Dennis077 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Οι χρεώσεις των 3€ και 4€ στα εισερχόμενα εμβάσματα που είχαν οι τράπεζες σταματάει από σήμερα με μέγιστη χρέωση στα 0,50 λεπτά. Αυτή η χρέωση θα ισχύσει για όλες τις τράπεζες αν έχω καταλάβει σωστά; 1
davarisx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Έστειλα πριν λίγο 50€ από Πειραιώς σε alpha bank. Η Πειραιώς σωστά μου κράτησε 0.50€,η alpha μου κράτησε 4 ευρώ εισερχόμενο έμβασμα.τελικα ισχύουν η όχι οι μειώσεις? 1
teot Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, davarisx είπε Έστειλα πριν λίγο 50€ από Πειραιώς σε alpha bank. Η Πειραιώς σωστά μου κράτησε 0.50€,η alpha μου κράτησε 4 ευρώ εισερχόμενο έμβασμα.τελικα ισχύουν η όχι οι μειώσεις? Απ οτι διάβασα σε κάποιες οικονομικές σελίδες.... "Σε ισχύ τίθεται από σήμερα η κατάργηση ή μείωση των 6 βασικών τραπεζικών προμηθειών. Συγκεκριμένα, από σήμερα και σταδιακά μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, όλες οι τράπεζες θα έχουν προσαρμόσει τα συστήματά τους με βάση τις προβλέψεις του νόμου" Προφανώς κάποιες "δεν πρόλαβαν" να προσαρμόσουν τα συστήματα τους....βέβαια αν ήταν αύξηση θα τα είχαν προσαρμόσει απο το πρώτο δευτερόλεπτο.... Για μια πρώτη ενημέρωση των νέων χρεώσεων παραθέτω αποσπάσματα απο το τιμολόγιο της Πειραιώς..... Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου από teot 2
atpanos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου επιβεβαιώνω οτι χθες το απόγευμα ακομα μου έδειχνε προμήθεια 2 € για φόρτιση 10 € σε virtual mastercard στην εθνική, τώρα ειναι 0 €.
davarisx Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Ξέχασα να αναφέρω ότι πρόκειται για λογαριασμό αθλητικού συλλόγου. Μίλησα σήμερα τηλεφωνικά με alpha bank και μου είπαν ότι τα 0.50 ισχύουν μόνο για εξερχόμενο έμβασμα και για εισερχόμενο μέχρι τα 5000 ευρώ υπάρχει χρέωση 4 ευρώ.οταν του είπα είναι και για εισερχόμενο 0.50 μου είπαν μιλήστε με ένα κατάστημα να σας επιστραφει εάν είναι η διαφορά. Η απόλυτη τρέλα. 1 1
kogba Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Σε φόρτιση προ πληρωμένης, Πειραιώς, μέχρι 100€ την ημέρα δωρεάν. Μετά χρέωση 1€ για κάθε 100€. Σε εξερχόμενο έμβασμα, μου κράτησε 0,5€.
The_Judas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) η Πειραιως σήμερα σε εμβασμα εταιρείας ακομη 1.40 χρεωσε... Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου από The_Judas
mindreader Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 8 hours ago, The_Judas said: η Πειραιως σήμερα σε εμβασμα εταιρείας ακομη 1.40 χρεωσε... Ειναι δυνατον;;;;;;
Weiss Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, mindreader είπε Ειναι δυνατον;;;;;; 9 ώρες πριν, The_Judas είπε η Πειραιως σήμερα σε εμβασμα εταιρείας ακομη 1.40 χρεωσε... Νομίζω το μέτρο αφορά φυσικά πρόσωπα και ελεύθερους επαγγελματίες. 1
PharmChem Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Έλαβα σήμερα εισερχόμενο έμβασμα SEPA (μισθοδοσία) από Citi Bank Μεγάλης Βρετανίας σε λογαριασμό μου στην Πειραιώς. Χρέωση 0,5€ αντί 4€. Συνάδελφος σε λογαριασμό Εθνικής είχε επίσης χρέωση 0,5€ αντί 3€. 1
mindreader Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Παντως, η εφαρμογη των μειωμενων χρεωσεων, ηταν ευρωπαϊκη οδηγια, οχι κατι για το οποιο αποφασισε η οποια ελληνικη κυβερνηση. Για να ξερουμε απο που προερχεται τι. 5
anaximandros Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Μέχρι τώρα, μεταφορά ποσών από eurobank σε Πειραιώς, η Πειραιώς αφαιρούσε 4 ευρώ από το ποσό του εμβάσματος. Δηλαδή αν έστελνα 200 ευρώ απο την eurobank, ο παραλήπτης στην Πειραιώς λάμβανε 196. Έχει αλλάξει αυτό ή όχι;
kage Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μην μπερδευεστε οι ευρωπαικες Οδηγιες ειναι προτροπες ..οχι νομοι! Κ οι 4 ηταν δημοσιες πριν ελαχιστα χρονακια...αλλα καποιοι το αλλαξαν αυτο πλεον κερδιζουν απο spread κ χαζοχρεωσεις πελατων+ pos με κερδη 3 4δις ανα ετος ! Η χασουρα απο το βαρυ πελεκυς του κρατους ειναι μερικα μυρια στα 4 δις καθαρα κερδη .ακριβως το ιδιο γινεται με τα καυσιμα / ρευμα .. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από kage 1
mindreader Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Εκανα σημερα εμβασμα απο Πειραιως, για εξωτερικο. Οντως κρατησε 0,50 λεπτα, αντι για 1,40 ευρω. Δεν ειχαν πει ομως, οτι αυτες οι μεταφορες χρηματων θα γινονται πλεον αμεσα; Τα χρηματα απο το εμβασμα, θα φανουν σε ....4 μερες! Τι ισχυει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα