adi32 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, The_Judas είπε γιατι δεν πληρωνεις τζαμπα με το συστημα της nova; γενικα δε θελω να βαζω στοιχεια καρτων σε sites 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 23 ώρες πριν, adi32 είπε Πηγα να πληρωσω απο εθνικη νοβα και εχει ακομα 0,60 Στην eurobank 0 Να φαει τα λεφτα των γερων? κι εγω το ιδιο. Στο ιντερνετ λεει οτι απο 21/1 θα ισχυσουν οι μειωσεις
andreas1gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 23 ώρες πριν, adi32 είπε γενικα δε θελω να βαζω στοιχεια καρτων σε sites Με τόσες λύσεις που υπάρχουν σήμερα με εικονικές χρεωστικές ή μιας χρήσης, είναι κρίμα να ζουν κάποιοι 30 χρόνια πίσω και να πληρώνουν κερατιάτικα... 2 2
adi32 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 12 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Με τόσες λύσεις που υπάρχουν σήμερα με εικονικές χρεωστικές ή μιας χρήσης, είναι κρίμα να ζουν κάποιοι 30 χρόνια πίσω και να πληρώνουν κερατιάτικα... Να δινω 2ε στη φορτιση καθε φορα ειναι καλυτερο ? Οσο λιγοτερο βαζεις καρτες στο ιντερνετ τοσο καλυτερο Παλια με καρτα στο booking μου ειχαν αγορασει εισιτηρια 500ε στην Αγγλια και ταξιδεψαν κιολας Αλλη φορα στο efood ειχαν κανει 40 αγορες μεσα σε ενα ΣΚ και η τραπεζα με ειδοποιησε τη Δευτερα Απο τοτε σε ελαχιστα βαζω καρτα και παντα υπαρχει φραγη online συναλλαγων 1
andreas1gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, adi32 είπε Να δινω 2ε στη φορτιση καθε φορα ειναι καλυτερο ? Με το καλημέρα επιβεβαίωσες ότι έγραψα... Ότι είναι κρίμα να ζουν κάποιοι 30 χρόνια πίσω.... 4 2 1
Nauths Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Εντωμεταξύ δεν ξέρω γιατί τόσος κόσμος πληρώνει χρεώσεις ακόμα. Οι τελευταίες χρεώσεις που πλήρωνα ήταν χρεώσεις εμβάσματος σε τρίτη τράπεζα, όπου πλέον κάνω top up στη revolut και από εκεί στέλνω έμβασμα χωρίς χρέωση. Μόνο ο ΕΦΚΑ δεν ξέρω πως πληρώνεται χωρίς μίζα.
adi32 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 17 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Με το καλημέρα επιβεβαίωσες ότι έγραψα... Ότι είναι κρίμα να ζουν κάποιοι 30 χρόνια πίσω.... Διαφώτισε μας λοιπόν και μην αρκείσαι μόνο στην ειρωνεία
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, adi32 είπε Διαφώτισε μας λοιπόν και μην αρκείσαι μόνο στην ειρωνεία revolut. 2 2
andreas1gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, adi32 είπε Διαφώτισε μας λοιπόν και μην αρκείσαι μόνο στην ειρωνεία Όπως πρόλαβαν και έγραψαν πιο πάνω δημιούργησε έναν λογαριασμό στην Revolut και στην Payzy... Η Payzy σου δίνει κ 1% επιστροφή σε όλα... Κανεις τις πληρωμές σου μέσα από τις ιστοσελίδες των εταιριών, τέλος προμήθεια και τέλος ο φόβος οτι καποιος θα κλέψει τα στοιχεία της κάρτας και θα σου αδειάσει τον λογαριασμό της τράπεζας..................... ΥΓ. Με τι συνδέεσαι στο e banking...; Με browser...; με τι λογισμικό; έχεις αντιβιοτικο; Με κινητό; παίρνει ενημερώσεις ασφαλείας; Στα γράφω αυτά γιατί νομίζουν κάποιοι ότι ζουν μέσα στην ασφάλεια, ενώ χρησιμοποιούν "τρύπια" pc ή κινητά... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από andreas1gr 1
Sherlock_7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Nauths είπε Εντωμεταξύ δεν ξέρω γιατί τόσος κόσμος πληρώνει χρεώσεις ακόμα. Οι τελευταίες χρεώσεις που πλήρωνα ήταν χρεώσεις εμβάσματος σε τρίτη τράπεζα, όπου πλέον κάνω top up στη revolut και από εκεί στέλνω έμβασμα χωρίς χρέωση. Μόνο ο ΕΦΚΑ δεν ξέρω πως πληρώνεται χωρίς μίζα. Στην σελίδα του ΕΦΚΑ είδα ότι πρόσθεσαν την επιλογή για πληρωμή με IRIS. 2
adi32 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Όπως πρόλαβαν και έγραψαν πιο πάνω δημιούργησε έναν λογαριασμό στην Revolut και στην Payzy... Η Payzy σου δίνει κ 1% επιστροφή σε όλα... Κανεις τις πληρωμές σου μέσα από τις ιστοσελίδες των εταιριών, τέλος προμήθεια και τέλος ο φόβος οτι καποιος θα κλέψει τα στοιχεία της κάρτας και θα σου αδειάσει τον λογαριασμό της τράπεζας..................... ΥΓ. Με τι συνδέεσαι στο e banking...; Με browser...; με τι λογισμικό; έχεις αντιβιοτικο; Με κινητό; παίρνει ενημερώσεις ασφαλείας; Στα γράφω αυτά γιατί νομίζουν κάποιοι ότι ζουν μέσα στην ασφάλεια, ενώ χρησιμοποιούν "τρύπια" pc ή κινητά... Απο το 1985 ασχολουμαι με υπολογιστες Οταν την πατησα την πατησα χωρις να εχω βαλει καν καρτα στο efood (προφανως βρηκαν τα στοιχεια με αλλο τροπο) Απο τοτε αλλαξαν τους τροπους ασφαλειας και βαζοντας και φραγη δυσκολα να μου κλεψουν κατι Για αγορες απο εσωτερικο προτιμω καταθεση Για εξωτερικο paypal Τωρα εφοσον κατηργησαν τις εξτρα χρεωσεις στις πληρωμες λογαριασμων δε με ενδιαφερει να βγαλω payzy κλπ Αν και εδω λεει για προμηθειες που κρατανε https://support.payzy.gr/hc/el-gr/articles/13548042446225-Χρεώνομαι-όταν-κάνω-συναλλαγές-στο-payzy 1
andreas1gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, adi32 είπε Απο το 1985 ασχολουμαι με υπολογιστες Οταν την πατησα την πατησα χωρις να εχω βαλει καν καρτα στο efood (προφανως βρηκαν τα στοιχεια με αλλο τροπο) Απο τοτε αλλαξαν τους τροπους ασφαλειας και βαζοντας και φραγη δυσκολα να μου κλεψουν κατι Για αγορες απο εσωτερικο προτιμω καταθεση Για εξωτερικο paypal Τωρα εφοσον κατηργησαν τις εξτρα χρεωσεις στις πληρωμες λογαριασμων δε με ενδιαφερει να βγαλω payzy κλπ Αν και εδω λεει για προμηθειες που κρατανε https://support.payzy.gr/hc/el-gr/articles/13548042446225-Χρεώνομαι-όταν-κάνω-συναλλαγές-στο-payzy Ωχ Παναγία μου... Πάλι διάβασες μόνο όλα όσα ήθελες... Οκ κέρδισες... Μείνε όπως είσαι... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από andreas1gr 3 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, adi32 είπε Απο το 1985 ασχολουμαι με υπολογιστες Οταν την πατησα την πατησα χωρις να εχω βαλει καν καρτα στο efood (προφανως βρηκαν τα στοιχεια με αλλο τροπο) Απο τοτε αλλαξαν τους τροπους ασφαλειας και βαζοντας και φραγη δυσκολα να μου κλεψουν κατι Για αγορες απο εσωτερικο προτιμω καταθεση Για εξωτερικο paypal Τωρα εφοσον κατηργησαν τις εξτρα χρεωσεις στις πληρωμες λογαριασμων δε με ενδιαφερει να βγαλω payzy κλπ Αν και εδω λεει για προμηθειες που κρατανε https://support.payzy.gr/hc/el-gr/articles/13548042446225-Χρεώνομαι-όταν-κάνω-συναλλαγές-στο-payzy Κατάθεση = Μηδενική ασφάλεια αγορών. Αν βαρέσει κανενα σκρουτζομάγαζο κανόνι, πέφτει το δάκρυ κορόμηλο μετά. Υπάρχει κι η λυση να εχεις μια κάρτα χρεωστική για αγορές-πληρωμές απο το ίντερνετ και μια που να τα εχεις ολα σφραγισμένα όπου κρατάς τα λεφτά σου. Κόστος 6 ευρώ τα 5 χρόνια, πραγματικά ασήμαντο. Αν και η καλυτερη λύση για ολες τις πληρωμές είναι η πιστωτική. 1
prometheas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Mε το 30% περίπου (μπορεί και παραπάνω) του ενεργού οικονομικού πληθυσμού να είναι στην μαύτη λίστα του Τειρεσία , η πιστωτική κάρτα δεν ειναι για όλους. Αυτο που λές για δεύτερη χρεωστική μονο για αγορές/πληρωμές από το Internet ειναι μια καλή λύση... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από prometheas
Weiss Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Στην σελίδα του ΕΦΚΑ είδα ότι πρόσθεσαν την επιλογή για πληρωμή με IRIS. Όλως τυχαία έβαλαν πληρωμή μέσω IRIS την ίδια περίοδο που καταργούνται οι προμήθειες για την πληρωμή του μέσω ebanking. Συγχαρητήρια σε όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα