Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας διάφορες "αγκυλώσεις" (ίσως και λόγω ηλικίας) είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός στα πράγματα που διαφημίζονται με τη λέξη "χωρίς" (επισκευή σωλήνων ΧΩΡΙΣ σκάψιμο, αποκατάσταση σκουριάς ΧΩΡΙΣ τρίψιμο ή και εκμάθηση γλώσσας ΧΩΡΙΣ διάβασμα/κόπο).

Προφανώς κάποια από αυτά γίνονται ή τουλάχιστον εν μέρει. Σε κάθε περίπτωση όμως προσωπικά διατηρώ της επιφυλάξεις μου ως προς την τελική ποιότητα/μακροβιότητα της δουλειάς αλλά και το κόστος.

Ακόμα και το κόστος στη συγκεκριμένη περίπτωση να αναλάβει αυτός που έκανε τη ζημιά (όπως και θα πρεπε φυσικά) έχω τις ανησυχίες μου για επισκευές που γίνονται με νέες τεχνολογίες και πριν αυτές δοκιμαστούν στο χρόνο. Γιατί αν βγάλει κάποιο θέμα, μετά πχ 5 χρόνια, ο τωρινός υπαίτιος προφανώς θα λέει "εγώ τέλειωσα με αυτό το παλιό συμβάν" ενώ δεν ξέρω και η εταιρία του "χωρίς" πόση εγγύηση δίνει για τη δουλειά της και κάτω από ποιες προϋποθέσεις.

Προφανώς το σκάψιμο είναι κεραυνός εν αιθρία στην καθημερινότητά μας (του ts στην συγκεκριμένη περίπτωση) αλλά αν είναι η ενδεδειγμένη σωστή μακροπρόθεσμα λύση???

Δημοσ.
3 ώρες πριν, haris_216 είπε

Έχοντας διάφορες "αγκυλώσεις" (ίσως και λόγω ηλικίας) είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός στα πράγματα που διαφημίζονται με τη λέξη "χωρίς" (επισκευή σωλήνων ΧΩΡΙΣ σκάψιμο, αποκατάσταση σκουριάς ΧΩΡΙΣ τρίψιμο ή και εκμάθηση γλώσσας ΧΩΡΙΣ διάβασμα/κόπο).

Προφανώς κάποια από αυτά γίνονται ή τουλάχιστον εν μέρει. Σε κάθε περίπτωση όμως προσωπικά διατηρώ της επιφυλάξεις μου ως προς την τελική ποιότητα/μακροβιότητα της δουλειάς αλλά και το κόστος.

Ακόμα και το κόστος στη συγκεκριμένη περίπτωση να αναλάβει αυτός που έκανε τη ζημιά (όπως και θα πρεπε φυσικά) έχω τις ανησυχίες μου για επισκευές που γίνονται με νέες τεχνολογίες και πριν αυτές δοκιμαστούν στο χρόνο. Γιατί αν βγάλει κάποιο θέμα, μετά πχ 5 χρόνια, ο τωρινός υπαίτιος προφανώς θα λέει "εγώ τέλειωσα με αυτό το παλιό συμβάν" ενώ δεν ξέρω και η εταιρία του "χωρίς" πόση εγγύηση δίνει για τη δουλειά της και κάτω από ποιες προϋποθέσεις.

Προφανώς το σκάψιμο είναι κεραυνός εν αιθρία στην καθημερινότητά μας (του ts στην συγκεκριμένη περίπτωση) αλλά αν είναι η ενδεδειγμένη σωστή μακροπρόθεσμα λύση???

Συμφωνώ σε αυτό, και είναι ο λόγος που με προβληματίζει. Έλεγα μήπως κάποιος έχει εμπειρία ο ίδιος ή κάποιου γνωστού του...

3 ώρες πριν, bill999r είπε

Φίλε μου το μπάνιο σου είναι καινούριο; Μήπως κάποια στιγμή έτσι κ αλλιώς θα ήθελε ανακαίνιση. Ευκαιρία είναι να την κάνεις τώρα, με το μεγαλύτερο κόστος βέβαια να στο καλύπτουν αυτοί που σου έκαναν τη ζημιά .

Για παράδειγμα αν αυτοί που προκάλεσαν την ζημιά προτίθενται να καλύψουν το κόστος επισκευής - σκαψίματος της αποχέτευσης, τότε εσένα σου μένει το κόστος των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής ( αν θέλεις να αλλάξεις κάτι από αυτά).

Οκ μιλάμε για κόστος κοντά στο χιλιάρικο με τον μάστορα μέσα αλλά καλύτερο από το να πληρώσεις 700 ευρώ για ένα σημείο με αμφίβολο αποτέλεσμα .

Εκτός κ αν τα 700 στα καλύψουν αυτοί που προκάλεσαν την ζημιά. Τότε αλλάζει το πράγμα.

Είναι σχετικά καινούργιο οπότε δεν έχω λόγο η αλήθεια είναι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...