giannakis95 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα ήθελα να αγοράσω το τζαμάκι της spigen ποσό δύσκολο θα είναι να το περάσω μόνος μου;
Titos301 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, giannakis95 είπε Καλησπέρα ήθελα να αγοράσω το τζαμάκι της spigen ποσό δύσκολο θα είναι να το περάσω μόνος μου; δεν θα το ελεγα ιδιαιτερο δυσκολο καλο ειναι να δεις πριν 2-3 βιντεακια τοποθετησης για να δεις πως το κανουν και μετα το εφαρμοζεις στο δικο σου
giannakis95 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Εγώ δεν θέλω να έχει σκουπιδακια μέσα
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 9 ώρες πριν, giannakis95 είπε Εγώ δεν θέλω να έχει σκουπιδακια μέσα Αυτό είναι εύκολο. Κάθεσαι κάτω από μια λάμπα, για να βλέπεις αν κάθεται σκόνη, και χρησιμοποιείς τα προϊόντα που έχει μέσα η συσκευασία (μαντηλάκι, πανάκι). Μετά περνάς και το γυαλάκι. Πολλές συσκευασίες τής spigen έχουν και οδηγό, οπότε μπαίνει και ίσια. Τέλος, περνάς με το σκληρό υλικό, από μέσα προς τις άκρες, την οθόνη σου και δεν αφήνει φυσαλίδες. Έχει και οδηγίες μέσα.
giannakis95 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 5 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Αυτό είναι εύκολο. Κάθεσαι κάτω από μια λάμπα, για να βλέπεις αν κάθεται σκόνη, και χρησιμοποιείς τα προϊόντα που έχει μέσα η συσκευασία (μαντηλάκι, πανάκι). Μετά περνάς και το γυαλάκι. Πολλές συσκευασίες τής spigen έχουν και οδηγό, οπότε μπαίνει και ίσια. Τέλος, περνάς με το σκληρό υλικό, από μέσα προς τις άκρες, την οθόνη σου και δεν αφήνει φυσαλίδες. Έχει και οδηγίες μέσα. Είναι ευκολο;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, giannakis95 είπε Είναι ευκολο; Είναι πανεύκολη διαδικασία. Μπορείς να δεις και βιντεάκι, όπως λέει ο Τίτος, αν δεν το 'χεις ξανακάνει.
vasm75 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα, Γνωρίζετε κανένα μαγαζί Αθήνα (κεντρο- Β. Προάστεια) που να το τοποθετούνε καλά οι ίδιοι?
aces Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Στις 22/2/2024 στις 11:21 ΠΜ, vasm75 είπε Καλησπέρα, Γνωρίζετε κανένα μαγαζί Αθήνα (κεντρο- Β. Προάστεια) που να το τοποθετούνε καλά οι ίδιοι? https://spaceboy.io/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα