poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 21 hours ago, georgecivic said: καλησπερα παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας ειπα να σας ακουσω μιας και ο σκοπος ηταν πιο εμπειρες γνωμες και παρηγγειλα αυτο εδω ειπα να μην ανεβω σε τιμη αλλα μετα τα σχολια σας πηρα τελικη αποφαση https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/mobile-internet/retail/tp-link-nx510v-5g-ax3000-wi-fi-6-router/?productId=20427593 ακουω γνωμες δεν ειναι ετοιμοπαραδοτο θα το εχω σε δυο εβδομαδες καλα εκανες και πηρες 5g εστω και αν χρειαστηκε δυστυχως να βαλεις το χερι πιο βαθια στην τσεπη.απλα θα ειναι κατι που θα το κρατησεις για πολυ καιρο.ειναι και wifi 6 Κτλ οποτε ολο το πακετο ειναι μια χαρα.δυστυχως που θα το πω αλλα το 5g ειναι λιγο μονοδρομος αν θες να κανεις σοβαρη σχεση και δυστυχως παλι που θα το ξαναπω αλλα ειναι ακριβα ακομα τα router. 20 hours ago, papaleole said: Σε αλλο φόρουμ το τεσταρε κάποιος με το cpe pro 2 και είπε ότι του δίνει πολύ καλύτερες ταχυτητες. Με λίγα λόγια εμεινε παρα πολύ ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο. Συγκεκριμενα είπε ότι σκίζει. απλα να του κανει και firmware update μολις το παρει καλου κακου
georgecivic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 το περιμενω απο κωτσοβολο παραγγελια γιατι δεν ειχε αποθεμα το περιμενω πως και πως οταν το παραλαβω και συνδεθω θα στειλω εντυπωσεις 1
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 21 hours ago, georgecivic said: το περιμενω απο κωτσοβολο παραγγελια γιατι δεν ειχε αποθεμα το περιμενω πως και πως οταν το παραλαβω και συνδεθω θα στειλω εντυπωσεις ενημερωσε μας και ελπιζω να καλυψει τις αναγκες σου ως 5g router.
souxoumouxou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 On 21/02/2024 at 22:36, georgecivic said: το περιμενω απο κωτσοβολο παραγγελια γιατι δεν ειχε αποθεμα το περιμενω πως και πως οταν το παραλαβω και συνδεθω θα στειλω εντυπωσεις πες μας εντυπώσεις γιατί θέλω να το πάρω και εγω το συγκεκριμένο
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 3 hours ago, souxoumouxou said: πες μας εντυπώσεις γιατί θέλω να το πάρω και εγω το συγκεκριμένο αν σε παιρνει οικονομικα υπαρχουν και teltonika και fritz και mikrotik. (ta τελευταια εχουν λιγο πιο δυσκολο setup) 1
marmagia Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοίγω νέο τοπικ αυτό τι σας λέει; Υπάρχει σήμερα κάτι προσιτο και αξιόλογο σε τιμή ως 150€ σε 5g; Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2024 από marmagia
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 On 02/07/2024 at 21:32, marmagia said: Για να μην ανοίγω νέο τοπικ αυτό τι σας λέει; Υπάρχει σήμερα κάτι προσιτο και αξιόλογο σε τιμή ως 150€ σε 5g; TP-LINK ARCHER AX55 AX3000 DUAL-BAND WI-FI 6 ROUTER.αυτο που ειχες βαλει δεν ειναι 5g router. ειναι σκετο router. γενικα τα 5g ειναι ακριβα και σε αυτα τα λεφτα ή για κανα tp link ή κανα zte. fritz,teltonika,mikrotik ειναι πολυ πιο ακριβα. 1
georgecivic Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 καλησπερα παιδια αργησε πολυ να ερθει απο κωτσοβολο λοιπον ανεβαζω φωτογραφια να δειτε εγινε γρηγορο σεταπ περασα κψδικους wifi ξεμπερδεψα σε 5 λεπτα λειτουργει απροβληματιστα
gianso Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 On 19/02/2024 at 23:23, georgecivic said: καλησπερα παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας ειπα να σας ακουσω μιας και ο σκοπος ηταν πιο εμπειρες γνωμες και παρηγγειλα αυτο εδω ειπα να μην ανεβω σε τιμη αλλα μετα τα σχολια σας πηρα τελικη αποφαση https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/mobile-internet/retail/tp-link-nx510v-5g-ax3000-wi-fi-6-router/?productId=20427593 ακουω γνωμες δεν ειναι ετοιμοπαραδοτο θα το εχω σε δυο εβδομαδες Το πήρα πριν από περίπου 1 μήνα και δηλώνω ευχαριστημένος. Είμαι σε κεντρικό σημείο επαρχιακής πόλης και είναι αρκετά σταθερό (πριν είχα ένα 4g χωρίς CA με αποτέλεσμα να έχω μεταξύ 25-60 Mbps download ανάλογα τη μπάντα που κλέιδωνε). Οι μετρήσεις αυτές είναι με N78 5G μπάντα με Signal Strength: 75% και SS-RSRP: -102 dBm (θεωρώ πως με καλύτερο σήμα θα ήμουν αρκετά καλύτερα αλλά και πάλι δεν έχω παράπονο). Από περιέργεια τι SS-RSRP έχεις εσύ και βλέπεις τέτοιες ταχύτητες ;
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 13 hours ago, georgecivic said: καλησπερα παιδια αργησε πολυ να ερθει απο κωτσοβολο λοιπον ανεβαζω φωτογραφια να δειτε εγινε γρηγορο σεταπ περασα κψδικους wifi ξεμπερδεψα σε 5 λεπτα λειτουργει απροβληματιστα επρεπε να σε ειχαμε αφησει να παρεις 4g και να βλεπεις τιποτα 50 mbit max:P 36 minutes ago, gianso said: Το πήρα πριν από περίπου 1 μήνα και δηλώνω ευχαριστημένος. Είμαι σε κεντρικό σημείο επαρχιακής πόλης και είναι αρκετά σταθερό (πριν είχα ένα 4g χωρίς CA με αποτέλεσμα να έχω μεταξύ 25-60 Mbps download ανάλογα τη μπάντα που κλέιδωνε). Οι μετρήσεις αυτές είναι με N78 5G μπάντα με Signal Strength: 75% και SS-RSRP: -102 dBm (θεωρώ πως με καλύτερο σήμα θα ήμουν αρκετά καλύτερα αλλά και πάλι δεν έχω παράπονο). Από περιέργεια τι SS-RSRP έχεις εσύ και βλέπεις τέτοιες ταχύτητες ; και παλι ωραιες ταχυτητες εχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα