killer_instinct Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, λόγω εργασιών μου κατέστρεψαν την σωλήνα αποχέτευσης στην διακλάδωσή της κοντά στο το δάπεδό μου. Το ερώτημα είναι αν κάποιος συμφορουμίτης έχει εμπειρία από εταιρείες που λένε ότι φτιάχνουν σωλήνες χωρίς σκάψιμο. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2024 από killer_instinct
fmarkos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Υπάρχει κάποιος, νομίζω τον λένε Jedi, το θέμα είναι να βρεις σε ποιον πλανήτη είναι τώρα. Συγνώμη για το κακό αστείο, καμιά φορά δεν μπορώ να κρατηθώ. Πέρα από την πλάκα, δεν γίνεται να διορθώσεις σωλήνα χωρίς να σκάψεις, στην καλύτερη των περιπτώσεων μπορείς να τον κάνεις εξωτερικό. Είναι αυτονόητο πως αυτός που έκανε την ζημιά υποχρεούται και να την επισκευάσει. 2 1
NikosKallithea Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Ανεβασε φωτο να δούμε ποια ειναι η ζημιά. 1
thanasisxask Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, killer_instinct είπε Καλησπέρα, λόγω εργασιών μου κατέστρεψαν την σωλήνα αποχέτευσης στην διακλάδωσή της κοντά στο το δάπεδό μου. Το ερώτημα είναι αν κάποιος συμφορουμίτης έχει εμπειρία από εταιρείας που λένε ότι φτιάχνουν σωλήνες χωρίς σκάψιμο. Ευχαριστώ! Υπάρχει ένας Έλληνας που περνάει άλλον σωλήνα στον ήδη υπάρχον αλλά πρέπει να είναι από μια διάμετρο και πάνω. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, fmarkos είπε Υπάρχει κάποιος, νομίζω τον λένε Jedi, το θέμα είναι να βρεις σε ποιον πλανήτη είναι τώρα. Συγνώμη για το κακό αστείο, καμιά φορά δεν μπορώ να κρατηθώ. Πέρα από την πλάκα, δεν γίνεται να διορθώσεις σωλήνα χωρίς να σκάψεις, στην καλύτερη των περιπτώσεων μπορείς να τον κάνεις εξωτερικό. Είναι αυτονόητο πως αυτός που έκανε την ζημιά υποχρεούται και να την επισκευάσει. Και όμως γίνεται Στη Θεσσαλονίκη κάπου είχα δει διαφημιστικά για κάποιο υδραυλικό που δούλευε τη παραπάνω μέθοδο Στο εξωτερικό τη παραπάνω μέθοδο τη δουλεύουν τουλάχιστον μια 10 ετια 2
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 ^Και γω αυτό μπήκα να ποστάρω. Το έχω δει δεκάδες φορές σε βίντεο αλλά αν το εφαρμόζει κανείς στην Ελλάδα είναι ένα ζήτημα. Αν δείξεις αυτό το βίντεο σε υδραυλικό λογικά θα σε κοιτάει σαν εξωγήινο 1
m3ltd0wn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ψάξε για επισκευή σωλήνας χωρίς σκαψιμο και θα σου βγάλει... Εγώ πάντως έναν που πήρα επισκευαζε με ένα μπλε υλικό την σωλήνα σε σημεία κάτι ήταν πολύ ακριβός. Αν δεν κάνω λάθος γιατί πάνε και 1-2 χρόνια ήταν 100€ ανά σημείο περίπου... Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2024 από m3ltd0wn
bill999r Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, m3ltd0wn είπε Ψάξε για επισκευή σωλήνας χωρίς σκαψιμο και θα σου βγάλει... Εγώ πάντως έναν που πήρα επισκευαζε με ένα μπλε υλικό την σωλήνα σε σημεία κάτι ήταν πολύ ακριβός. Αν δεν κάνω λάθος γιατί πάνε και 1-2 χρόνια ήταν 100€ ανά σημείο περίπου... Πάντα έτσι γίνεται, πας για να γλυτώσεις φασαρία και ζημιές και σε βαρανε στο κεφάλι. Στο τέλος το κόστος ίσως να είναι ίδιο με το να έσκαβε το μπάνιο, αλλά τουλάχιστον θα έχει γλυτώσει φασαρία και μερεμετια.... 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, m3ltd0wn είπε Ψάξε για επισκευή σωλήνας χωρίς σκαψιμο και θα σου βγάλει... Εγώ πάντως έναν που πήρα επισκευαζε με ένα μπλε υλικό την σωλήνα σε σημεία κάτι ήταν πολύ ακριβός. Αν δεν κάνω λάθος γιατί πάνε και 1-2 χρόνια ήταν 100€ ανά σημείο περίπου... Το θέμα σε αυτή την επισκευή είναι ότι 1ον πρέπει να υπάρχει ένα σημείο να εισάγει τη "φούσκα" 2ον δεν είναι τοπική επισκευή αλλά στην ουσία καλύπτει όλο το εσωτερικό του σωλήνα, οπότε αν από την εισαγωγή έχει 15 μέτρα μέχρι το σπάσιμο αυτός θα χρησιμοποιήσει 15 μέτρα του υλικού
nvel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε μικρές βλάβες αν έχει καταστραφεί το τοίχωμα δεν μπορεί ένα εποξειδικό στρώμα να δημιουργήσει νέο σωλήνα και ο υφιστάμενος σωλήνας θα πρέπει να μπορεί να δεχθεί τον καθαρισμό που προηγείται χωρίς να καταστραφεί περαιτέρω.
vagos789 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, nvel είπε η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε μικρές βλάβες αν έχει καταστραφεί το τοίχωμα δεν μπορεί ένα εποξειδικό στρώμα να δημιουργήσει νέο σωλήνα και ο υφιστάμενος σωλήνας θα πρέπει να μπορεί να δεχθεί τον καθαρισμό που προηγείται χωρίς να καταστραφεί περαιτέρω. Να προσθεσω επισης οτι και για μικρες βλαβες που εχω δοκιμασει να επικοινωνησω με τετοιες εταιρειες,καταληγαμε παντα οτι...δεν.
killer_instinct Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Inuyasha είπε Και όμως γίνεται Στη Θεσσαλονίκη κάπου είχα δει διαφημιστικά για κάποιο υδραυλικό που δούλευε τη παραπάνω μέθοδο Στο εξωτερικό τη παραπάνω μέθοδο τη δουλεύουν τουλάχιστον μια 10 ετια Προφανώς και υπάρχει και έχω πάρει και μερικά τηλέφωνα, άποψη ρωτάω ή εμπειρία αν έχει κάποιος. Όχι για να μου γράψουν γραφικά αστειάκια για κάποιον Jedi και για το ποιος θα πληρώσει την ζημιά. Βέβαια ελεύθερο βήμα είναι, υπάρχουν και οι ελαφρόμυαλοι. Υπάρχει εταιρεία που δίνει και 10ετή εγγύηση απλά αν ξαναχαλάσει για να το καταλάβω θα είναι ήδη αργά καθώς θα έχει περάσει νερό. 15 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ανεβασε φωτο να δούμε ποια ειναι η ζημιά. Απο κάμερα που βάλαμε από πάνω φαίνεται σπάσιμο στην καμπύλη που στρίβει η αποχέτευση μέσα. Οπότε όλη η αποχέτευση διοχετεύεται μέσα στους τοίχους. 13 ώρες πριν, m3ltd0wn είπε Ψάξε για επισκευή σωλήνας χωρίς σκαψιμο και θα σου βγάλει... Εγώ πάντως έναν που πήρα επισκευαζε με ένα μπλε υλικό την σωλήνα σε σημεία κάτι ήταν πολύ ακριβός. Αν δεν κάνω λάθος γιατί πάνε και 1-2 χρόνια ήταν 100€ ανά σημείο περίπου... Ένας που πήρα το κάνει 700 ευρώ το ένα σημείο και 350 το κάθε ένα. + ΦΠΑ πάντα. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2024 από killer_instinct
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Αστα έμπλεξες, χωρις σκάψιμο απίθανο το βλέπω Πάντως αν κανεις επισκευη χωρις σκάψιμο ενημέρωσε μας θα εχει ενδιαφερον να μαθουμε πως και τι
killer_instinct Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 41 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αστα έμπλεξες, χωρις σκάψιμο απίθανο το βλέπω Πάντως αν κανεις επισκευη χωρις σκάψιμο ενημέρωσε μας θα εχει ενδιαφερον να μαθουμε πως και τι Βαθεία μέσα μου το ξέρω, αλλά τεσπα. Εννοείται θα ενημερώσω! Ευχαριστώ για τον χρόνο!
bill999r Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, killer_instinct είπε Προφανώς και υπάρχει και έχω πάρει και μερικά τηλέφωνα, άποψη ρωτάω ή εμπειρία αν έχει κάποιος. Όχι για να μου γράψουν γραφικά αστειάκια για κάποιον Jedi και για το ποιος θα πληρώσει την ζημιά. Βέβαια ελεύθερο βήμα είναι, υπάρχουν και οι ελαφρόμυαλοι. Υπάρχει εταιρεία που δίνει και 10ετή εγγύηση απλά αν ξαναχαλάσει για να το καταλάβω θα είναι ήδη αργά καθώς θα έχει περάσει νερό. Απο κάμερα που βάλαμε από πάνω φαίνεται σπάσιμο στην καμπύλη που στρίβει η αποχέτευση μέσα. Οπότε όλη η αποχέτευση διοχετεύεται μέσα στους τοίχους. Ένας που πήρα το κάνει 700 ευρώ το ένα σημείο και 350 το κάθε ένα. + ΦΠΑ πάντα. Φίλε μου το μπάνιο σου είναι καινούριο; Μήπως κάποια στιγμή έτσι κ αλλιώς θα ήθελε ανακαίνιση. Ευκαιρία είναι να την κάνεις τώρα, με το μεγαλύτερο κόστος βέβαια να στο καλύπτουν αυτοί που σου έκαναν τη ζημιά . Για παράδειγμα αν αυτοί που προκάλεσαν την ζημιά προτίθενται να καλύψουν το κόστος επισκευής - σκαψίματος της αποχέτευσης, τότε εσένα σου μένει το κόστος των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής ( αν θέλεις να αλλάξεις κάτι από αυτά). Οκ μιλάμε για κόστος κοντά στο χιλιάρικο με τον μάστορα μέσα αλλά καλύτερο από το να πληρώσεις 700 ευρώ για ένα σημείο με αμφίβολο αποτέλεσμα . Εκτός κ αν τα 700 στα καλύψουν αυτοί που προκάλεσαν την ζημιά. Τότε αλλάζει το πράγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα