kastoria74 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, leros2004 είπε Στις 2 συσκευές με σήμανση "ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ", η δεύτερη -50%! Πρέπει και οι 2 συσκευές να έχουν την σήμανση "ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ" ή μόνο η φθηνότερη ; Αν πρέπει και οι δύο τότε οι επιλογές είναι ελάχιστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AcidRain1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 15 minutes ago, Spyrito33 said: αδερφε κανονικα κανει αποφορολογηση δηλαδη?και στα 2 προιοντα? μπορεις να βαλεις ενα σκρινσοτ? Ευχαριστω Κανονικοτατα κάνει! Έκανα και δώρο Αγίου Βαλεντίνου αχαχαχχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thekyriakos1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Ναι και το λαπτοπ αξίζει γιατί από 2.200 πάει με αποφορλογηση 1.800 έκαστο (asus Rog scar 18 4080) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psychopan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Να είχε την TCL 75C745... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blts Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Και οι τόκοι χάρισμα δηλαδή άτοκα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bigLITTLE Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Ενδιαφέρεται κάποιος για S24 256; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos_gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Ενδιαφέρομαι για laptop 700€. Αν κάποιος από Αθήνα ενδιαφέρεται για προϊόν παραπλήσιας τιμής, ας μου στείλει μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtferrari Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρεται κανένας για rog ally από Αθήνα; Αν ναι ας μου στείλει μήνυμα. Αν μπορεί να τα πάρει και αφορολόγητα τότε θα είναι τέλεια!!! Και S24 ultra 512 αν μπορεί να πάρει κάποιος 2 με αποφορολόγηση να με ενημερώσει!!! Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από gtferrari Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitkatO Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Realme C67 8GB+8GB/256GB Black Rock Smartphone ψαχνω καποιον για 2ο αν ενφιαφερεται . ή αν εχει ψαξει κατι σε αυτη την κατηγορια και η τιμη skroutz ειναι μακρια . Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από kitkatO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jake07 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, thanos_gr είπε Ενδιαφέρομαι για laptop 700€. Αν κάποιος από Αθήνα ενδιαφέρεται για προϊόν παραπλήσιας τιμής, ας μου στείλει μήνυμα. Σου εστειλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tazmaaaz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Τελειώσε το απόθεμα στις 4070super? Ποιος της πήρε ολες?? 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grayfox23 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Εάν ενδιαφέρεται κάποιος για αγορά προϊόντος από Πάτρα ας μου στείλει μνμ. Εγώ κοιτάω στα 430 €. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kost09 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Εγώ είμαι ιωαννινα , όποιος θέλει κάνα καλό κινητό, ας μου στείλει (+- 500) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου τσίμπησε κάνεις το oneplus 11? δε με αφήνει να το βάλω στο καλάθι ενώ λέει διαθέσιμο από κατάστημα μεν αλλά έχει τη σήμανση για δεύτερη συσκευή - 50%. μιλάω για το titan black γιατί στο άλλο χρώμα δε παίζει η προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grayfox23 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, Aristidis_Halkidis είπε τσίμπησε κάνεις το oneplus 11? δε με αφήνει να το βάλω στο καλάθι ενώ λέει διαθέσιμο από κατάστημα μεν αλλά έχει τη σήμανση για δεύτερη συσκευή - 50%. μιλάω για το titan black γιατί στο άλλο χρώμα δε παίζει η προσφορά. Αν σου λέει διαθέσιμο από κατάστημα δε μπορείς να το παραγγείλεις και να στο αποστείλουν, παρά μόνο να το βάλεις παραλαβή από το συγκεκριμένο κατάστημα που το έχει (και το οποίο πιθανόν να είναι εκθεσιακό). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα