Προς το περιεχόμενο

NZXT H500i + Kracken x62 χωράει την 4080super?

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από SeNNinhA,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello,
έχω σαν κουτί για το pc το NZXT H500i σε συνδυασμό με την ψύκτρα  kraken x62. Αυτήν την στιγμή έχω μια rtx 2070 gigabyte windforce.

Θέλω να κάνω upgrade σε 4080super gigabyte windforce που ειναι πολύ μεγαλύτερη (330mm).
Ξέρω οτι και να χωρέσει, θα είναι πολύ στενά, άλλα έστω και έτσι θέλω να κρατήσω το κουτί.
Έχω δει μόνο ένα παράδειγμα online αλλά δεν ήταν η ίδια κάρτα με αυτήν που θέλω. Αυτή έφτανε ίσα ίσα στο radiator. (1mm κενό).

To έχει δοκιμάσει κάνεις , να μου πει αν την χώρεσε  στο pc του?

Ευχαριστώ

• Λύση
Δημοσ.
Στις 10/2/2024 στις 7:27 ΜΜ, Hawxis είπε

Hello,
έχω σαν κουτί για το pc το NZXT H500i σε συνδυασμό με την ψύκτρα  kraken x62. Αυτήν την στιγμή έχω μια rtx 2070 gigabyte windforce.

Θέλω να κάνω upgrade σε 4080super gigabyte windforce που ειναι πολύ μεγαλύτερη (330mm).
Ξέρω οτι και να χωρέσει, θα είναι πολύ στενά, άλλα έστω και έτσι θέλω να κρατήσω το κουτί.
Έχω δει μόνο ένα παράδειγμα online αλλά δεν ήταν η ίδια κάρτα με αυτήν που θέλω. Αυτή έφτανε ίσα ίσα στο radiator. (1mm κενό).

To έχει δοκιμάσει κάνεις , να μου πει αν την χώρεσε  στο pc του?

Ευχαριστώ

Πολύ περιορισμένο το Airflow σε αυτο το κουτι.

Ασχετα εαν χωραει ή οχι θα προτεινα την αμεση αλλαγή του.

Συμφωνα με τις προδιαγραφες του κουτιου εχεις:

GPU crearance: 381mm

4080 super: 330mm

Υπολοιπο clearance: 51mm

Kraken ψυγειο: 30mm

Kraken fan: 26mm

Θεωρητικα σου λείπουν 5mm

Ομως επειδη οι κατασκευαστες οταν δινουν τα στοιχεια τους αφηνουν περισσοτερο clearance για προφανεις λογους ειναι πολυ πιθανο στην πραξη να χωρανε και τα δυο οριακα.

Αλλα αφου εχεις το κουτι το πιο ευκολο, πρακτικο και σωστο ειναι να μετρησεις τις εσωτερικες του διαστασεις.

Εσυ ξερεις καλυτερα απο εμας.

Σε καθε περιπτωση μπορεις να βαλεις τους νεμιστηρες μεσα στην προσοψη (κιτρινα βελη) να κανουν pull και το ψυγειο στο πλαισιο (κοκκινα βελη).

Αλλα θα χειροτερεψει ακομη περισσοτερη η ηδη κακη ροη αερα που εχει απο μπροστα το κουτι οποτε δεν το προτεινω.

image.png.7b10d2380e9b7c92446431dccb126277.png

Επιμενω να αλλαξεις κουτι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...