padelis100 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Ειναι 16 TB φιλε μου. Θέλει χρονο. Αλλάζει ολη η διαμορφωση. Τι μέγεθος cluster έβαλες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demekapo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 8 T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis100 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, demekapo είπε 8 T Οποτε το χωρισες στα δυο. Οκ. Και παλι θελει χρονο. Μολις τελειωσει η διαμορφωση, επιβεβαιωσε στο disk manager τη χωρητικοτητα και δοκιμασε αντιγραφη μεγαλου αρχειου. Ανω των 16gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demekapo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, demekapo είπε 32kb 56 λεπτά πριν, padelis100 είπε Ειναι 16 TB φιλε μου. Θέλει χρονο. Αλλάζει ολη η διαμορφωση. Τι μέγεθος cluster έβαλες; ενταξει αυριο και θα ενημερωσω για οτι γινει ευχαριστω καλο ξημερωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, padelis100 είπε Ειναι 16 TB φιλε μου. Θέλει χρονο. [...] Σίγουρα! 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, demekapo είπε ενταξει αυριο και θα ενημερωσω για οτι γινει ευχαριστω καλο ξημερωμα Sorry αλλα δεν υπαρχει ούτε μια περιπτωση στο εκατομυριο να ειναι ο δισκος ουτε καν κοντα σε τετοιες χωρητικοτητες. Και η μάνα του πωλητη να ηταν ο CEO εταιρειας που κατασκευαζει memory modules και παλι τοσο φθηνα δεν προκειται να του τα έδινε. Ενας 16ΤΒ HDD εχει απο 250 ευρω και πανω... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demekapo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 25 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Sorry αλλα δεν υπαρχει ούτε μια περιπτωση στο εκατομυριο να ειναι ο δισκος ουτε καν κοντα σε τετοιες χωρητικοτητες. Και η μάνα του πωλητη να ηταν ο CEO εταιρειας που κατασκευαζει memory modules και παλι τοσο φθηνα δεν προκειται να του τα έδινε. Ενας 16ΤΒ HDD εχει απο 250 ευρω και πανω... σωστα εχω δει με 420 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axlgk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 16 tb ssd που πως ποτέ βγήκε αυτός γιατί ασχολείστε με βλακίες ότι και καλά θα παίξει . 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demekapo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, άδικος είπε Σίγουρα! 😄 εγινε μεταφορα 18,7 GB 74 video παιζουν ολα συνεχιζω στην επομενη μεταφορα και ενημερωνω καλη εβδομαδα 14 ώρες πριν, padelis100 είπε Οποτε το χωρισες στα δυο. Οκ. Και παλι θελει χρονο. Μολις τελειωσει η διαμορφωση, επιβεβαιωσε στο disk manager τη χωρητικοτητα και δοκιμασε αντιγραφη μεγαλου αρχειου. Ανω των 16gb 14 ώρες πριν, demekapo είπε ενταξει αυριο και θα ενημερωσω για οτι γινει ευχαριστω καλο ξημερωμα 5 ώρες πριν, άδικος είπε εγινε μεταφορα 18,7 GB 74 video παιζουν ολα συνεχιζω στην επομενη μεταφορα και ενημερωνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jts Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Έτσι είναι οι 16tb ssd που υπάρχουν αυτή την στιγμή, για να ξέρεις, όχι τίποτα άλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 56 λεπτά πριν, demekapo είπε εγινε μεταφορα 18,7 GB 74 video παιζουν ολα συνεχιζω στην επομενη μεταφορα και ενημερωνω καλη εβδομαδα εγινε μεταφορα 18,7 GB 74 video παιζουν ολα συνεχιζω στην επομενη μεταφορα και ενημερωνω Όπως έγραψα εχθές, το πιθανότερο να έχει 64αρα microsd. Στην καλύτερη να είναι 120άρα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ανοίξεις και να τη βγάλεις από εκεί για να δεις τη χωρητικότητα της. Αλλά ούτε για κινητό δε θα τη κράταγα, αφού και αυτή noname κινέζικη θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis100 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, demekapo είπε εγινε μεταφορα 18,7 GB 74 video παιζουν ολα συνεχιζω στην επομενη μεταφορα και ενημερωνω καλη εβδομαδα εγινε μεταφορα 18,7 GB 74 video παιζουν ολα συνεχιζω στην επομενη μεταφορα και ενημερωνω Ωραία. Λογικά είσαι εντάξει. Σίγουρα αυτός ο ssd δε χρησιμοποιεί nand flash μνήμη αλλα δε θα πάει χαμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, demekapo είπε εγινε μεταφορα 18,7 GB 74 video παιζουν ολα συνεχιζω στην επομενη μεταφορα και ενημερωνω καλη εβδομαδα εγινε μεταφορα 18,7 GB 74 video παιζουν ολα συνεχιζω στην επομενη μεταφορα και ενημερωνω όταν περάσεις το πρώτο 1TB, να δοκιμάσεις πάλι όλο το 18,7 αρχείο να δεις αν παίζει.....🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Sorry αλλα δεν υπαρχει ούτε μια περιπτωση στο εκατομυριο να ειναι ο δισκος ουτε καν κοντα σε τετοιες χωρητικοτητες. Και η μάνα του πωλητη να ηταν ο CEO εταιρειας που κατασκευαζει memory modules και παλι τοσο φθηνα δεν προκειται να του τα έδινε. Ενας 16ΤΒ HDD εχει απο 250 ευρω και πανω... Υπάρχει. Κάποιες κινέζικες εταιρίες μαζεύουν τις παλιές, αργές, απούλητες SD και microSD, τις κολλάνε πάνω σε μια πλακέτα, βάζουν έναν ελεγκτή μνήμης της συμφοράς και το πουλάνε για σκληρό δίσκο. Έχω και εγώ έναν τέτοιο 4tb που τον πήρα για 20 €, δουλεύει μια χαρά όσες φορές τον δοκίμασα, δεν χάνει αρχεία, παίζουν όλα, αλλά είναι "τα ζώα μου αργά". Ωστόσο μια χαρά αποθηκεύει τα αρχεία σιγά σιγά και μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Τον έχω κάπου χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demekapo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, anax111 είπε Υπάρχει. Κάποιες κινέζικες εταιρίες μαζεύουν τις παλιές, αργές, απούλητες SD και microSD, τις κολλάνε πάνω σε μια πλακέτα, βάζουν έναν ελεγκτή μνήμης της συμφοράς και το πουλάνε για σκληρό δίσκο. Έχω και εγώ έναν τέτοιο 4tb που τον πήρα για 20 €, δουλεύει μια χαρά όσες φορές τον δοκίμασα, δεν χάνει αρχεία, παίζουν όλα, αλλά είναι "τα ζώα μου αργά". Ωστόσο μια χαρά αποθηκεύει τα αρχεία σιγά σιγά και μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Τον έχω κάπου χρόνο. χαιρομαι 47 λεπτά πριν, padelis100 είπε Ωραία. Λογικά είσαι εντάξει. Σίγουρα αυτός ο ssd δε χρησιμοποιεί nand flash μνήμη αλλα δε θα πάει χαμένος θα αντιγραψω και αλλο μεγαλο αρχειο και θα σε ενημερωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις