dieksodo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 3 hours ago, Dimitris_1981 said: Ρωτά το θα σου βγάλει ένα κείμενο και πηγές αν θες να διαβάσεις άρθρα. Δείχνει να μην είναι biased τα αποτελέσματα. Εμ ελα ντε. Εγω την ερωτηση θα την κανω για να παω στο σιτε της ιμδβ ετσι κιαλλιως ποιος ο λογος να πατησω 2 κλικ εντι για ενα 1
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το προσωπικο μπεντσμαρκ για τέτοια μοντέλα είναι να τα ρωτάω 2 ερωτήσεις αυξανόμενης δυσκολίας: - Ποιός κερδισε το γιουρομπασκετ του 1987 - Ποιος ήταν ο ήρωας του τελικού Ξεκίνησα από το δεκέμβριο του 2022 με την τότε εκδοση του chatgpt, που επέμενε ότι το πήρε η γιουγκοσλαβία και ο ήρωας ήταν ένας λιθουανος, μετά με bing που ήξερε οτι το πηρε η ελλάδα άλλα ήρωας απο τον γκάλη μέχρι τον γιαννάκη (ακόμα κι αν ζητούσα να μου πει ποιος εβαλε τους τελευταίους πόντους) και τώρα με perplexity AI που απάντησε άμεσα και με άνεση Ελλάδα και Καμπούρης. Σημαντικό ορόσημο! edit: Τώρα βλέπω καταρρέει στις ερωτήσεις επικαιρότητας που κάνω. Σορυ perplexityAI παραμένω στο chatgpt4 Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2024 από Evangelos Anagnostou 1 1
georgiosmag Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 γελάνε και οι πέτρες και ο μπέζος γίνεται ρεζίλι των σκυλιών στη λαική γλώσσα... έχει ξεφύγει η κατάσταση με την ΑΙ... όταν τα έχεις όλα και έχεις κάνει τα πάντα δοκιμάζεις και μαλακίες... αν έκανε επένδυση δισεκατομμυρίων και η περ-κάτι κράταγε το στόμα της κλειστό δίχως δηλώσεις με τέτοιο θράσος ίσως και να ήταν κάτι σοβαρό... λες και η google δεν έχει την τζέμινι... πλάκα πλάκα από τώρα η ΑΙ έχει βάλει τους πάντες στον ανταγωνισμό τις κόντρες και τους τσακωμούς.. λολ... Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις σε αυτή τη ζωή ποιες θα είναι οι εξελίξεις ειδικά στην τεχνολογία και ΕΙΔΙΚΑ στον συγκεκριμένο τομέα της ΤΝ...
Dimitris_1981 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, dieksodo είπε Εμ ελα ντε. Εγω την ερωτηση θα την κανω για να παω στο σιτε της ιμδβ ετσι κιαλλιως ποιος ο λογος να πατησω 2 κλικ εντι για ενα Πιάνεις μια περίπτωση που ήδη ξέρεις από ποια πηγή θες να ενημερωθείς. Συνήθως δεν είναι έτσι αλλιώς δεν χρειαζόμαστε το Search. επίσης ίσως είναι πιο γρήγορο από το να ψάχνεις ή να θυμάσαι σε κάθε site που είναι το search και να πατάς 2 3 κλικ για να πάρουν τις διαφημίσεις. Η συγκριση είναι με το Google Search όχι με μεμονωμένα site. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2024 από Dimitris_1981
Georgios Pappas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Αρα θα μας ταίζουνε ότι απάντηση θέλουνε?? δεν θα μας αφήσουνε να βλέπουμε τι υπάρχει εκεί έξω και τις σκέψεις η απαντήσεις τον άλλων και να έχουμε κριτική σκέψη>> Πολύ όμορφο μου φαίνετε το μέλλον. Για γίδια εντελώς το φτιάχνουνε. 1
alexx_bauer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 9 ώρες πριν, Georgios Pappas είπε Αρα θα μας ταίζουνε ότι απάντηση θέλουνε?? δεν θα μας αφήσουνε να βλέπουμε τι υπάρχει εκεί έξω και τις σκέψεις η απαντήσεις τον άλλων και να έχουμε κριτική σκέψη>> Πολύ όμορφο μου φαίνετε το μέλλον. Για γίδια εντελώς το φτιάχνουνε. ρε φίλε;;; Έχεις μπει ποτέ στο perplexity να δεις ότι είναι το ΚΑΛΎΤΕΡΟ στο να σου δείχνει ΑΚΡΙΒΏΣ ΌΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ που ακολουθεί;;; Για ποια γίδια μιλάς;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα