Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, NickPapadd21 said:

Ναι και συγκεκριμενα οπως εχω αναφερει πιο πανω μαρκες οι οποιες δεν υπαρχουν στην Ελλαδα σε κανενα καταστημα μονο οσοι κανουν resell και υπαρχει τεραστια ζητηση

με απλα λογια. νομιμο δεν ειναι. αυτο ειναι το δεδομενο. απο εκει και περα οτι φερνει λεφτα οτι δεν θα σε πιασει κανεις γιατι δεν ενδιαφερεται η μαμα εταιρεια κτλ ειναι αλλη ιστορια. και για τσαντες gucci και γυαλια rayban βλεπεις συνεχεια να φτιαχνουν νεο site και να πουλαμε μαιμουδες και απορω αν τους κανει κανεις τιποτα.αυτο ομως ειναι ασχετο με το αν ειναι νομιμο.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

ποια μαρκα δεν υπαρχει στην ελλαδα και εχει και τεραστια ζητηση? μηπως πουλανε ιντερνετικα?

Ναι τις συγκεκριμενες μονο ιντερνετικα 

1 λεπτό πριν, poulinos είπε

με απλα λογια. νομιμο δεν ειναι. αυτο ειναι το δεδομενο. απο εκει και περα οτι φερνει λεφτα οτι δεν θα σε πιασει κανεις γιατι δεν ενδιαφερεται η μαμα εταιρεια κτλ ειναι αλλη ιστορια. και για τσαντες gucci και γυαλια rayban βλεπεις συνεχεια να φτιαχνουν νεο site και να πουλαμε μαιμουδες και απορω αν τους κανει κανεις τιποτα.αυτο ομως ειναι ασχετο με το αν ειναι νομιμο.

Αυτο ακριβως απο την στιγμη που η ιδια η εταιρια δεν ενδιαφερεται και ειμαι καλυμμενος νομικα κοβω αποδειξεις και τα παντα δεν βλεπω που θα υπαρξει θεμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickPapadd21 είπε

Και με οσους το εχω συζητησει εχω παρει θετικες απαντησεις διοτι οι ρεπλικες ειναι πολυ καλης ποιοτητας 1:1 δηλαδη μονο και μονο απο γνωστους και φιλους εχω σιγουρα καμια 100ρια πελατες τωρα αν κανω και διαφημηση τικ τοκ ινσταγκραμ κτλπα θα μπορεσω να ανοιξω και e shop

Δεν ξερω ποιος στο έβαλε το κεφάλι το να πουλας μαιμούδες αλλά ειναι ηλίθιος.

Θες να ανοίξεις και eshop!!!!

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, NickPapadd21 said:

Αυτο ακριβως απο την στιγμη που η ιδια η εταιρια δεν ενδιαφερεται και ειμαι καλυμμενος νομικα κοβω αποδειξεις και τα παντα δεν βλεπω που θα υπαρξει θεμα

νομικα εισαι καλυμμενος ως προς την εφορια. αν ειναι να σε κυνηγησει καποιος δεν θα σε κυνηγησει η εφορια οταν πουλας μαιμου.

μπορει και για 5 χρονια να μην ασχοληθει κανεις οπως τιο ιδιο γινοταν και με την πειρατεια.καποια στιγμη ασχοληθηκαν.οποτε δεχεσαι το ρισκο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

νομικα εισαι καλυμμενος ως προς την εφορια. αν ειναι να σε κυνηγησει καποιος δεν θα σε κυνηγησει η εφορια οταν πουλας μαιμου.

μπορει και για 5 χρονια να μην ασχοληθει κανεις οπως τιο ιδιο γινοταν και με την πειρατεια.καποια στιγμη ασχοληθηκαν.οποτε δεχεσαι το ρισκο

Οκ κατανοητο αυτος που υπαρχει πιθανοτητα να ασχοληθει ομως ειναι η ιδια η εταιρια σωστα?

Δημοσ.
Just now, NickPapadd21 said:

Οκ κατανοητο αυτος που υπαρχει πιθανοτητα να ασχοληθει ομως ειναι η ιδια η εταιρια σωστα?

ναι.εναλλακτικα οποιοσδηποτε μπορει να πουλαει αυτην την μαρκα ασχετα αν ειναι ελλαδα ή οχι.

πχ εγω πουλαω north face στην ελλαδα νομιμα ή και σε αλλη χωρα πχ βουλγαρια. δεν ειμαι η μαμα εταιρεια αλλα ειμαι αντιπροσωπος.και βλεπω οτι καποιος ειτε στην ιδια χωρα ειτε σε αλλη χωρα πουλαει μαιμου. μπορω να κινηθω νομικα εννοειται αφου α.πουλας κατι μη νομιμο και β.μπορω να ισχυριστω μεχρι και διαφυγοντα κερδη εξαιτιας των δικων σου πωλησεων. οπως καταλαβες ειναι να μην γινει το κακο.αν γινει μετα σε τυλιγουν για πλακα.και καλοθελητες υπαρχουν πολλοι δεν χρειαζεται να ειναι αντιπροσωπος ο αλλος. δενμ γουσταρω πχ την φατσα σου ή εχουμε τσακωθει και σε καρφωνω στην μαμα εταιρεια οτι εδω ενας στην ελλαδα πουλαει ρεπλικες.

Δημοσ.
19 minutes ago, NickPapadd21 said:

Πες ένα δύο παραδείγματα εταιριών αν θες (δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μην τις αναφέρεις). Έχε υπόψιν σου πως μπορεί να υπάρχει Έλληνας αντιπρόσωπος να σε κυνηγήσει, ασχέτως αν τις βλέπεις μόνο ιντερνετικά εσύ. 

Δημοσ.
53 minutes ago, NickPapadd21 said:

Ακριβως για αυτον τον λογο ζηταω την βοηθεια σας να μου εξηγησετε για τις επωνυμες μαρκες το καταλαβα δυσκολο και πολυ ριψοκινδυνο αλλα για κατι που δεν υπαρχει ακομα στην Ελλαδα ποσο πιθανω θα ηταν?

Ποια βοηθεια μας και τι να σου εξηγησουμε. Το πως να παρανομήσεις ? το πως δεν θα σε πιασουνε και αν αξιζει το ρισκο.

Το insomnia με τους ορους ειναι καλύμένο εαν ερθει καποιος και πει ααα εκει μου ειπαν να ανοιξω μαγαζι με μαιμουδες, γιατι τα αφηνετε να ξεκινανε αυτα τα thread.

Φίλε μεινε στο σερβιτορος, ποιο πολλα θα βγαζεις.

Δημοσ.

Κατσε στα αυγά σου και μην μπλέκεις τα μπούτια σου με πράγματα που θα σε οδηγήσουν σε αποτυχία με μαθηματική ακρίβεια. Όλες οι περιοχές όπου και να στρίψεις το μάτι σου βλέπεις μαγαζιά εστίασης ρουχαδικα μίνι μάρκετ και φωτοτυπαδικα. Καλύτερα κάπου υπάλληλος και 12 ώρες την μέρα παρά ιδιοκτήτης που και πάλι θα ασχολείσαι με το μαγαζί από 12 και πολύ παραπάνω ώρες την μέρα μαζί με τα ρίσκα της αγοράς. Κάνε πρώτα ένα καλό πλάνο του τι θες να κάνεις στην ζωή σου και μετά σκέψου διότι από αυτά που γράφεις εδώ δεν έχεις ιδέα από την αγορά. Ψάξε μόνο τι γίνεται με τα ενοίκια. Μαγαζιά κλειστά για 30 χρόνια σε φάση να απορείς αν πέθανε ο ιδιοκτήτης και έμεινε στα αζήτητα το ακίνητο, ανοίγουν το ένα μετά το άλλο. Αν ψάχνεις για πολυσύχναστο μέρος με κόσμο, θα παρακαλάς τους ιδιοκτητες και το χέρι θα μπει βαθιά στην τσέπη. Το πως συμβαίνουν όλα αυτά βέβαια την στιγμή που βοά ο τόπος για φτώχεια ανεργία και ακριβεια, είναι ένα θέμα που αποτελεί συζήτηση εκτός θέματος. 

• Like 1
Δημοσ.
41 minutes ago, NickPapadd21 said:

Ειμαι 19 χρονων φοιτητης και δουλευω ταυτοχρονα ως σερβιτορος εννοειτε δεν εχω εμπειρια στις επιχειρησεις για αυτο και ψαχνω πληροφοριες 

37 minutes ago, NickPapadd21 said:

2ο ετος ειμαι Πληροφορικη

ετσι και εβλεπα κανα "business major","marketing", και το παλιό "διοίκησή επιχειρήσεων" θα ειχα πεσει κάτω 🤣

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, greekfragma είπε

προσπαθώ να θυμηθώ αν εμείς στα 19 μας ήμασταν τόσο αφελείς ή σταπαπακια μας.

Αφελείς ήμασταν φυσικά. Το ίδιο και τώρα. Μεγαλώσαμε απλά και μάθαμε περισσότερα πράγματα και εμπειρίες ζωής. 

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ σε ολους για τον χρονο σας το ξερω οτι δεν εχω ιδεα απο επιχειρησεις απλα ανεβασα αυτο το ποστ κουβεντα να γινεται και εμαθα και 2 πραγαμτα παραπανω οποτε ειμαι ευχαριστημενος να ειστε καλα παιδια

• Moderators
Δημοσ.

Φιλε καλη φαση το pandabuy και το taobao, αλλα προφανως θα μπλεξεις αν πας να κανεις resell. Ουτε κατα διανοια δεν ειναι νομιμο αυτο που εχεις στο μυαλο σου και προφανως θα σε τρεξουν οι εταιρειες οταν το πληροφορηθουν. 

Μιλαμε τωρα για ετος 2024 ετσι, φαση internet παγκοσμιοποιηση και λοιπα, πως μπορεις να θεωρεις οτι "η μαμα εταιρεια δεν ενδιαφερεται" και δεν θα το παρει ειδηση?

Δεκαετια 90, early 00s, βιοτεχνια δερματινων τσαντων που εφτιαχνε καπιτονε τσαντες, αποφασισε πως θα ηταν καλη φαση να αντιγραψει και το επισημο λογοτυπο της original εταιρειας που ηταν γνωστη για τις καπιτονε τσαντες. Τις διοχετευσε στην αγορα, ως ρεπλικες, οχι ως αυθεντικες φυσικα. Καποια στιγμη, καπως, καπου, εγινε αντιληπτη η ιστορια απο καποιον εκπροσωπο της εταιρειας. Δεν ξερω κι εγω ποσα χρονια εκανε να ξεμπλεξει και με ποιον τροπο. 20 χρονια πισω ε, φαση dial up, οχι τωρα που ανεβαζει ο αλλος φωτο σε δευτερολεπτα.

Θελω να πω. Μην το σκεφτεσαι καν.

Προφανως κι εγω εχω δει τις διαφορες ινφλουενσας και wannabe ινφλουενσας να διαφημιζουν απροκαλυπτα τετοια "μαγαζια" που πουλανε ρεπλικες και δεν μπορω καν να καταλαβω πως μπορουν και παιρνουν το ρισκο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...