Προς το περιεχόμενο

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ SSD 16 ΤΒ

demekapo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, demekapo είπε

8 T

Οποτε το χωρισες στα δυο. Οκ. Και παλι θελει χρονο. Μολις τελειωσει η διαμορφωση, επιβεβαιωσε στο disk manager τη χωρητικοτητα και δοκιμασε αντιγραφη μεγαλου αρχειου. Ανω των 16gb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, demekapo είπε

32kb

56 λεπτά πριν, padelis100 είπε

Ειναι 16 TB φιλε μου. Θέλει χρονο. Αλλάζει ολη η διαμορφωση. Τι μέγεθος cluster έβαλες;

ενταξει  αυριο   και θα ενημερωσω για οτι γινει

ευχαριστω  καλο ξημερωμα

9 ώρες πριν, demekapo είπε

ευχαριστω  καλο ξημερωμα

Sorry αλλα δεν υπαρχει ούτε μια περιπτωση στο εκατομυριο να ειναι ο δισκος ουτε καν κοντα σε τετοιες χωρητικοτητες.

Και η μάνα του πωλητη να ηταν ο CEO εταιρειας που κατασκευαζει memory modules και παλι τοσο φθηνα δεν προκειται να του τα έδινε.

Ενας 16ΤΒ HDD εχει απο 250 ευρω και πανω...

• Like 3

25 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Sorry αλλα δεν υπαρχει ούτε μια περιπτωση στο εκατομυριο να ειναι ο δισκος ουτε καν κοντα σε τετοιες χωρητικοτητες.

Και η μάνα του πωλητη να ηταν ο CEO εταιρειας που κατασκευαζει memory modules και παλι τοσο φθηνα δεν προκειται να του τα έδινε.

σωστα  εχω δει με 420 ευρω

5 ώρες πριν, άδικος είπε

Σίγουρα! 😄

εγινε μεταφορα 18,7 GB  74 video παιζουν ολα   συνεχιζω  στην επομενη μεταφορα και ενημερωνω καλη εβδομαδα

14 ώρες πριν, padelis100 είπε

Οποτε το χωρισες στα δυο. Οκ. Και παλι θελει χρονο. Μολις τελειωσει η διαμορφωση, επιβεβαιωσε στο disk manager τη χωρητικοτητα και δοκιμασε αντιγραφη μεγαλου αρχειου. Ανω των 16gb

14 ώρες πριν, demekapo είπε

ευχαριστω  καλο ξημερωμα

5 ώρες πριν, άδικος είπε

εγινε μεταφορα 18,7 GB  74 video παιζουν ολα   συνεχιζω  στην επομενη μεταφορα και ενημερωνω

56 λεπτά πριν, demekapo είπε

εγινε μεταφορα 18,7 GB  74 video παιζουν ολα   συνεχιζω  στην επομενη μεταφορα και ενημερωνω καλη εβδομαδα

εγινε μεταφορα 18,7 GB  74 video παιζουν ολα   συνεχιζω  στην επομενη μεταφορα και ενημερωνω

Όπως έγραψα εχθές, το πιθανότερο να έχει 64αρα microsd. Στην καλύτερη να είναι 120άρα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ανοίξεις και να τη βγάλεις από εκεί για να δεις τη χωρητικότητα της.

Αλλά ούτε για κινητό δε θα τη κράταγα, αφού και αυτή noname κινέζικη θα είναι.

1 ώρα πριν, demekapo είπε

Ωραία. Λογικά είσαι εντάξει. Σίγουρα αυτός ο ssd δε χρησιμοποιεί nand flash μνήμη αλλα δε θα πάει χαμένος :)

1 ώρα πριν, demekapo είπε

όταν περάσεις το πρώτο 1TB, να δοκιμάσεις πάλι όλο το 18,7 αρχείο να δεις αν παίζει.....🤪

7 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Υπάρχει. Κάποιες κινέζικες εταιρίες μαζεύουν τις παλιές, αργές, απούλητες SD και microSD, τις κολλάνε πάνω σε μια πλακέτα, βάζουν έναν ελεγκτή μνήμης της συμφοράς και το πουλάνε για σκληρό δίσκο. Έχω και εγώ έναν τέτοιο 4tb που τον πήρα για 20 €, δουλεύει μια χαρά όσες φορές τον δοκίμασα, δεν χάνει αρχεία, παίζουν όλα, αλλά είναι "τα ζώα μου αργά". Ωστόσο μια χαρά αποθηκεύει τα αρχεία σιγά σιγά και μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Τον έχω κάπου χρόνο.

7 λεπτά πριν, anax111 είπε

Υπάρχει. Κάποιες κινέζικες εταιρίες μαζεύουν τις παλιές, αργές, απούλητες SD και microSD, τις κολλάνε πάνω σε μια πλακέτα, βάζουν έναν ελεγκτή μνήμης της συμφοράς και το πουλάνε για σκληρό δίσκο. Έχω και εγώ έναν τέτοιο 4tb που τον πήρα για 20 €, δουλεύει μια χαρά όσες φορές τον δοκίμασα, δεν χάνει αρχεία, παίζουν όλα, αλλά είναι "τα ζώα μου αργά". Ωστόσο μια χαρά αποθηκεύει τα αρχεία σιγά σιγά και μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Τον έχω κάπου χρόνο.

χαιρομαι

47 λεπτά πριν, padelis100 είπε

Ωραία. Λογικά είσαι εντάξει. Σίγουρα αυτός ο ssd δε χρησιμοποιεί nand flash μνήμη αλλα δε θα πάει χαμένος :)

θα αντιγραψω και αλλο μεγαλο αρχειο και θα σε ενημερωσω  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...