνα? 1 χρονο? 10 χρονια? δεν ξερω. Αλλα θα βαρεσει! οι φωτογραφιες θα χαθουν. Έχω μία απορία σχετικά με το OneDrive αν σβήσω ένα αρχείο ή κάποια αρχεία από την συλλογή στο κινητο μου καταλάθος ας πούμε και εφόσον έχουν συγχρονιστεί με το OneDrive το αρχείο σβήνετε και από το OneDrive αυτόματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε Έχω μία απορία σχετικά με το OneDrive αν σβήσω ένα αρχείο ή κάποια αρχεία από την συλλογή στο κινητο μου καταλάθος ας πούμε και εφόσον έχουν συγχρονιστεί με το OneDrive το αρχείο σβήνετε και από το OneDrive αυτόματα; οχι. Δεν εχει σχεση η συλλογη στο κινητο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα