jordansgr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα σας, προσπαθώ να καταλάβω πως χρεώνεται μια πράξη, αγορά, πληρωμή με κάρτα από ιστοσελίδα(κλασική φόρμα πληρωμής που έχουν όλα τα e-shop). Σκέφτομαι να υλοποιήσω την λύση της Viva Wallet(smart checkout) οπως το λεει στην σελίδα της. Ποια τα κόστη της προμήθειας; Ποια τα σταθερά κόστη; Στην σελίδα της λέει για "ΛΥΣΕΙΣ ONLINE ΠΛΗΡΩΜΩΝ - ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ" στο 1,69% και 0,24 κόστος επεξεργασίας. Αυτό δηλαδή σημαίνει. Αν έχω στην ιστοσελίδα μου μια χρέωση 10 ευρο. Πελάτης κάνει πληρωμή με κάρτα μέσω ιστοσελίδας Καθαρά σε εμένα θα έρθουν 10 - 1,69% = 9,83 - 0,24 = 9,59, καθαρά που θα έρθουν σε εμένα; Είναι σωστός ο συλλογισμός μου ; Ευχαριστώ
Λύση sdikr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Λύση Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Σωστά το υπολογίζεις, απλά θα πρέπει πρώτα να τους ζητήσεις μια προσφορά να σου δώσουν τιμές, εσύ είσαι στο Online που είναι 2,19% ίσως να παίζουν προσφορές ανάλογα τον όγκο συναλλαγών που θα κάνεις https://www.vivawallet.com/gr_el/pricing-gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα