giannis808 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα στο φόρουμ. Λίγο περίεργο το θέμα αλλά πέρα για πέρα αληθινό όπως θα διαπιστώσει όποιος δει τις τελευταίες αξιολογήσεις της φάρμας του τίτλου. Έπεσα και εγώ θύμα λοιπόν, και θέλω να προχωρήσω σε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή έτσι για το γαμωτο περισσότερο πάρα για τα χαμένα χρήματα. Ξέρει κανείς λεπτομέρειες εκτός από την ονλαιν πλατφόρμα του συνήγορου; Αν φυσικά δει κάποιος άλλος από αυτούς που έπεσαν θύμα απάτης ευχαρίστως να προχωρήσουμε μαζί, όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. For context, εκανα παραγγελία 6 Δεκέμβρη 7 κότες και από τότε εξαφανιστηκαν και δεν απαντάνε στα τηλέφωνα. Ότι ακριβώς δηλαδή λένε και οι αξιολογήσεις. 1
Maurikycli Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Με τί πλήρωσες; Μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση της συναλλαγής;
giannis808 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 5 minutes ago, Maurikycli said: Με τί πλήρωσες; Μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση της συναλλαγής; Με κατάθεση σε λογαριασμό με αιτιολογία κατάθεσης "Όνομα δικό μου. Παραγγελία 7 κότες leghorn για το τάδε μέρος" Πιστεύεις μπορώ να κάνω αμφισβήτηση 2 μήνες μετά; Δεν χάνω κάτι να δοκιμάσω, θα περάσω από Δευτέρα από την τράπεζα μου
Maurikycli Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Λ Αν ήταν με πιστωτική θα υπήρχε μια πιθανότητα. Με κατάθεση σε λογαριασμό λίγο απίθανο 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, giannis808 είπε Με κατάθεση σε λογαριασμό με αιτιολογία κατάθεσης "Όνομα δικό μου. Παραγγελία 7 κότες leghorn για το τάδε μέρος" Πιστεύεις μπορώ να κάνω αμφισβήτηση 2 μήνες μετά; Δεν χάνω κάτι να δοκιμάσω, θα περάσω από Δευτέρα από την τράπεζα μου ξεχνα το αν έγινε κατάθεση.
giannis808 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Και εμένα αυτή είναι η άποψη μου γενικά για τις καταθέσεις γιαυτό δεν το σκέφτηκα εξαρχής. Θα κάνω τα νόμιμα και βλέπουμε
Maurikycli Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Μήπως ήταν του μακαρίτη που σκότωσαν στη Μάντρα;
forgotten Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 36 λεπτά πριν, giannis808 είπε Καλησπέρα στο φόρουμ. Λίγο περίεργο το θέμα αλλά πέρα για πέρα αληθινό όπως θα διαπιστώσει όποιος δει τις τελευταίες αξιολογήσεις της φάρμας του τίτλου. Έπεσα και εγώ θύμα λοιπόν, και θέλω να προχωρήσω σε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή έτσι για το γαμωτο περισσότερο πάρα για τα χαμένα χρήματα. Ξέρει κανείς λεπτομέρειες εκτός από την ονλαιν πλατφόρμα του συνήγορου; Αν φυσικά δει κάποιος άλλος από αυτούς που έπεσαν θύμα απάτης ευχαρίστως να προχωρήσουμε μαζί, όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. For context, εκανα παραγγελία 6 Δεκέμβρη 7 κότες και από τότε εξαφανιστηκαν και δεν απαντάνε στα τηλέφωνα. Ότι ακριβώς δηλαδή λένε και οι αξιολογήσεις. μπηκα και ειδα πολλαπλες κριτικες στο google αρνητικες για αυτη την φαρμα, γιατι δεν το ψαξες περαιτερω??
giannis808 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 2 minutes ago, forgotten said: μπηκα και ειδα πολλαπλες κριτικες στο google αρνητικες για αυτη την φαρμα, γιατι δεν το ψαξες περαιτερω?? Άμα δεις είναι των τελευταίων δύο μηνών. Όταν παράγγειλα εγώ 6 Δεκέμβρη είχε σχεδόν μόνο θετικές. Άσε που δεν πας πονηρεμενος στην φάρμα με τις κότες, 4+ αστέρια είδα, δεν το έψαξα περαιτέρω 😂 2
kostis444t Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 απλα την πάτησες φιλε...εγω βλέπω αρνητικές κριτικές και 1 και 2 και 3 χρόνια απο σήμερα ,οπότε γιατι γράφεις για τους τελευταίους 2 μήνες οτι διάβασες υπήρχαν μονο αρνητικές ?
korakios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, giannis808 είπε Ξέρει κανείς λεπτομέρειες εκτός από την ονλαιν πλατφόρμα του συνήγορου; μόνο online , δλδ και email να στείλεις πάλι ηλεκτρονικά είναι , δεν κατάλαβα την ερώτηση
mariosnik_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Τώρα έχουμε και κλεφτοκοταδες μέσω ίντερνετ. 1 1
giannis808 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, kostis444t said: απλα την πάτησες φιλε...εγω βλέπω αρνητικές κριτικές και 1 και 2 και 3 χρόνια απο σήμερα ,οπότε γιατι γράφεις για τους τελευταίους 2 μήνες οτι διάβασες υπήρχαν μονο αρνητικές ? Πολύ λιγότερες σε σχέση με τώρα. Όπως λέω και πάνω δεν μπήκα να διαβάσω τις κριτικές για να πάρω 7 κότες. Μπήκα στο σαιτ, είδα και πάνω από 4 αστέρια κριτικές (τότε) οπότε δεν το έψαξα περαιτέρω. Δεν πας πονηρεμενος να πάρεις 7 κότες να κάνεις την δουλειά σου. Κακώς από ότι φαίνεται γιατι γενικά οντας και παλιό μέλος εδώ έχουν δει πολλά τα μάτια μου (πρόσφατο παράδειγμα γνωστής την Δευτέρα που έβαλε το μισό κόστος aka 300€ για iphone 14 pro και της έστειλε ένα "tracking" ο πωλητής μας και εξαφανίστηκε. Φυσικά ακόμα δεν φαίνεται πουθενά το tracking). Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2024 από giannis808 1
notist Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Μάνδρα Αττικής λέει. Δεν πας μια βόλτα να δεις από κοντά να πάρεις και τις κότες? Αν λειτουργεί βέβαια. 1
Maurikycli Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Πολύ παλιά θυμάμαι που πούλαγαν στη λαϊκή κλωσόπουλα πριν το Πάσχα Μόλις τώρα, notist είπε Μάνδρα Αττικής λέει. Δεν πας μια βόλτα να δεις από κοντά να πάρεις και τις κότες? Αν λειτουργεί βέβαια. Άσε τύπε, πέφτουν μπουμπουνιτά 😕
Προτεινόμενες αναρτήσεις