bynoname Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Καλησπέρα παιδιά, 3/2 έχω κάνει την αίτηση για ανανέωση άδειας κυκλοφορίας του μοτοποδήλατου μέχρι και σήμερα ακόμα δεν μου είχε έρθει η ειδοποίηση ανανεώσης. Όταν μπαίνω στην θυρίδα του πολίτη κανονικά βλέπω την αίτηση ανανέωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, bynoname said: Καλησπέρα παιδιά, 3/2 έχω κάνει την αίτηση για ανανέωση άδειας κυκλοφορίας του μοτοποδήλατου μέχρι και σήμερα ακόμα δεν μου είχε έρθει η ειδοποίηση ανανεώσης. Όταν μπαίνω στην θυρίδα του πολίτη κανονικά βλέπω την αίτηση ανανέωσης. 10-15 μέρα παίρνει συνήθως να την ετοιμάζουν... πάρε τηλ στη τροχαία και ζητά το εσωτερικό τηλέφωνο για τις άδειες μοτοποδηλάτων να ρωτήσεις πότε αναμένεται να είναι ετοιμη Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t54g05 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Εμένα πάντως εκδόθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bynoname Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, t54g05 είπε Εμένα πάντως εκδόθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Με το που έψαξα λίγο στο ίντερνετ κάποιοι σε μια βδομάδα κ κάποια σε μια μέρα λένε ότι έγινε η έκδοση. Δεν ξέρω τι παίζει. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 52 λεπτά πριν, ekrepali είπε 10-15 μέρα παίρνει συνήθως να την ετοιμάζουν... πάρε τηλ στη τροχαία και ζητά το εσωτερικό τηλέφωνο για τις άδειες μοτοποδηλάτων να ρωτήσεις πότε αναμένεται να είναι ετοιμη Ευχαριστώ άρα υπομονή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα