b00mb00m Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Έχω κινητό android και χρησιμοποιώ σε windows το phone link για να βλέπω τα μηνύματα, τις φωτογραφίες του κινητού, τις ενημερώσεις... στον υπολογιστή. Το κακό είναι ότι δεν είμαι τόσο ικανοποιημένος. Τώρα σταματήσανε τα notifications. Επίσης πολλές φορές χάνεται η σύνδεση ενώ το κινητό είναι πάνω στο γραφειό. Υπάρχει κάποια εναλλακτική σε αυτό το προγραμματάκι; με βολεύει γιατί πολλές φορές στέλνω sms από τον υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με το κινητό
gregory83 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Εάν το κινητό σου είναι samsung και υποστηρίζει dex το προτιμάς.
b00mb00m Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου xiaomi είναι τα κινητά που έχω Στις 19/2/2024 στις 1:23 ΜΜ, gregory83 είπε Εάν το κινητό σου είναι samsung και υποστηρίζει dex το προτιμάς.
BadBoy Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Το MyPhoneExplorer είναι το πιο παλιό και δοκιμασμένο. Δουλεύει και όπως πρέπει, τοπικά. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το Phone Link θέλει λογαριασμό, δε χρειάζεται για τη λειτουργία του. Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου από BadBoy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα