Προς το περιεχόμενο

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ SSD 16 ΤΒ

demekapo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 λεπτά πριν, anax111 είπε

Υπάρχει. Κάποιες κινέζικες εταιρίες μαζεύουν τις παλιές, αργές, απούλητες SD και microSD, τις κολλάνε πάνω σε μια πλακέτα, βάζουν έναν ελεγκτή μνήμης της συμφοράς και το πουλάνε για σκληρό δίσκο. Έχω και εγώ έναν τέτοιο 4tb που τον πήρα για 20 €, δουλεύει μια χαρά όσες φορές τον δοκίμασα, δεν χάνει αρχεία, παίζουν όλα, αλλά είναι "τα ζώα μου αργά". Ωστόσο μια χαρά αποθηκεύει τα αρχεία σιγά σιγά και μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Τον έχω κάπου χρόνο.

Αυτό δεν είναι SSD φίλε μου.

Απάτη λέγεται.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, demekapo είπε

θα αντιγραψω και αλλο μεγαλο αρχειο και θα σε ενημερωσω  

δυστυχως  εκανε τα ιδια   αντεγραψα file  2,90 GB με 70 video  δεν παιζει κανενα

δεν πειραζει ευχαριστω παρα πολυ για την προθεση να βοηθησεις  και την βοηθεια

τα παραταω να μην δωσω  και 100 ευρω στον ψυχιατρο  χαχαχα

Στις 10/2/2024 στις 9:29 ΜΜ, villasg είπε

κανε μια επαληθευση να δεις ποσο ειναι ο δισκος ( εχει πειραγμενο firmware ) 

Κατεβασε τo H2testw και δες 

Εκανες το Test ??? 

20 λεπτά πριν, villasg είπε

Εκανες το Test ??? 

Στις 11/2/2024 στις 8:20 ΠΜ, demekapo είπε
Στις 10/2/2024 στις 9:29 ΜΜ, villasg είπε

κανε μια επαληθευση να δεις ποσο ειναι ο δισκος ( εχει πειραγμενο firmware ) 

katebase to H2testw και δες     μολις εκανα το τεστ  δειχνει 15,9 TB

59 λεπτά πριν, demekapo είπε

δυστυχως  εκανε τα ιδια   αντεγραψα file  2,90 GB με 70 video  δεν παιζει κανενα

δεν πειραζει ευχαριστω παρα πολυ για την προθεση να βοηθησεις  και την βοηθεια

τα παραταω να μην δωσω  και 100 ευρω στον ψυχιατρο  χαχαχα

Χαχα. Αν έχεις διαθεση και στο χαλαρο δοκιμασε και με cluster size 128Kb. Δε χάνεις τίποτα φίλε μου. Τα μισά από αυτά δουλεύουν τα μισά όχι. Πάντως από τη στιγμή που δουλεψε σε αρχείο 16+ gb υπάρχει ελπίδα. Οτι θέλεις. Να είσαι καλα.

1 ώρα πριν, villasg είπε

Εκανες το Test ??? 

ναι εδειξε 15.6 Τ

56 λεπτά πριν, padelis100 είπε

Χαχα. Αν έχεις διαθεση και στο χαλαρο δοκιμασε και με cluster size 128Kb. Δε χάνεις τίποτα φίλε μου. Τα μισά από αυτά δουλεύουν τα μισά όχι. Πάντως από τη στιγμή που δουλεψε σε αρχείο 16+ gb υπάρχει ελπίδα. Οτι θέλεις. Να είσαι καλα.

ενταξει να το δοκιμασω αυτο που λες παντως νομιζω οτι οταν ειναι φρεσκο φορμαρισμενος οτι δουλευει

4 ώρες πριν, padelis100 είπε

Ωραία. Λογικά είσαι εντάξει. Σίγουρα αυτός ο ssd δε χρησιμοποιεί nand flash μνήμη αλλα δε θα πάει χαμένος :)

7 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

64gb microSD ειναι, εχει μεσα κυκλωμα για να ξεγελαει το τεστ.

εχω κανει 4 διαφορετικα τεστ δειχνουν αλλα παιζει αυτο που λες το ειδα γραμμενο σε ενα αμερικανικο σαιτ

40 λεπτά πριν, demekapo είπε

ναι εδειξε 15.6 Τ

ενταξει να το δοκιμασω αυτο που λες παντως νομιζω οτι οταν ειναι φρεσκο φορμαρισμενος οτι δουλευει

φορμαρισα το  ενα παρτισιον με 2048 kb    αντεγραψα παλι το αρχειο 2,9GB με τα 70 βιντεο που πριν 3-4 ωρες δεν τα επαιζε  τωρα τα παιζει χαχαχα   ηδη αρχισα χαπια

4 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Ναι, εχει βρωμίσει ο τόπος, δεν πειράζει, φτηνό μάθημα. Αυτό έχει μέσα. 

03.jpg

τιποτα κινεζικο πια  μονο αν ειναι καμμια παγκοσμια γνωστη μαρκα     οπως το huawei που εχω ειναι τελειο και το προηγουμενο

7 λεπτά πριν, demekapo είπε

τιποτα κινεζικο πια  μονο αν ειναι καμμια παγκοσμια γνωστη μαρκα     οπως το huawei που εχω ειναι τελειο και το προηγουμενο  η απορια μου οτι εκανα δυο partision me 8TB  το καθενα αν ηταν 64 GB θα δημιουργουνταν τα partisions?

24 λεπτά πριν, demekapo είπε

εχω κανει 4 διαφορετικα τεστ δειχνουν αλλα παιζει αυτο που λες το ειδα γραμμενο σε ενα αμερικανικο σαιτ

φορμαρισα το  ενα παρτισιον με 2048 kb    αντεγραψα παλι το αρχειο 2,9GB με τα 70 βιντεο που πριν 3-4 ωρες δεν τα επαιζε  τωρα τα παιζει χαχαχα   ηδη αρχισα χαπια   παιζει και ενα βιντεο που δεν επαιζε πριν το ειχα αντιγραψει για τεστ  χαχαχα    ξανα χαπια  για να δουμε

2 ώρες πριν, padelis100 είπε

φορμαρισα το  ενα παρτισιον με 2048 kb    αντεγραψα παλι το αρχειο 2,9GB με τα 70 βιντεο που πριν 3-4 ωρες δεν τα επαιζε  τωρα τα παιζει χαχαχα   ηδη αρχισα χαπια   παιζει και ενα βιντεο που δεν επαιζε πριν το ειχα αντιγραψει για τεστ  χαχαχα    ξανα χαπια  για να δουμε

21 λεπτά πριν, demekapo είπε

τιποτα κινεζικο πια  μονο αν ειναι καμμια παγκοσμια γνωστη μαρκα     οπως το huawei που εχω ειναι τελειο και το προηγουμενο

Αυτοί οι Κινέζοι είναι πολυ μπροστα φιλε μου... Υπαρχουν ομως και "τιμιοι" κινεζοι που η προσπαθεια του Ελληνα χρηστη δικαιωνεται :)

10 λεπτά πριν, padelis100 είπε

Αυτοί οι Κινέζοι είναι πολυ μπροστα φιλε μου... Υπαρχουν ομως και "τιμιοι" κινεζοι που η προσπαθεια του Ελληνα χρηστη δικαιωνεται :)

ετσι   ειναι   για το παραπανω μηνυμα τι λες?

https://www.skroutz.gr/s/45179319/Samsung-PM1643a-SSD-15-4TB-2-5-SAS-4-0-MZILT15THALA-00007.html

Μην κάνει λάθος στο κόμμα ο πωλητής, αμέσως να πέσετε να τον φάτε. 

Κάνε RMA, αλλά κατά 101% θα καταλάβει το λάθος του και απλά θα τον επιστρέψεις και θα σου δώσει τα χρήματά σου πίσω. Σιγά μην σου στείλει καινούριο. Αλητάμπουρες Κινέζοι, κρατάτε τις μυστικές τεχνολογίες για την πάρτη σας! 

5 ώρες πριν, άδικος είπε

Αυτό δεν είναι SSD φίλε μου.

Απάτη λέγεται.

Εάν τον πάρεις για SSD ναι, είναι απάτη. Ωστόσο εγώ όταν τον αγόρασα ήξερα ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Και αυτό γιατί αυτοί που είχαν γράψει σχόλια στον πωλητή που τον πουλούσε έγραφαν ότι ο δίσκος είναι πολύ αργός για SSD αλλά δουλεύει μια χαρά. Οπότε ήξερα ακριβώς τι αγόραζα. Και επίσης ήξερα ότι με 20 € κάτι τέτοιο θα έπαιρνα. Ωστόσο τον αγόρασα και τον χρησιμοποιώ μια χαρά. Ταχύτητα εγγραφής περί τα 35 Mbs για αρχεία μέχρι 4GB μετά πέφτει στα 15, ανάγνωσης 120 - 150. Είναι πολύ ποιο μικρός και ελαφρύς από έναν HDD και κάνει μια χαρά την δουλειά του. 

9 λεπτά πριν, anax111 είπε

Εάν τον πάρεις για SSD ναι, είναι απάτη. [...]

Για SSD τον πουλάει, οπότε απάτη είναι χωρίς "εάν".

Όπως και ο TS για SSD τον αγόρασε και εξαπατήθηκε.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...