Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, notist said:

Μάνδρα Αττικής λέει. Δεν πας μια βόλτα να δεις από κοντά να πάρεις και τις κότες? Αν λειτουργεί βέβαια. 

Δεν είμαι δυστυχώς

• Sad 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannis808 είπε

εκανα παραγγελία 6 Δεκέμβρη 7 κότες και από τότε εξαφανιστηκαν και δεν απαντάνε στα τηλέφωνα.

Πόσα έδωσες? Αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς? 

Spoiler

Και ναι το σκέφτηκα να γραψω αν οι κότες είναι που δεν απαντάνε στα τηλέφωνα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Και ναι το σκέφτηκα να γραψω αν οι κότες είναι που δεν απαντάνε στα τηλέφωνα

Spoiler

Λες οι κότες να κάνουν την πάπια; 

Δημοσ.
2 hours ago, giannis808 said:

Καλησπέρα στο φόρουμ. Λίγο περίεργο το θέμα αλλά πέρα για πέρα αληθινό όπως θα διαπιστώσει όποιος δει τις τελευταίες αξιολογήσεις της φάρμας του τίτλου. Έπεσα και εγώ θύμα λοιπόν, και θέλω να προχωρήσω σε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή έτσι για το γαμωτο περισσότερο πάρα για τα χαμένα χρήματα. Ξέρει κανείς λεπτομέρειες εκτός από την ονλαιν πλατφόρμα του συνήγορου; Αν φυσικά δει κάποιος άλλος από αυτούς που έπεσαν θύμα απάτης ευχαρίστως να προχωρήσουμε μαζί, όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. 

For context, εκανα παραγγελία 6 Δεκέμβρη 7 κότες και από τότε εξαφανιστηκαν και δεν απαντάνε στα τηλέφωνα. Ότι ακριβώς δηλαδή λένε και οι αξιολογήσεις. 

Θα ήταν αλανιάρες …

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέρα από Συνήγορο του Καταναλωτή, κάνε και αναφορές για απάτη σε ότι πλατφόρμα βρεις προφίλ τους
κι εσύ και οι υπόλοιποι (κάνε μια παρότρυνση με κρητική στο google)

βλέπω έχει 2χ fb, youtube, "x" (πρώην twitter) κάτι μπλόγκερ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο....
ρίξε ότι μπορείς....

πχ στο youtube αναφορά καναλιού-> "σπαμ και απάτες"-> βάζεις κείμενο κάτι σαν

Αναφορά σε κείμενο

receives payment but doesn't deliver unless legal action is taken against them. See Google reviews on link below.
https://g.co/kgs/pVzRPgH

Επεξ/σία από SoullessRider
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, notist είπε

Μάνδρα Αττικής λέει. Δεν πας μια βόλτα να δεις από κοντά να πάρεις και τις κότες? Αν λειτουργεί βέβαια. 

Μακριά από Ελευσίνα μέχρι Μάντρα μυρίζει μπαρούτι.........🤣

Το ασχημο είναι οτι η απάτη έχει ξεφύγει από τα στενά πλαίσια που λειτουργούσε παλαιότερα και έφτασε σε κότες , πρόβατα και λοιπά οικόσιτα. Κάντο το γαργάρα και καλό είναι που πόσταρες να γίνει ευρύτερα γνωστό μην την πατήσουν και άλλοι. Το insomnia έχει υψηλή θέση στην αναζήτηση του google.

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, papoys1 said:

Το ασχημο είναι οτι η απάτη έχει ξεφύγει από τα στενά πλαίσια που λειτουργούσε παλαιότερα και έφτασε σε κότες , πρόβατα και λοιπά οικόσιτα. Κάντο το γαργάρα και καλό είναι που πόσταρες να γίνει ευρύτερα γνωστό μην την πατήσουν και άλλοι. Το insomnia έχει υψηλή θέση στην αναζήτηση του google.

Μα κυρίως γιαυτό το ποσταρα γτ αν το είχε ανεβάσει άλλος στο ινσομνια θα το είχα δει σίγουρα 😂

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Choutas είπε

εντάξει κότες είναι δεν πήρες και αυτοκίνητο από γερμάνια.

Μεση νοοτροπια ελληνα ( και δη  insomniac ) .

Αρα αφου δεν εχασε 5κ,αλλα μονο 100 ευρω,δεν τρεχει μια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

19 ώρες πριν, papoys1 είπε

πολυ πολυ πολυ βλάκας ξάδελφος  του κολλητού  μου ,εβαλε αγγελία πουλαγε smart tv 36αρα μου φαίνεται ,τον παίρνει κάποιος απο ασπρόπυργο ???? αυτος μένει ανω γλυφάδα ,δεν εχω μέσο μεταφοράς του λέει ο γύφτος-αγοραστής ,ενδιαφέρομαι σοβαρά για την tv αλλα εχω σπάσει το πόδι μου και δεν  μπορώ να ερθω ουτε με ταξί...ελα και θα σου δώσω +30 ευρω για την βενζίνη ...παει ο βλάκας ασπρόπυργο σε κατι στενάκια κλπ και πέφτει κυριολεκτικά σε ενέδρα ??? του ορμάνε 10-20 γύφτοι που εμφανίστηκαν απο γύρω στενά κλπ ξύλο μπουνιές κλωτσιές στο κεφάλι ποδια κλπ ,τον πετάνε εξω απο το αμάξι ,του παίρνουν το αμάξι μαζι με την tv και φυσικά πορτοφόλι -ρολόι-κινητό ,τυχαία πέρναγε μια πυροσβεστική ,ειχε αρπάξει φωτιά πιο πέρα ,τον ειδαν κατω πεσμένο γεμάτο αιματα κλπ ,τους εκανε νόημα σταμάτησαν τον πήραν μέσα και τον πήγαν στο νοσοκομείο ,εμεινε μέσα 15 μέρες για να συνέλθει απο τα χτυπήματα ,ακόμα και σήμερα απο το 1 μάτι εχει σοβαρό πρόβλημα ορασης ...τώρα εβαλε μυαλό φυσικά αλλα τώρα ειναι αργά ...το συμβάν αυτο εγινε πριν 5-6 χρόνια τέτοια εποχή περίπου ...οπότε βαλε μέσα και ασπρόπυργο μεριά πολυ επικίνδυνη...

Επεξ/σία από kostis444t
  • Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 hours ago, StamTheMan said:

Μεση νοοτροπια ελληνα ( και δη  insomniac ) .

Αρα αφου δεν εχασε 5κ,αλλα μονο 100 ευρω,δεν τρεχει μια.

Κάτι τέτοιοι με ωθούν όλο και πιο πολύ στο να κάνω καταγγελια στον Συνήγορο. Φαντάζομαι ότι αν τους πιάσω αύριο στον δρόμο και τους πάρω 56€ και αρχίσω να τρέχω δεν θα τους νοιάξει και θα συνεχίσουν την ημέρα τους όπως πριν, σωστά;

55 minutes ago, kostis444t said:

πολυ πολυ πολυ βλάκας ξάδελφος  του κολλητού  μου ,εβαλε αγγελία πουλαγε smart tv 36αρα μου φαίνεται ,τον παίρνει κάποιος απο ασπρόπυργο ???? αυτος μένει ανω γλυφάδα ,δεν εχω μέσο μεταφοράς του λέει ο γύφτος-αγοραστής ,ενδιαφέρομαι σοβαρά για την tv αλλα εχω σπάσει το πόδι μου και δεν  μπορώ να ερθω ουτε με ταξί...ελα και θα σου δώσω +30 ευρω για την βενζίνη ...παει ο βλάκας ασπρόπυργο σε κατι στενάκια κλπ και πέφτει κυριολεκτικά σε ενέδρα ??? του ορμάνε 10-20 γύφτοι που εμφανίστηκαν απο γύρω στενά κλπ ξύλο μπουνιές κλωτσιές στο κεφάλι ποδια κλπ ,τον πετάνε εξω απο το αμάξι ,του παίρνουν το αμάξι μαζι με την tv και φυσικά πορτοφόλι -ρολόι-κινητό ,τυχαία πέρναγε μια πυροσβεστική ,ειχε αρπάξει φωτιά πιο πέρα ,τον ειδαν κατω πεσμένο γεμάτο αιματα κλπ ,τους εκανε νόημα σταμάτησαν τον πήραν μέσα και τον πήγαν στο νοσοκομείο ,εμεινε μέσα 15 μέρες για να συνέλθει απο τα χτυπήματα ,ακόμα και σήμερα απο το 1 μάτι εχει σοβαρό πρόβλημα ορασης ...τώρα εβαλε μυαλό φυσικά αλλα τώρα ειναι αργά ...το συμβάν αυτο εγινε πριν 5-6 χρόνια τέτοια εποχή περίπου ...οπότε βαλε μέσα και ασπρόπυργο μεριά πολυ επικίνδυνη...

Μακριά από Αθήνα και ούτε καν αγαπημένοι 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostis444t είπε

Τρομερό. Ασε φιλε γιναμε ζουγκλα.Εφαρμογή νόμων μόνο μέσω τηλεόρασης και τηλεπερσονων.Γυφτοι ανεξελεγκτοι αλωνίζουν και κανείς δεν τολμάει να τους πειράξει.Στην περιοχήμου εχουμε αρκετούς ούτε να τους κοιτάξεις δεν τολμάς. Εχουν περάσει το εγκλημα σε άλλο επίπεδο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, papoys1 είπε

Τρομερό. Ασε φιλε γιναμε ζουγκλα.Εφαρμογή νόμων μόνο μέσω τηλεόρασης και τηλεπερσονων.Γυφτοι ανεξελεγκτοι αλωνίζουν και κανείς δεν τολμάει να τους πειράξει.Στην περιοχήμου εχουμε αρκετούς ούτε να τους κοιτάξεις δεν τολμάς. Εχουν περάσει το εγκλημα σε άλλο επίπεδο.

και μιλάμε για πριν 6χρόνια ....οχι σήμερα που η εγκληματικότητα εχει φθάσει  στα υψη ειδικά απο αυτούς , συγγενικό  μου ατομο με 2 μέτρα υψος κυριολεκτικά γομάρι που λέμε που τον θεωρώ γιατι τον ξέρω πολλα χρόνια σαν πανέξυπνο και πολυ πολυ πολυ πολυ παρατηρητικό-προσεκτικό και προνοητικό σαν ατομο γυρω στα 50 σήμερα , εργαζόταν σε ειδικευμένη μονάδα του στρατού που θέλει ΟΛΑ τα ανωτέρω που εγραψα ,πριν 3-4 κυριακές ηταν σε γνωστό  παζάρι στην αθηνα που γινεται καθε κυριακή  ,και φορούσε μπουφάν με 2 τσέπες (στο υψος του στήθους ειναι αυτές ) οι οποίες κούμπωναν  με 1 κουμπί η καθε μία τσέπη και φυσικά και οι 2 ηταν κουμπωμένες ,γίνεται μια αναμπουμπούλα συνωστισμός κλπ και σε δευτερόλεπτα εμφανίζονται 7-8  μπουλούκι γύφτοι ελληνες η ξένοι γύφτοι δεν εχει σημασία ,και  στριμώχνουν 3-4 ανδρες γυναίκες που ηταν στο διάβα τους  και  τους αγκαλιάζουν λογω του μεγάλου συνωστισμού ,ο ξάδελφος χαμπάρι δεν πήρε οτι του ξεκούμπωσαν την μια  τσέπη (η αλλη ηταν αδεια ) και του πήραν 1 μικρό πορτοφολάκι που ειχε μέσα 50 ευρώ σε χαρτονομίσματα (ευτυχώς οχι κινητό η κάρτες η ταυτότητα) το κατάλαβε μετά απο 10 δευτερόλεπτα μου ειπε οπως και οι αλλοι που ηταν δίπλα του ,οτι τους εκλεψαν κινητά-πορτοφόλια κλπ και αρχίζουν να φωνάζουν κλέφτες κλέφτες ,τους βλέπει στα 15 μέτρα να προχωράνε αυτοι γρήγορα και υπήρχαν 2 επιλογές μου ειπε ,η να τους κυνηγήσω και θα τους εφτανα σίγουρα σπρώχνοντας δεξιά και αριστερά τον κόσμο και μετά θα γινόταν μακελιό με αυτούς με ξύλο-μπουνιές κλπ ,αν ηταν ενας η δυο θα τους ορμούσα  μου ειπε αλλα ηταν 6-7-8 παντού ξεφύτρωναν ,οπότε εκανα τον μαλάκ@ και εφυγε σε αντίθετη κατεύθυνση κατηγορώντας τον εαυτό του που ηταν απρόσεκτος ,και ακόμα και σήμερα λέει αυτοι θα ειχαν μαχαίρια -κατσαβίδια επάνω τους και σίγουρα θα τα χρησιμοποιούσαν και η ζωη μου δεν αξίζει μόνο 50 ευρώ που μου εκλεψαν ,τώρα που εβαλε μυαλό (ηταν η πρώτη φορά που επαθε κάτι τέτοιο στη ζωή του μέχρι σήμερα (η σε γήπεδο η σε μετρό η σε λεωφορείο η σε παζάρι κλπ κλπ ) και δεν μπορεί να το ξεπεράσει ,οχι για τα 50 ευρω που του εκλεψαν ,αλλα πως την πάτησε ετσι και ΔΕΝ κατάλαβε το χέρι που του ανοιξε το κουμπί και  του πήρε το πορτοφόλι του ,τωρα μου ελεγε εφτιαξε ενα τετράγωνο απο φελιζόλ που μοιάζει σαν πορτοφόλι απ εξω που το βλέπει κάποιος αφου ειναι μέσα στην τσέπη  του και το γέμισε γύρω γύρω με ξυραφάκια αυτα που εχουν και απο τις 2 πλευρές λεπίδες και περιμένει τον επόμενο κλέφτη...(παιδιά ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ειδικά σε παζάρια οπως ελαιώνα -σχιστό κλπ και φυσικά στο μετρό - συγνώμη για το σεντόνι)

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, kostis444t είπε

Ενδιαφέρουσα η ιστορία αλλά που ακριβώς κολλάει στο παρόν τόπικ? 🤔

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...