Just_travel_everywhere Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση έχω έναν έτοιμο υπολογιστή με έτοιμη υδρόψυξη πάνω που δεν τον χρησιμοποιώ συχνά. Θα υπάρξει πρόβλημα εάν δεν λειτουργεί συχνά ή υδρόψυξη? Ρωτάω περισσότερο γιατι σκέφτομαι το νερό που κάθεται στο ίδιο σημείο για πολύ καιρό
StavrosD Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις,απλά σιγουρέψου ότι υπάρχει νερό στο ρεζερβουαρ.
Λύση SeNNinhA Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Λύση Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 20 ώρες πριν, StavrosD είπε Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις,απλά σιγουρέψου ότι υπάρχει νερό στο ρεζερβουαρ. Στις 10/2/2024 στις 7:42 ΜΜ, Just_travel_everywhere είπε Καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση έχω έναν έτοιμο υπολογιστή με έτοιμη υδρόψυξη πάνω που δεν τον χρησιμοποιώ συχνά. Θα υπάρξει πρόβλημα εάν δεν λειτουργεί συχνά ή υδρόψυξη? Ρωτάω περισσότερο γιατι σκέφτομαι το νερό που κάθεται στο ίδιο σημείο για πολύ καιρό Πρόκειται για κλειστο κύκλωμα που σε κανονικές συνθήκες δεν θα πρεπει να έχει αέρα. Άρα δεν θα πρεπει να μιλάμε για οξειδώσεις μετάλλων. Εάν όμως για οποιονδήποτε λόγω υπάρχει κάποιος αέρας στο κύκλωμα σου τότε τα σημεία εκείνα είναι εκτεθημενα σε πιθανές οδειδωσεις εάν δεν χρησιμοποιείς το PC σου. Επίσης η αντλία σου καλό ειναι να λειτουργεί αραια και που όπως κάθε κινούμενο μέρος όπως οι ανεμιστήρες σου. Δεν νομίζω ότι είναι και δύσκολο να τον ανοίγεις που και που για λίγο και να τον ξανακλείνεις. Μια φορά τον μήνα πχ. 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 19 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Πρόκειται για κλειστο κύκλωμα που σε κανονικές συνθήκες δεν θα πρεπει να έχει αέρα. Άρα δεν θα πρεπει να μιλάμε για οξειδώσεις μετάλλων. Εάν όμως για οποιονδήποτε λόγω υπάρχει κάποιος αέρας στο κύκλωμα σου τότε τα σημεία εκείνα είναι εκτεθημενα σε πιθανές οδειδωσεις εάν δεν χρησιμοποιείς το PC σου. Επίσης η αντλία σου καλό ειναι να λειτουργεί αραια και που όπως κάθε κινούμενο μέρος όπως οι ανεμιστήρες σου. Δεν νομίζω ότι είναι και δύσκολο να τον ανοίγεις που και που για λίγο και να τον ξανακλείνεις. Μια φορά τον μήνα πχ. Ευχαριστώ!!! Απλά τον πήρα γιατί ήθελα που και που να ασχολούμαι. Αλλά σε γενικές γραμμές ξοδεύουν διαφορετικά την ώρα μου . Έτοιμο είναι το σύστημα εγώ δεν έβαλα χέρι οπότε απλά θα τ ανοίγω που κ που
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα