poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 12 hours ago, profile said: Φίλε μου μόλις τελείωσα οπότε δεν κάνω τίποτα άλλο. Σε ευχαριστώ πάντως. Τελική με Cat6 22 μέτρα: Έκανα μια μ@λ@κια με το τηλέφωνο που θα κατέβαζα. Δεν ήξερα ότι δουλεύουν τα δυο μεσαία καλώδια στο rj11. Όταν το έμαθα ήταν αργά. παντα 2 μεσαια.ενα ζευγαρι του utp παιρνεις.πχ μπλε μπλε ασπρο. στο isdn τα 4 μεσαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profile Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, poulinos είπε παντα 2 μεσαια.ενα ζευγαρι του utp παιρνεις.πχ μπλε μπλε ασπρο. στο isdn τα 4 μεσαια. Έπρεπε να μου το πεις πιο νωρίς 😁. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι πρέπει να πάω με το μάτι δυο καλώδια του cat6 στη μέση του RJ11 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου On 15/02/2024 at 15:57, profile said: Έπρεπε να μου το πεις πιο νωρίς 😁. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι πρέπει να πάω με το μάτι δυο καλώδια του cat6 στη μέση του RJ11 . η pstn τηλεφωνια θελει 2 καλωδια (1 ζευγαρι) και παντα μεσαια.ειτε βαλεις rj11 που ειναι το κανονικο τηλεφωνικο clip ειτε για καποιο λογο rj45 επειδη πχ ο ηλεκτρολογος σου τις εβαλε ολες rj45 παλι θα πας στα δυο μεσαια. απλα στο rj11 ειναι το 2 και το 3 και κενα το 1 και το 4 ενω στο δικτυο ειναι το 4 και το 5 και αφηνεις κενα 1 2 3 6 7 8. το e1 πχ παιζει σε rj45 clip και ειναι το 1 2 4 5 το 100 ethernet παιζει σε rj45 και ειναι το 1 2 3 6. το 1000 τα χρησιμοποιει ολα το isdn το τερματιζουν σε rj45 και παιζει με 4 καλωδια. 3 4 5 6 και μενουν κενα το 1 2 και το 7 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profile Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου από profile 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) On 19/02/2024 at 03:17, profile said: -Ωραία. Πες μου τώρα, πως κουμπώνουμε δυο καλώδια στη μέση του rj11 clip ή του rj45 clip. Θα μου πεις βάλε και τα 8 καλώδια(με τη σωστή σειρά) α... βαζεις μονο τα δυο.ευκολο ειναι.θελει λιγο στοχο μονο.τα αλλα τα κοβεις ή τα τυλιγεις γυρω απο το καλωδιο.αν θες να τερματισεις και τα 8 παλι γινεται αλλα δε βρισκω νοημα Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου από poulinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα