Προς το περιεχόμενο

Alien: Romulus (2024)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ειδα χτες, καλο ηταν σε γενικες γραμμες.

Καλοφτιαγμενο και εικονα, εφε και ηχος 10/10. Τρομερα πλανα απο διαστημα. Αν μπορειτε δειτε το σε dolby atmos.

Η ταινια ηταν λιγο σαν filler αναμεσα στα alien και aliens, αλλα προσεφερε ελαχιστα παραπανω πληροφοριες για lore.

Το μεγαλυτερο προβλημα της ταινιας ειναι, οτι ξερουμε τι θα γινει απο το 1ο λεπτο. Ηταν παρα πολυ προβλεψιμη στα παντα.

Για μενα δεν αξιζει το 7.4 που εχει, αλλα δε θα της εβαζα κατω απο 6.9.

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το είδα και εγώ σε αίθουσα τις προάλλες... Σίγουρα δεν ξέφυγε από τα προηγούμενα και οκ αυτό περίμενα άλλωστε. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε αρκετά... Ένοιωσα περίπου οπως όταν έγινε το τελευταίο reboot με τα star wars. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερω σας εχω πρηξει αλλα πραγματικα το αγαπω το franchise και θελω να δουμε και αλλα πραματα (καλα πραματα).

342μμυρια ως τωρα, 4Χ το μπατζετ του αν το imdb ειναι accurate. Τι διαολο, οι χαρτογιακαδες της 20th Century Fox/Disney ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ευχαριστημενοι.

Θα το ξαναδω αλλη μια οταν βγει στο θειο ωστε να δω αν η αρχικη μου βαθμολογια "ειναι ακομη εκει" στο 8-8.5.

Υγ. μολις συνειδητοποιησα πως ειναι η ελληνικη ονομασια της ταινιας: Αλιεν - Ρωμυλος. Δλδ, καπου ελεος, σιγα μην ειναι και βρωμυλος. Προφανως κατανοω πως ειναι ακριβης μεταφραση αλλα καπου ωπα. 

Επεξ/σία από hexenlord
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 23/9/2024 στις 7:48 ΜΜ, hexenlord είπε

μολις συνειδητοποιησα πως ειναι η ελληνικη ονομασια της ταινιας: Αλιεν - Ρωμυλος. Δλδ, καπου ελεος, σιγα μην ειναι και βρωμυλος. Προφανως κατανοω πως ειναι ακριβης μεταφραση αλλα καπου ωπα. 

Eιναι αρκετά βαθυ το νοημα του συγκεκριμένου τιτλου βέβαια. Γενικά το ψάχνουν αρκετά στους τιτλους τους οπως έκαναν και με το Προμηθεας

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

15 Οκτωβρίου βγαίνει και ψηφιακά. Οι εκδόσεις των 4K Ultra HD, Blu Ray & DVD στις 3 του Δεκέμβρη.

Δεν μπόρεσα να το δω κινηματογράφο και δυστυχώς το BR βλέπω θα αργήσει πάρα πολύ. Έχει και κορυφαία εικόνα - εφέ διαβάζω οπότε λέω να αφήσω την ψηφιακή και να κάνω υπομονή. 

Επεξ/σία από liakinen
Δημοσ.
22 hours ago, liakinen said:

Δεν μπόρεσα να το δω κινηματογράφο και δυστυχώς το BR βλέπω θα αργήσει πάρα πολύ. Έχει και κορυφαία εικόνα - εφέ διαβάζω οπότε λέω να αφήσω την ψηφιακή και να κάνω υπομονή. 

Ούτε εγώ μπόρεσα καθώς η Κέρκυρα δεν έχει σινεμά πια. Δέκα μήνες είναι κλειστό για... "ανακαίνιση". 

• Confused 1
  • Sad 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε εγώ την είδα σινεμά, περιμένω πως και πως να βγει. Υπομονή λίγο ακόμα.

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 1
Δημοσ.

Βαριέμαι να δω άλλη μια εκδρομή του συλλόγου ηλίθιων σε ένα πλανήτη που κάνουν γούτσου γούτσου με τα αθώα τέρατα. 

Το πρώτο ήταν (και παραμένει) το απόλυτο horror sf. Το δεύτερο το παρέλαβε ο ατάλαντος στρατόκαυλος και του έσκισε τα ράμματα. Τα υπόλοιπα απλά ακολούθησαν την διαδρομή για τον Αχέροντα. (Για να βάλουμε και λίγο Προμηθέα μέσα)

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Αναμεικτα τα συναισθηματα απο το νεο Αλιεν.

Απο την μια τα υπεροχα σκηνικα, τα εφε στο διαστημα εχουν φτασει σε εκπληκτικο επιπεδο, μια ωραια εκπληξη που εχει πολυ ενδιαφερον και νοσταλγια!

Δε βγαινει απο το franchise, δεν θιγει προηγουμενες καταστασεις.

Απο κει και περα:

Τα νεα παιδια παρουσιαζουν μηδεν ενδιαφερον, το σεναριο δεν εχει το κατι παραπανω, βλεπουμε κατι που εχουμε ξαναδει και αν με ρωτησει καποιος τι ειδα τωρα, ενα μηνα μετα, δε θυμαμαι.

Αρα δε σου μενει.

Το προβλημα με τις νεες ταινιες, ειναι πως δεν τολμανε. Ξερεις τι θα γινει, δε σε εκπλησει τιποτα, στο τελος βαριεσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα θα θυμασαι τι ειδες σε ενα μηνα... γιατι λιγο πολυ πολλα πραγματα τα εχεις ξαναδει στα προηγουμενα alien. ^_^

Γιατι να τολμησουν ρε'συ? Στο resurrection τολμησαν και πατωσαν, στο prometheus τα ιδια(που εμενα τα 2 απο τα 3 acts μου αρεσαν υπερβολικα, στο τελευταιο act ξενερωσα), στο covenant τα ιδια.

Οποτε σου λεει ο Alvarez θα παρω στοιχεια απο τις 2 πιο επιτυχημενες ταινιες, θα βαλω και 2-3 αλλα πραγματακια που μου αρεσαν απο το 3 και το 4, θα βαλω και φρεσκους νεαρους ηθοποιους και safe.

Επεξ/σία από omghi2u
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, omghi2u είπε

prometheus τα ιδια(που εμενα τα 2 απο τα 3 acts μου αρεσαν υπερβολικα, στο τελευταιο act ξενερωσα)

Αν δεν βαριέσαι ανάλυσε το λίγο, τι σου άρεσε και τι όχι. Είναι από τις ταινίες που δεν έχω ακόμα καταλήξει αν ήταν κάτι καλό, αν θα μπορούσε να γίνει κάτι το εξαιρετικό ή ήταν μια τεράστια χαμένη ευκαιρία που στην τελική ήταν με το Covenant αλλά καταλαβαίνεις πως το εννοώ.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν αργησε. Στα γνωστα μερη. Ωραια εκπληξουλα δεν το περιμενα με τιποτα τοσο γρηγορα. 

Ειχα μεινει στα camrip που ειχαν βγει αλλα οντως βλεπω οτι βγηκε κανονικα.

Την ειδα σινεμα και πραγματικα πιστευω αξιζει καποιος να παει να την δει.Το μεγαλο μειον θεωρω οτι ειναι τα τελευταια λεπτα της ταινιας.Οταν την δειτε θα καταλαβετε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...