IoannisSM Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Παιδια βοηθεια οποιος γνωριζει. Εχουμε μεινει χωρις ζεστο νερο απο το μποιλερ. 1 ωρα αναμενο και δεν ζεσταινει. Αν βοηθουν εχω τις παρακατω φωτογραφιες που δειχνω ποιοι σωληνες ειναι ζεστοι.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Ξαφνικά δεν βγάζει ζεστό νερό;Γενικά νερό βγάζει;Κάνει κάποιο θόρυβο;Καταλαβαίνεις να πέφτει η τάση όταν το ανάβεις;Το ρολόι της δεη γυρνάει γρήγορα;
IoannisSM Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ξαφνικά δεν βγάζει ζεστό νερό;Γενικά νερό βγάζει;Κάνει κάποιο θόρυβο;Καταλαβαίνεις να πέφτει η τάση όταν το ανάβεις;Το ρολόι της δεη γυρνάει γρήγορα; Λειτουργει με πετρελαιο. Σιγα σιγα η αποδοση επεφτε με την εννοια οτι χρειαζοταν ολο και περισσοτερο χρονο να ζεστανει το νερο. Τωρα ουτε σε 1 ωρα δεν ζεσταινει.
chios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Αν το έχεις χρόνια σίγουρα θέλει καθάρισμα, η σερπαντίνα του καλοριφέρ θα έχει πιάσει άλατα. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 4 ώρες πριν, IoannisSM είπε Παιδια βοηθεια οποιος γνωριζει. Εχουμε μεινει χωρις ζεστο νερο απο το μποιλερ. 1 ωρα αναμενο και δεν ζεσταινει. Αν βοηθουν εχω τις παρακατω φωτογραφιες που δειχνω ποιοι σωληνες ειναι ζεστοι. Θελεις να πεις οτι και η επιστροφη καιει? Δηλαδη κανει κυκλωμα αλλα δεν ζεσταινει?
IoannisSM Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 39 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Θελεις να πεις οτι και η επιστροφη καιει? Δηλαδη κανει κυκλωμα αλλα δεν ζεσταινει? Αυτα που εχω σημειωσει ειναι ζεστα.
PLACEBO_89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Αυτα που εχω σημειωσει ειναι ζεστα. Κανε καθαρισμο μποιλερ.. 1
Maurikycli Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στην κάτω μεριά της πρώτης φωτό, αυτό το κυλινδρικό τμήμα μεταξύ μπόιλερ και βάνας, μπορείς να δεις αν έχει κάποιο βελάκι και προς τα που δείχνει. Μου μοιάζει με αντεπίστροφο και μάλλον έχουν δώσει ανάποδα τα νερά του λέβητα που μπαίνουν στο μπόιλερ για να ζεστάνουν το νερό. Επίσης το ότι έχασε σταδιακά απόδοση ενισχύει την ανάγκη για συντήρηση όπως αναφέρθηκε Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2024 από Maurikycli
meletis_m Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 9 ώρες πριν, IoannisSM είπε Παιδια βοηθεια οποιος γνωριζει. Εχουμε μεινει χωρις ζεστο νερο απο το μποιλερ. 1 ωρα αναμενο και δεν ζεσταινει. Αν βοηθουν εχω τις παρακατω φωτογραφιες που δειχνω ποιοι σωληνες ειναι ζεστοι. Ξεκινάς με καθαρισμό μποίλερ , βγάζεις τους διακόπτες σωμάτων και στο ζεστό και στο κρύο και συνδέεις με τη αναλογη διατομή το μποιλερ . Έχει μήπως καμία αντεπίστροφη βαλβίδα και έφτασε η ωρα για αλλαγη ? Αφού είναι συνδεδεμένο με το λέβητα μήπως χάλασε ο θερμοστάτης του ; Έχει δικό του κυκλοφορητή ξεχωριστό ? 1
IoannisSM Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Την Τεταρτη ερχεται ο τεχνικος... 2
meletis_m Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Μιας και υπάρχει ήδη θεματική ενότητα . Ας ρωτήσω και εγω . Εχω μποιλερ λεβητοστασίου 300λτ 3πλής ενέργειας . Υπάρχει μαγαζί να φτιάχνει αντιστάσεις ; Δε μπορώ να βρω πουθενα , το εργοστάσιο ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ δε μπορεί να εξυπερετήσει και η αντίσταση είναι με 6 βίδες . Αρκετα σπάνιο . Το μπόιλερ έχει καθαριστει και παρόλο που είναι 20 ετίας δε εχει θέμα . 11 ώρες πριν, IoannisSM είπε Την Τεταρτη ερχεται ο τεχνικος... Ωραία πέρα απο το πρόβλημα που θα έχεις , να πεις να σου βγάλει τους διακόπτες σωμάτων στραγγαλίζει το νερό . Δε είναι για αυτη τη δουλειά στο μποιλερ . Κατευθείαν τη διατομή και με 2 βάνες βάζουν . 1
chios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Υπάρχει μαγαζί να φτιάχνει αντιστάσεις ; Δε μπορώ να βρω πουθενα , https://www.mica.gr/ Βεβαίως και γίνεται να στην φτιάξουν.
meletis_m Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, chios είπε https://www.mica.gr/ Βεβαίως και γίνεται να στην φτιάξουν. Θα τους πάρω ενα τηλέφωνο αύριο . Εάν και το έχω αμελήσει προφανως γιατι με τίς τιμές ρεύματος δε με συμφέρει για 300λτ . Δουλεύει κατά κύριο λόγο με αυτονομία με το καλοριφέρ .
giannnis122 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Στις 10/2/2024 στις 2:52 ΜΜ, IoannisSM είπε Αυτα που εχω σημειωσει ειναι ζεστα. Οι σωλήνες εικει που έχει την μόνωση είναι ζεστοί και η δύο;
IoannisSM Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 34 λεπτά πριν, giannnis122 είπε Οι σωλήνες εικει που έχει την μόνωση είναι ζεστοί και η δύο; Ναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα