Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει desktop σε κάποια σημεία όμως υπάρχουν καλώδια με μονοτικη

Υπάρχει τρόπος να ελέγξω αν χαλάσε το ρελέ εκτός από το κουμπί τεστ

Δημοσ.
18 minutes ago, e1995kati said:

Δεν υπάρχει desktop σε κάποια σημεία όμως υπάρχουν καλώδια με μονοτικη

Υπάρχει τρόπος να ελέγξω αν χαλάσε το ρελέ εκτός από το κουμπί τεστ

θα στο πω λιγο απλά άνθρωπέ μου.

φώναξε έναν σωστό ηλεκτρολόγο να σου συμμαζέψει τα ηλεκτρολογικά και άσε τις αυθόρμητες μονωτικές σου ικανότητες με θερμόκολλα και "αρπακόλλα".

είναι ξεκάθαρο οτι δεν έχεις ιδέα και είναι και επικίνδυνα αυτά που ψάχνεις και ρωτάς να "φτιάξεις μόνος σου"

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι να ναι… καλώδια με μονωτική θερμόκόλλες, χύμα καλώδια μεσα στο μπάνιο κ φταίει το ρελε κατά τα αλλά… πάλι καλά να λες που είναι εκεί κ δεν έχεις γίνει καρβουνο

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, e1995kati said:

Αυτά προϋπήρχαν μέσα στο μπάνιο πίσω από τον καθρέφτη είχε ξεχαρβαλωθει η προηγούμενη μονωτικη και έβαλα καινούργια και από επάνω θερμοκολλα για να μην ξαναφύγει.....

Screenshot_20240209-152453-min.png

καλα θα πάει αυτό.

Εγώ θα έβαζα ξανα μονωτικη απο πανω,να μη φυγει η κολλα.

Just a thought.

Επεξ/σία από NeraBlack
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν είμαι στο στο θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο.

Θελω να κάνω σμαρτ τον θερμοσίφωνα μου και βρήκα μια ασφάλεια νομίζω η διακοπτη δεν ξέρω ακριβώς τι είναι που είναι WiFi και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν μπορώ να το βάλω κατευθείαν στον θερμοσίφωνα η θέλει ρελε ισχύος

Εγω πήρα την έκδοση τον 20Α

IMG_2242.jpeg

Επεξ/σία από BasilisDi
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, BasilisDi είπε

Δεν ξέρω αν είμαι στο στο θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο.

Θελω να κάνω σμαρτ τον θερμοσίφωνα μου και βρήκα μια ασφάλεια νομίζω η διακοπτη δεν ξέρω ακριβώς τι είναι που είναι WiFi και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν μπορώ να το βάλω κατευθείαν στον θερμοσίφωνα η θέλει ρελε ισχύος

Εγω πήρα την έκδοση τον 20Α

IMG_2242.jpeg

Αφού είναι 30Α καλά θα είναι 

• Thanks 1
Δημοσ.

Μπορεις, και δεν θελει ρελε ισχυος. Αλλα εγω προτιμω να βαζω ενα ρελε ισχυος hager ή οτιδηποτε επωνυμο και να το οπλιζω με ενα sonoff.

Δημοσ.

Απ' την στιγμή που μονωσα τα καλώδια της τουαλέτας δεν ξανά δημιούργησε θέμα...στην περίπτωση που ξαναδημιουργήσει θα βάλω noark δίνει και 5 χρόνια εγγυηση

• Haha 1
Δημοσ.
3 minutes ago, e1995kati said:

Απ' την στιγμή που μονωσα τα καλώδια της τουαλέτας δεν ξανά δημιούργησε θέμα...στην περίπτωση που ξαναδημιουργήσει θα βάλω noark δίνει και 5 χρόνια εγγυηση

στη περίπτωση που ξαναδημιουργήσει να φωνάξεις ηλεκτρολόγο να σου φτιάξει τα ηλεκτρολογικά στο μπάνιο.

μπάνιο=νερό νερο+ρευμα=ηλεκτροπληξία

το τι μόνωση έκανες κάτω από τη θερμόκολλα σε αυτό το πράγμα που μοιάζει με σφηκοφωλιά μόνο εσύ ξέρεις. και είναι και χοντρό το καλώδιο που σημαίνει οτι μπορεί να είναι και ενισχυμένη παροχή.

αν νομίζεις οτι με αλλαγή ενός ρελέ είσαι οκ είσαι γελασμένος και δυνητικά καρβουνιασμένος.

Δημοσ.

Το μπάνιο είναι πολύ μικρό υπήρχαν γενικές κακοτεχνίες στο σπίτι....από εργολάβο.....να φανταστείς η πρίζα του πλυντηρίου είναι μισό μέτρο από το ντουζ.....και η προϋπάρχουσα πρίζα ήταν απλή χωνευτη niloe....και μετά για λόγους ασφαλείας έβαλα μια plexo ip65.....είναι μεζονέτα και το μπάνιο που έχω εγώ είναι μια τρυπα στην ουσία χωρίς εξαερισμό.....οπότε όποιος έχει κάποιες γνώσεις παραπάνω ας βοηθήσει και σε αυτό το θέμα.......υγρασία και σωστή στεγνωση μπάνιου........

Και ο ηλεκτρολόγος δεν μπορεί να κάνει κάτι άμεσα πρέπει να ρίξει λογικά την τοιχοποιία και να ξανά βάλει καλώδιο 2.5αρι.....το ότι η θερμοκολλα έχει κακό αισθητικό αποτέλεσμα ισχύει αλλά......δεν δημιουργεί στεγνωση όσο να πεις.....

*στεγανωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...