Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να ανοιξω ενα καταστημα ενδυματων με ρεπλικες τα οποια θα πωλουνται ως ρεπλικες οχι αυθεντικα δηλαδη ο κοσμος θα γνωριζει τι παιρνουνε απο την στιγμη που θα κοβω αποδειξεις κτλπα θα ειμαι ενταξει οσον αφορα το νομιμο κομματι?

εχω διαβασει οτι θεμα θα υπαρξει μονο απο τις επωνυμες εταιριες αν μου κανουνε μηνυση

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ποσο πιθανω ειναι ομως να συμβει κατι τετοιο αξιζει τον ρισκο?

1 ώρα πριν, greekfragma είπε

Δεν υπάρχει ρέπλικα σε αυτό που θες να κάνεις.

ή θα γράφει Adidas  και θα φας μήνυση ή Abibas. Διαλέγεις και παίρνεις.

• Confused 1
Δημοσ.
1 minute ago, NickPapadd21 said:

τράβα ρώτα έναν που το δοκίμασε να δεις τι θα σου πει. έχεις βρει κάποιον;

Δημοσ.

Επισης σκεφτηκα να προμηθευτω μονο μαρκες οι οποιες δεν υπαρχουν Ελλαδα ακομα ετσι ωστε να μην ερθει σε επαφη καποιος εκπροσωπος

Δημοσ.
3 minutes ago, NickPapadd21 said:

Επισης σκεφτηκα να προμηθευτω μονο μαρκες οι οποιες δεν υπαρχουν Ελλαδα ακομα ετσι ωστε να μην ερθει σε επαφη καποιος εκπροσωπος

λογιστή έχεις; πριν από αυτή τη σκέψη τι άλλο επάγγελμα έκανες;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NickPapadd21 είπε

Σοβαρέψου.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greekfragma είπε

λογιστή έχεις; πριν από αυτή τη σκέψη τι άλλο επάγγελμα έκανες;

Ειμαι σερβιτορος σε εστιατοριο καμια σχεση με αυτο που σκεφτηκα το ξερω απλως εχω καποια χρηματα στην ακρη και στην πολη μου τουλαχιστον δεν υπαρχει κατι παρομοιο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickPapadd21 είπε

Ειμαι σερβιτορος σε εστιατοριο καμια σχεση με αυτο που σκεφτηκα το ξερω απλως εχω καποια χρηματα στην ακρη και στην πολη μου τουλαχιστον δεν υπαρχει κατι παρομοιο

πουθενά δεν υπάρχει νόμιμα κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Πρέπει να ενημερωθείς γιατί εχεις μεσάνυχτα απο εμπόριο.

Ακριβως για αυτον τον λογο ζηταω την βοηθεια σας να μου εξηγησετε για τις επωνυμες μαρκες το καταλαβα δυσκολο και πολυ ριψοκινδυνο αλλα για κατι που δεν υπαρχει ακομα στην Ελλαδα ποσο πιθανω θα ηταν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, NickPapadd21 said:

Καλησπερα θελω να ανοιξω ενα καταστημα ενδυματων με ρεπλικες τα οποια θα πωλουνται ως ρεπλικες οχι αυθεντικα δηλαδη ο κοσμος θα γνωριζει τι παιρνουνε απο την στιγμη που θα κοβω αποδειξεις κτλπα θα ειμαι ενταξει οσον αφορα το νομιμο κομματι?

εχω διαβασει οτι θεμα θα υπαρξει μονο απο τις επωνυμες εταιριες αν μου κανουνε μηνυση

μπορει να υπαρχουν 3 ειδη απο ρεπλικα

1.ιδιο με το αυθεντικο ακριβως. δεν θα το δοκιμαζα καν ουτε για αστειο.

2.ιδιο με το αυθεντικο αλλα να γραφει Mike αντι για nike. μαλλον δεν θα ασχοληθει κανεις εκτος αν ειναι πολυ συγκεκριμενο ρουχο. πχ καποιου επωνυμου σχεδιαστη κτλ.

3.αντιγραφη απο το αυθεντικο και ασχετη μαρκα ουτε καν παραποιηση της αυθεντικης μαρκας.και εκει δυσκολο να ασχοληθει καποιος .οτι ισχυει και παραπανω.

1 minute ago, NickPapadd21 said:

Ακριβως για αυτον τον λογο ζηταω την βοηθεια σας να μου εξηγησετε για τις επωνυμες μαρκες το καταλαβα δυσκολο και πολυ ριψοκινδυνο αλλα για κατι που δεν υπαρχει ακομα στην Ελλαδα ποσο πιθανω θα ηταν?

δηλαδη χωρις παρεξηγηση εσυ μπηκες ινσομνια και αν εγω σου πω go for it εσυ θα πεις το ειπε ο πουλινος κατι ξερει και θα το κανω.και οταν σε μαζεψουν θα πεις μα εμενα μου το ειπαν στο ινσομνια

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, NickPapadd21 said:

η αγορά ενδύματος στην επαρχία παίζει μπάλα με ιντερνετικές αγορές. σερβιτόρος σε εστιατόριο σημαίνει οτι από επιχειρείν έχεις μαύρα μεσάνυχτα.

αν είσαι κάτω από 25 υπάρχουν ελπίδες να διαβάσεις πριν κάνεις το πρώτο δικό σου βήμα.  και πάλι το 100% δικό σου σημαίνει 100% και η ευθύνη και η απώλεια στις οικονομίες σου.

αν είσαι πάνω από 25 και ρωτάς αυτά τα πράγματα, δε σου έχω καλά νέα.

Δημοσ.

Στην ουσια σκεφτηκα να πουλησω ρεπλικες μαρκας για οχι τοσο επωνυμα brands τα οποια δεν υπαρχουν στην Ελλαδα ακομα παρανομο θα ηταν αν τα πουλουσα ως αυθεντικα σωστα?

Δημοσ.
Just now, NickPapadd21 said:

Στην ουσια σκεφτηκα να πουλησω ρεπλικες μαρκας για οχι τοσο επωνυμα brands τα οποια δεν υπαρχουν στην Ελλαδα ακομα παρανομο θα ηταν αν τα πουλουσα ως αυθεντικα σωστα?

αν η ρεπλικα γραφει πανω north face εννοειται οτι ειναι παρανομο εφοσον δεν ειναι απο την ιδια την North face ασχετα σαν τι το πουλας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...