Oscar_Mike Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) ελα, για παμε! ---edit--- MyTechBox.gr Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από Oscar_Mike 2 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Velerophon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Πρόλαβα να τον παραγγείλω από eurosupplies στα 71,60, αναμένω εξελίξεις. Θα σας ενημερώσω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιαν10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Έφαγα άκυρο από MyTechBox και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου εγω παραγγελια απο eurosupplies μου λενε οτι η τιμη ειναι λαθος του προμηθευτη και πρεπει να ακυρωθει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Το προϊόν έχει εξαντληθεί θα λένε όλοι, και αν παραγγείλεις στα 160 θα στον έχουν αύριο στην πόρτα σου 🤣 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 17 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Εχει ακομη. Προσπαθω να συγκρατηθω.... AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz Επεξεργαστής 6 Πυρήνων για Socket AM4 σε Κουτί με Ψύκτρα | Skroutz.gr Εγω για το eurosupplies εγραψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, lampisd είπε εγω παραγγελια απο eurosupplies μου λενε οτι η τιμη ειναι λαθος του προμηθευτη και πρεπει να ακυρωθει.... Εαν θυμάσαι, την ώρα που έκανες την παραγγελία έλεγε πώληση μέσω Σκρουτζ ή κανονικά μέσω γιουροσαπλαις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Από t support και μέσω skroutz δεν έχω ακόμα κάποια ενημέρωση Αν και από ότι βλέπω έχουν βγάλει το προϊόν από το μαγαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιαν10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, Oscar_Mike said: Εαν θυμάσαι, την ώρα που έκανες την παραγγελία έλεγε πώληση μέσω Σκρουτζ ή κανονικά μέσω γιουροσαπλαις; Add to cart μέσω σκρουτζ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Εννοώ στο "πωλείται από" αν παρατήρησες εαν το πούλαγε κατευθείαν το Σκρουτζ απ τις αποθήκες του ή αν έλεγε το όνομα του μαγαζιού Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από Oscar_Mike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιαν10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, Oscar_Mike said: Εννοώ στο "πωλείται από" αν παρατήρησες εαν το πούλαγε κατευθείαν το Σκρουτζ απ τις αποθήκες του ή αν έλεγε το όνομα του μαγαζιού Α, όχι - ήταν μέσω του μαγαζιού (βέβαια έλεγε πως είχε στοκ 20 κομμάτια άλλα απ'ότι φαίνεται φεύγουν άκυρα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonyduke Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris1090t Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 20 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε ελα, για παμε! ---edit--- MyTechBox.gr Το ίδιο μήνυμα πήρα και γω για καλημέρα. Εντωμεταξύ οι μαμουνιάριδες πήγαν και φτιάξανε νέο κωδικό για το προϊόν ώστε να μην τους πεις να αφού το έχετε διαθέσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Οσοι πηραν απο Skroutz ισως παρουν κανενα κουπονακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris1090t Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, tonyduke είπε Τουλάχιστον έδωσαν στεγνά τον Προμηθευτή, οχι σαν εμάς δήθεν εξαντλήθηκε. άντε τώρα μην πα και παραγγείλω κάτι άλλο και κάνει βόλτες στην Ελλάδα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις