Annoulline Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Παιδιά βοήθεια Ξέρετε κάποιο λογιστικό πρόγραμμα να κατεβάσω δωρεάν.? Με έβαλαν να φτιάξω λογιστήριο εταιρίας από την αρχή και δεν έχει ούτε τα βασικά. 1
fmarkos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τι εννοείς σε έβαλαν να φτιάξεις λογιστήριο εταιρείας; Λογιστή δεν έχει η εταιρία να το στήσει; Ψάξε βρες αλλού δουλειά γιατί αν βάζουν τον πρώτο τυχόντα να κάνει μια δουλειά που θέλει εξειδίκευση και γνώσεις θα κλείσει σύντομα. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2024 από fmarkos 2
Annoulline Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Έχω πειρα, απλά το γραφείο δεν έχει τίποτα τίποτα. Μέχρι και κομπιούτερ δεν είχε, όλα απ' την αρχή. Θέλω ένα πρόγραμμα δωρεάν για καταχώρηση. Δεν θέλουν να δώσουν χρήματα για πρόγραμμα
milos_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 40 λεπτά πριν, Annoulline είπε Έχω πειρα, απλά το γραφείο δεν έχει τίποτα τίποτα. Μέχρι και κομπιούτερ δεν είχε, όλα απ' την αρχή. Θέλω ένα πρόγραμμα δωρεάν για καταχώρηση. Δεν θέλουν να δώσουν χρήματα για πρόγραμμα Φύγε να σωθείς. Να δεις που στο τέλος του μήνα δεν θα θέλουν να δώσουν χρήματα ούτε για τη δουλειά σου 1
panagiotis54 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 ρε εσυ αυριο ειναι παρασκευη οχι σημερα...μπερδευτηκες, ελα παλι αυριο να τα πουμε ολα μην ανησυχεις 2
vasilllis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Annoulline είπε Έχω πειρα, απλά το γραφείο δεν έχει τίποτα τίποτα. Μέχρι και κομπιούτερ δεν είχε, όλα απ' την αρχή. Θέλω ένα πρόγραμμα δωρεάν για καταχώρηση. Δεν θέλουν να δώσουν χρήματα για πρόγραμμα της ΑΑΔΕ είναι δωρεάν.απο εκεί και πέρα ο τσαμπας πέθανε
fmarkos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Annoulline είπε Έχω πειρα, απλά το γραφείο δεν έχει τίποτα τίποτα. Μέχρι και κομπιούτερ δεν είχε, όλα απ' την αρχή. Θέλω ένα πρόγραμμα δωρεάν για καταχώρηση. Δεν θέλουν να δώσουν χρήματα για πρόγραμμα Δεν ξέρω τι κύκλο εργασιών θα έχετε και αν θα ασχολείστε με παροχή υπηρεσιών ή εμπόριο μια λύση είναι το τιμολόγιο της ΑΑΔΕ, αλλά εκεί δεν έχει μαγείρεμα, ό,τι περνάς πάει κατευθείαν mydata.
Annoulline Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 32 λεπτά πριν, fmarkos είπε Δεν ξέρω τι κύκλο εργασιών θα έχετε και αν θα ασχολείστε με παροχή υπηρεσιών ή εμπόριο μια λύση είναι το τιμολόγιο της ΑΑΔΕ, αλλά εκεί δεν έχει μαγείρεμα, ό,τι περνάς πάει κατευθείαν mydata. Όχι τέτοιο, τύπου QuickBooks. Αυτός είναι εργολάβος χτίζει σπίτια.
fmarkos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, Annoulline είπε Όχι τέτοιο, τύπου QuickBooks. Αυτός είναι εργολάβος χτίζει σπίτια. Δεν θα σχολιάσω, απλά σήκω και φύγε χτες.
Annoulline Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 15 λεπτά πριν, fmarkos είπε Δεν θα σχολιάσω, απλά σήκω και φύγε χτες. Γιατί? Τέλος του μήνα, αυτοι που με προτειναν είναι συμαθητες μου και κάνουν δουλειές μαζί του.
fmarkos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Annoulline είπε Γιατί? Τέλος του μήνα, αυτοι που με προτειναν είναι συμαθητες μου και κάνουν δουλειές μαζί του. Γιατί ένας άνθρωπος που δεν θέλει να πληρώσει τα απαραίτητα για να κάνει την δουλειά του και χώνει κόσμο να του βρει τις λύσεις που αυτός δεν μπορεί, είναι κακός και αναξιόπιστος επαγγελματίας και σίγουρα όταν δεν θα του κάνεις την δουλειά θα γίνει και κακός εργοδότης. 1
korakios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 4 ώρες πριν, Annoulline είπε Έχω πειρα, απλά το γραφείο δεν έχει τίποτα τίποτα. Μέχρι και κομπιούτερ δεν είχε, όλα απ' την αρχή. αγόρασε τελικά ή το πλήρωσες ?
Annoulline Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, fmarkos είπε Γιατί ένας άνθρωπος που δεν θέλει να πληρώσει τα απαραίτητα για να κάνει την δουλειά του και χώνει κόσμο να του βρει τις λύσεις που αυτός δεν μπορεί, είναι κακός και αναξιόπιστος επαγγελματίας και σίγουρα όταν δεν θα του κάνεις την δουλειά θα γίνει και κακός εργοδότης. Θα δούμε αν πληρώσει μέχρι το τέλος του μήνα αν όχι, έχετε γεια. Αν φύγω τοτε αυτοί που με προτειναν να φανούν ότι εκείνοι φταίνε όχι εγώ. Ενώ αν φύγω αύριο θα πούμε ότι έκατσα μόνο μια βδομάδα και τους έβαλα έξοδα κτλ. 2 ώρες πριν, korakios είπε αγόρασε τελικά ή το πλήρωσες ? Μου έδωσε χρήματα και πήγα και πήρα και όλα τα απαραίτητα για το γραφειο, θα πρέπει να αρχίζω να πληρώνομαι και οδοιπορικά.
MikeJ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Επι της ευκαιρίας του τόπικ να ρωτήσω κάτι. Αν μια εταιρία έχει αποκλειστικά ένα "πελάτη" (ίσως στο μέλλον να αποκτήσει 2ο) σε σχέση εργολαβία -υπεργολαβία καθώς παρέχει πολύ εξειδικευμένες υπηρεσίες κατασκευαστικές και αντίστοιχα θα κόβει ελάχιστα τιμολόγια (1-2 ανά μήνα), έχει νόημα να αποκτήσει τέτοιο πρόγραμμα ή μπορεί να χρησιμοποιεί αποκλειστικά το timologio;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα