NickPapadd21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, poulinos είπε μπορει να υπαρχουν 3 ειδη απο ρεπλικα 1.ιδιο με το αυθεντικο ακριβως. δεν θα το δοκιμαζα καν ουτε για αστειο. 2.ιδιο με το αυθεντικο αλλα να γραφει Mike αντι για nike. μαλλον δεν θα ασχοληθει κανεις εκτος αν ειναι πολυ συγκεκριμενο ρουχο. πχ καποιου επωνυμου σχεδιαστη κτλ. 3.αντιγραφη απο το αυθεντικο και ασχετη μαρκα ουτε καν παραποιηση της αυθεντικης μαρκας.και εκει δυσκολο να ασχοληθει καποιος .οτι ισχυει και παραπανω. δηλαδη χωρις παρεξηγηση εσυ μπηκες ινσομνια και αν εγω σου πω go for it εσυ θα πεις το ειπε ο πουλινος κατι ξερει και θα το κανω.και οταν σε μαζεψουν θα πεις μα εμενα μου το ειπαν στο ινσομνια Βρισκομαι στην 1η κατηγορια οποτε για κανενα λογο οχι εννοειτε πως δεν θα το εκανα χωρις να ψαχτω περαιτερω απλα το σκεφτηκα και ειπα να το μοιραστω 3 λεπτά πριν, poulinos είπε αν η ρεπλικα γραφει πανω north face εννοειται οτι ειναι παρανομο εφοσον δεν ειναι απο την ιδια την North face ασχετα σαν τι το πουλας. Οκ το καταλαβα ομως η ερωτηση μου ειναι πως θα μου κανει καποιος μηνυση απο την στιγμη που δεν ξερει για την υπαρξη μου διοτι στην Ελλαδα τα συγκεκριμενα brands δεν υπαρχουν πουθενα
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Ελλάδα 2,0 Νεανική επιχειρηματικότητα στα καλύτερα της.Ζήτα και ενίσχυση απο το ΕΣΠΑ. 2
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 3 minutes ago, NickPapadd21 said: Βρισκομαι στην 1η κατηγορια οποτε για κανενα λογο οχι εννοειτε πως δεν θα το εκανα χωρις να ψαχτω περαιτερω απλα το σκεφτηκα και ειπα να το μοιραστω οτι και αν σου πει καποιος εσυ θα παιρνες το ρισκο?εγω προσωπικα οχι ξαφνικα να βρεθω μπλεγμενος οτι πουλαω μαιμου ακομα και αν αναγραφω το ειναι μαιμου. οπως λενε μια φορα θα κατσει η βλακεια και μαντεψε ποιος θα την πληρωσει.
NickPapadd21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ελλάδα 2,0 Νεανική επιχειρηματικότητα στα καλύτερα της.Ζήτα και ενίσχυση απο το ΕΣΠΑ. Ειμαι 19 χρονων φοιτητης και δουλευω ταυτοχρονα ως σερβιτορος εννοειτε δεν εχω εμπειρια στις επιχειρησεις για αυτο και ψαχνω πληροφοριες 5 λεπτά πριν, poulinos είπε οτι και αν σου πει καποιος εσυ θα παιρνες το ρισκο?εγω προσωπικα οχι ξαφνικα να βρεθω μπλεγμενος οτι πουλαω μαιμου ακομα και αν αναγραφω το ειναι μαιμου. οπως λενε μια φορα θα κατσει η βλακεια και μαντεψε ποιος θα την πληρωσει. Παιδια ξανα λεω επειδη ανεβασα ενα ποστ δεν σημαινει οτι θα παω να το κανω απλα ζηταω απαντησεις και ψαχνω πληροφοριες
greekfragma Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 1 minute ago, NickPapadd21 said: Ειμαι 19 χρονων φοιτητης και δουλευω ταυτοχρονα ως σερβιτορος εννοειτε δεν εχω εμπειρια στις επιχειρησεις για αυτο και ψαχνω πληροφοριες πάρε πρώτα το χαρτί και έλα να ξαναρωτήσεις σε 3-4 χρόνια. τι σπουδάζεις;
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, NickPapadd21 είπε Ειμαι 19 χρονων φοιτητης και δουλευω ταυτοχρονα ως σερβιτορος εννοειτε δεν εχω εμπειρια στις επιχειρησεις για αυτο και ψαχνω πληροφοριες και το μυαλό σου πήγε να πουλάς μαϊμούδες. 1
basilis_k6 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) ειναι παρανομο και αν στησεις πχ παγκο στη λαικη δεν θα γινει τιποτα. αν εισαι αλλοδαπος παλι τιποτα. αν ομως ανοιξεις μαγαζι μαλλον θα σε κλεισουν. μαιμου υπαρχουν απειρα στην αθηνα και δουλευουν κανονικα, πχ santa barbara. ομως εσυ εκει που εισαι δεν εχεις ουτε πλατες ουτε λογο να ασχοληθεις εδω που τα λεμε. δεν θα παει τοσο καλα οσο νομιζεις γιατι το μαιμου πεθανε πλην υποδημάτων/τσαντας. πιο ευκολα θα βγαλεις λεφτα ανοιγοντας ενα κανονικο μαγαζι με γυναικεια ρουχα παρα αυτο. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2024 από basilis_k6
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 2 minutes ago, NickPapadd21 said: Ειμαι 19 χρονων φοιτητης και δουλευω ταυτοχρονα ως σερβιτορος εννοειτε δεν εχω εμπειρια στις επιχειρησεις για αυτο και ψαχνω πληροφοριες Παιδια ξανα λεω επειδη ανεβασα ενα ποστ δεν σημαινει οτι θα παω να το κανω απλα ζηταω απαντησεις και ψαχνω πληροφοριες και εγω δεν το λεω με κακια.απλα λεω οτι γενικα ειναι επιφοβο και οτι ακομα και αν σου πει καποιος καντο ,εσυ παλι θα την πληρωσεις αν γινει στραβη και οχι αυτος που στο ειπε. απο το να πεσει καρφωτη επειδη ο αλλος ξυπνησε μια ωραια μερα μεχρι απο την μαμα εταιρεια. μικρες πιθανοτητες?ενδεχομενως ναι. Μηδανικες πιθανοτητες? ΟΧΙ.
NickPapadd21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε και το μυαλό σου πήγε να πουλάς μαϊμούδες. Εχω δει αρκετους που το κανουνε και βγαζουν απιστευτο κερδος τωρα αν οι περισσοτεροι ειναι παρανομοι λογικα θα ειναι αλλα σιγουρα θα υπαρχει και ο νομιμος τροπος 2 λεπτά πριν, poulinos είπε και εγω δεν το λεω με κακια.απλα λεω οτι γενικα ειναι επιφοβο και οτι ακομα και αν σου πει καποιος καντο ,εσυ παλι θα την πληρωσεις αν γινει στραβη και οχι αυτος που στο ειπε. απο το να πεσει καρφωτη επειδη ο αλλος ξυπνησε μια ωραια μερα μεχρι απο την μαμα εταιρεια. μικρες πιθανοτητες?ενδεχομενως ναι. Μηδανικες πιθανοτητες? ΟΧΙ. Ναι καταλαβα εχεις δικιο σε αυτο εννοειτε ευχαριστω για τις απαντησεις 6 λεπτά πριν, greekfragma είπε πάρε πρώτα το χαρτί και έλα να ξαναρωτήσεις σε 3-4 χρόνια. τι σπουδάζεις; 2ο ετος ειμαι Πληροφορικη
basilis_k6 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, NickPapadd21 είπε Εχω δει αρκετους που το κανουνε και βγαζουν απιστευτο κερδος τωρα αν οι περισσοτεροι ειναι παρανομοι λογικα θα ειναι αλλα σιγουρα θα υπαρχει και ο νομιμος τροπος δεν υπαρχει νομιμος απλα δεν υπαρχει και εφαρμογη νομων στην ελλαδα. μην νομιζεις ομως οτι με φυσικο καταστημα -χωρις πλατες ξαναλεω- θα εισαι ενας απο αυτους. εχει τεραστιο κερδος αλλα για σενα εχει και ρισκο. βεβαια κατα πασα πιθανοτητα θα προλάβεις να βγαλεις πολλα περισσοτερα απο το προστιμο που θα φας, οταν και αν το φας. αληθεια αυτα που εχεις δει ειναι με ρουχα?
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, NickPapadd21 said: Εχω δει αρκετους που το κανουνε και βγαζουν απιστευτο κερδος τωρα αν οι περισσοτεροι ειναι παρανομοι λογικα θα ειναι αλλα σιγουρα θα υπαρχει και ο νομιμος τροπος μαλλον δεν εχεις καταλαβει κατι το βασικο.εφοσον μιλαμε για ρεπλικα αυθεντικου και με το ονομα του αυθεντικου δεν υπαρχει κατι νομιμο.νομιμο ειναι οτι εχεις μαγαζι και πληρωνεις φορους.πουλας κατι που δεν ειναι νομιμο και προστατευεται . ειναι σαν να λες οτι θα παω εγω αυριο θα φτιαξω παπουτσια των 10 ευρω και θα τα ονομασω Nike και θα τα πουλαω.δεν μπορω να χρησιμοποιησω το ονομα της north face ουτε της nike ουτε της columbia ουτε τιποτα. και ναρκωτικα πουλανε πολλοι αλλα δεν ειναι νομιμο. και βγαζουν και κερδος. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2024 από poulinos
Rebelos2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, NickPapadd21 είπε Εχω δει αρκετους που το κανουνε και βγαζουν απιστευτο κερδος τωρα αν οι περισσοτεροι ειναι παρανομοι λογικα θα ειναι αλλα σιγουρα θα υπαρχει και ο νομιμος τροπος Ναι καταλαβα εχεις δικιο σε αυτο εννοειτε ευχαριστω για τις απαντησεις 2ο ετος ειμαι Πληροφορικη Θα γίνεις καλός monkey coder. Έχεις έφεση από μικρός.
NickPapadd21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε δεν υπαρχει νομιμος απλα δεν υπαρχει και εφαρμογη νομων στην ελλαδα. μην νομιζεις ομως οτι με φυσικο καταστημα -χωρις πλατες ξαναλεω- θα εισαι ενας απο αυτους. εχει τεραστιο κερδος αλλα για σενα εχει και ρισκο. βεβαια κατα πασα πιθανοτητα θα προλάβεις να βγαλεις πολλα περισσοτερα απο το προστιμο που θα φας, οταν και αν το φας. αληθεια αυτα που εχεις δει ειναι με ρουχα? Ναι και συγκεκριμενα οπως εχω αναφερει πιο πανω μαρκες οι οποιες δεν υπαρχουν στην Ελλαδα σε κανενα καταστημα μονο οσοι κανουν resell και υπαρχει τεραστια ζητηση
basilis_k6 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, NickPapadd21 είπε Ναι και συγκεκριμενα οπως εχω αναφερει πιο πανω μαρκες οι οποιες δεν υπαρχουν στην Ελλαδα σε κανενα καταστημα μονο οσοι κανουν resell και υπαρχει τεραστια ζητηση ποια μαρκα δεν υπαρχει στην ελλαδα και εχει και τεραστια ζητηση? μηπως πουλανε ιντερνετικα?
NickPapadd21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, NickPapadd21 είπε Ναι και συγκεκριμενα οπως εχω αναφερει πιο πανω μαρκες οι οποιες δεν υπαρχουν στην Ελλαδα σε κανενα καταστημα μονο οσοι κανουν resell και υπαρχει τεραστια ζητηση Και με οσους το εχω συζητησει εχω παρει θετικες απαντησεις διοτι οι ρεπλικες ειναι πολυ καλης ποιοτητας 1:1 δηλαδη μονο και μονο απο γνωστους και φιλους εχω σιγουρα καμια 100ρια πελατες τωρα αν κανω και διαφημηση τικ τοκ ινσταγκραμ κτλπα θα μπορεσω να ανοιξω και e shop 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις