tasoe Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα, θεωρείτε ότι αυτές οι ράβδοι που έχουν οι κεραίες και έχουν γεμίσει άλατα, επηρεάζουν το σήμα της κεραίας? Οι περισσότερες ράβδοι στην κεραία της πολυκατοικίας είναι τίγκα στα άλατα και τελευταία έχω κάποια θέματα κυρίως στα HD κανάλια και έλεγα μήπως είχα καμιά τύχη άμα τα καθαρίσω.
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δεν νομίζω ότι πιάνει άλατα εκεί. Στο δεξί δεν υπάρχει τίποτα ενώ στον σωλήνα αριστερά μάλλον έχει χτίσει φωλιά καμιά σφίγγα και την έχει σφραγίσει 1
esertas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Επίσης τα στοιχεία της κεραίας είναι για να εστιάζουν το σήμα σαν ανακλαστήρες γι αυτό και δεν παίζει ρόλο που είναι γειωμένα. Έλεγξε το καλώδιο που μπαίνει στο κουτάκι αν είναι όλα καθαρά.
tasoe Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δεν είναι φωλιά, είναι καμιά 20αριά ράβδοι και οι περισσότερες είναι φραγμένες. Πιστεύω πως είναι άλατα. Το καλώδιο εκεί που κουμπώνει στο κουτάκι είναι βιδωτό, αλλά όχι πολύ σταθερό, κάτι παίζει εκεί μάλλον. Θα κάνω καμιά δοκιμή βάλε βγάλε στρίψε και θα επανέλθω.
tasoe Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Λοιπόν, άλλαξα το F φις που έρχεται από την κεραία και μπαίνει στην πολυκατοικία γιατί ήταν ελαφρώς σπασμένο/λάσκα. Βελτιώθηκε λίγο το πρόβλημα αλλά όχι 100%. Μου κάνει μόνο τα νερά σε HD κανάλια, συγκεκριμένα στο ΣΚΑΙ και στο ANT1. Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα της τηλεόρασης? Επεξεργασία εικόνας/σήματος ξέρω γω? Ένα άλλο διαμέρισμα στην πολυκατοικία που έχω ρωτήσει δεν έχουν το πρόβλημα.
csontheline Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Πέρα από την λύση της μέτρησης με ειδικό εργαλείο, δοκίμασε είτε να ξαναβάλεις το βύσμα πιο σωστά, είτε και να ξαναπεράσεις τα κανάλια. Σε εμένα, καμιά φορά τον παίζει σε τέτοιες αλλαγές και θέλει αναζήτηση ξανά.
tasoe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 23 hours ago, csontheline said: Πέρα από την λύση της μέτρησης με ειδικό εργαλείο, δοκίμασε είτε να ξαναβάλεις το βύσμα πιο σωστά, είτε και να ξαναπεράσεις τα κανάλια. Σε εμένα, καμιά φορά τον παίζει σε τέτοιες αλλαγές και θέλει αναζήτηση ξανά. Πέρασα τα κανάλια πάλι. Τίποτα. Μάλλον πάω για νέα τηλεόραση. Τη δοκίμασα και στο από πάνω διαμέρισμα που πιάνει όλα τα κανάλια μπόμπα, άρα φταίε η τηλεόραση. Είναι 12 ετών, περίμενα να κρατήσει κι άλλο αλλά από ό,τι φαίνεται δεν το χει με τα HD κανάλια τελευταία. Αν έχει κάποιος κάποια ιδέα πχ σε ρύθμιση που θα μπορούσε να αλλάξει κάτι στην παρούσα φάση ας ενημερώσει.
csontheline Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δοκίμασες για όλες τις δυνατές αναζητήσεις; Αν και, νομίζω ότι, η σωστή ειναι aerial digital (υποθέτω "ψηφιακά κεραίας").
tasoe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 4 minutes ago, csontheline said: Δοκίμασες για όλες τις δυνατές αναζητήσεις; Αν και, νομίζω ότι, η σωστή ειναι aerial digital (υποθέτω "ψηφιακά κεραίας"). Ναι φίλε άσε, έκανα τα πάντα. Κατέληξα και σε factory reset της TV, μπας και είχε μπουκώσει από όλα τα updates και τις μαλακίες. Τίποτα, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μόνο σε τέσσερα HD κανάλια.
greekfragma Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 12χρονών τηλεόραση, τα έβγαλε τα λεφτά της. ευκαιρία να πετάξεις και τον αποκωδικοποιητή και να πετάξεις ένα έξτρα χειριστήριο και καλωδιομάνι.
tasoe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 8 minutes ago, greekfragma said: 12χρονών τηλεόραση, τα έβγαλε τα λεφτά της. ευκαιρία να πετάξεις και τον αποκωδικοποιητή και να πετάξεις ένα έξτρα χειριστήριο και καλωδιομάνι. Ναι, ήδη άρχισα να τσεκάρω για καινούρια. Δεν είχε αποκωδικοποιητή πάντως, δεν ήταν τόσο παλιά.
csontheline Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 20 minutes ago, greekfragma said: 12χρονών τηλεόραση, τα έβγαλε τα λεφτά της. ευκαιρία να πετάξεις και τον αποκωδικοποιητή και να πετάξεις ένα έξτρα χειριστήριο και καλωδιομάνι. Άτιμα, δεν τα κάνουν όπως παλιά! Έχουμε μία στο χωριό που ακόμα λειτουργεί. Καθοδικός σωλήνας, κεραίες εξωγήινου, ασπρόμαυρη. Θηρίο σκέτο!
korakios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 32 λεπτά πριν, tasoe είπε Ναι φίλε άσε, έκανα τα πάντα. Κατέληξα και σε factory reset της TV, μπας και είχε μπουκώσει από όλα τα updates και τις μαλακίες. Τίποτα, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μόνο σε τέσσερα HD κανάλια. μου θυμίζει πρόβλημα με έναν δέκτη , μήπως πιάνεις τα ίδια κανάλια αλλού σε SD format ? Δλδ τα υπόλοιπα HD τα παίζει ? (μήπως είναι και θέμα 720p vs 1080p κτλ) αν αξίζει η τηλεόραση ψάξου για κανα εξωτερικό δέκτη ή αν υποστηρίζει κάποιο module που να μπαίνει σε θύρα ωστε να μην έχεις 100 τηλεκοντρόλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα